3 تریلر جدید از GTA V در تاریخ 30 آپریل منتشر می شود

Need-More-Speed

Gold User
طبق خبری که همینک! در سایت راک استار منتشر شد 30 آپریل ( 5 روز دیگه) 3 تریلر جدید از 3 شخصیت بازی منتشر می شه

Michael. Franklin. Trevor. Trailers April 30

Michael. Franklin. Trevor. Trailers April 30 | Rockstar Games

ساعت دقیقش مشخص شد
Confirmed the time of trailers release for TUESDAY via Rockstar twitter

11AM EST

دانلود تریلرها با لینک مستقیم از سایت Rockstar Games

«Michael»
HD 720p : mp4 | wmv
360p : mp4 | wmv

«Franklin»

«Trevor»

با تشکر از Hesam_1994 عزیز

آخرین ویرایش:
عکس های 3 تریلر رو به زودی برای دوستانی که هنوز موفق نشدند تریلر رو ببینند براتون می ذارم،از هر جای تریلر که به نظرم جالب و همچنین خیره کننده بود تونستم عکس تهیه کردم،فقط الان گذاشتم برای آپلود
اگر بعضی تکسچرها بی کیفیت بود به خاطر کیفیت ویدیو هست
منتظر باشید

من یه چندتا مشکل دیدم حالا نمیدونم دقیقا کودومش بود خودتون بهم بگین که درستش کنم ! مشکل لبه تیز داشتش محیط و کاراکترا ( نمیدونم از aa بود یا رزولوشن یا چی.... ویدئوـم هم hd بود )
نورپردازی خوبه ولی گرافیکش یکم از مکس پین پایین تر بنظر نمیاد ؟؟ ( خوب بخاطر وسعت بازی بایدم اینطوری باشه ولی شما چی فکر میکنین ؟)
بازم چیزی یادم اومد میگم

اون طوری توقع داشتم نبود،In Game هم که نبود ، کلاً ضد حال خوردم
داداش انتظار معجزه نباید داشته باشی که ما الان دقیقا اخره نسلیم ینی رس تمام شرکت های بازیساز کشیده شده دیگه . این gta v هم نباید انتظار معجزه ازش داشت از نظر گرافیکی ولی ایده هایی که داره رو من با هیچی عوض نمیکنم . سال بعد فک کنم بیفتم همه درسارو :d

من یه چندتا مشکل دیدم حالا نمیدونم دقیقا کودومش بود خودتون بهم بگین که درستش کنم ! مشکل لبه تیز داشتش محیط و کاراکترا ( نمیدونم از aa بود یا رزولوشن یا چی.... ویدئوـم هم hd بود )
نورپردازی خوبه ولی گرافیکش یکم از مکس پین پایین تر بنظر نمیاد ؟؟ ( خوب بخاطر وسعت بازی بایدم اینطوری باشه ولی شما چی فکر میکنین ؟)
بازم چیزی یادم اومد میگم

AA که روی کنسول های این نسل تعطیل بوده
انتظاری در این زمینه از بازی مولتی پلتفرم اونم با این وسعت نباید داشت هرچند به نظر من بازم خیلی خوبه
به نظرم RAGE خیلی پیشرفت کرده محیط خیلی زنده تر شده نسبت به IV

تریلر ها خیلی باحال بود !
ولی مال ترووا آخری مرد بی مو سفیده خیلی باحال بود !
خرابکاری میکرد در حد المپیک !
آخرین دیالوگش به اون پسره مسگه ماساژ بده و d!ck و این حرف ها !
:d

پناه بر ریش مرلین :-o فکرش رو نمی کردم این آخر نسلی دهنم از دیدن یه تریلر اینجوری باز بمونه :دی اگه 30 روز پیش اینو میدادن میگفتم دروغ اول April هست :دی

الان از گیم پلی بود این تریلر ها :-/؟ چرا هر بار گرافیک بازی فرق میکنه ؟؟

تو تریلر دومی که اومده بود اولش مایکل که میره آفتاب بگیره خود راکستار گفته بود اون صحنه قابل بازیه و از گیم پلی

اون گرافیک اول تریلر دوم با این مایکلی که الان دیدیم خیلی فرق داره

بازی از هر نظر فوق العاده است. با توجه به این تریلر چیزی که واقعا منو شوکه کرد فیزیک فوق العاده نرم و مدل سازی بی نقص شخصیت هاست. حتی آستین های لباس های شخصیت ها هم حرکت میکردن!
واقعا عالی کار شده. کیفیت بافت ها واقعا عالی بود. حالا صورت و چهره بی نظیر بود. در این عکس حالات چهره عصبانی ترور فوق العاده است! حتی خم شدن انگشت ترور و چین خوردگی پوست بند های انگشتش هم طراحی شده!!

فیزیک نرم بازی سعی شده بهتر از GTA Iv باشه که عکس زیر ثابت میکنه موفق بودن :

Draw Distance بازی هم که دیگه اصلا جایی برای صحبت نزاشت! محیط دور سعی شده همانند GTA:SA نسخه کنسولی مه نداشته باشه که با میزان رم پایین کنسول ها واقعا عالیه. فقط کافیه عکس پایین رو ببینید تا به جادوی راکستار بر روی 512 مگابایت رم کنسول ها پی ببرید! ( دیگه خداییش بهتر از این نمیشه در اورد)

همانطور که گفتم کیفیت بافت ها خارق العاده بود. کیفیت آتش و انیمیشن ها برای یک بازی با چنین محیط عظیمی عالی بود. عکس پایین گویای این حقیقت هست :

فقط این موشک تو این عکس پایین خیلی توجه من رو جلب کرد :d به این فکر رفتم که اگه یه ماموریت تو محیط بیابان و صحرای بازی تو پایگاه ممنوعه با یه چنین موشکی داشته باشیم چی میشه:d

کلا من که واقعا لذت بردم از دیدن این تریلر ها. اگه گرافیک و نرمی فیزیک در بازی اصلی مثل همین تریلر ها باشه باید گفت اجرای بازی بر روی کنسول هایی که مال سال 2005 و 2006 هستن به نوعی معجزه محسوب میشه!

خوب طبق بررسی هایی که شد تیونینگ ماشین ها تایید شده
توی سکانس های مختلف ماشین های یکسان با رینگ ها و سپرهای مختلف کشف شدن :d
gtaforums ترکیده =)) دارن نقشه جدید هم طراحی می کنن بر اساس همین تریلرها

نه real توانمش خواند و نه گیم توانمش خواند متحیرم چه نامم شه گیم این play را
:d
عجب تریلر خوفی فکم روی زمین افتاد و زبونم مثل فرش رو زمین ولو شد خداییش عجب چیزی ساخته این R* ایولا
:praying::praying::praying::praying::praying:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or