s0h3ill کاربر سایت Nov 30, 2010 #1 دوست دارم در این تاپیک اسم سه تا بازی که به نظرتون هیچوقت تکرار نخواهند شد را نام ببرید! کنسول و سال منتشر شدن بازی مهم نیست! این از 3 تای من 3 تای شما چیه؟: FFXII Shadow Of The Colossus Okami Reactions: Trico
دوست دارم در این تاپیک اسم سه تا بازی که به نظرتون هیچوقت تکرار نخواهند شد را نام ببرید! کنسول و سال منتشر شدن بازی مهم نیست! این از 3 تای من 3 تای شما چیه؟: FFXII Shadow Of The Colossus Okami
asmail کاربر سایت Nov 30, 2010 #8 gof of war به نظر من هیچ داستانی دیگه نمیتونه جای این بازی رو بگیره mgs 4 چه کسی میتونه اون اهنگ غم گین اخر بازی که اسنیک روی زمین کشون کشون تلاش میکرد ...... و اون داستان رو ازیادش ببره Shadow Of The Colossus
gof of war به نظر من هیچ داستانی دیگه نمیتونه جای این بازی رو بگیره mgs 4 چه کسی میتونه اون اهنگ غم گین اخر بازی که اسنیک روی زمین کشون کشون تلاش میکرد ...... و اون داستان رو ازیادش ببره Shadow Of The Colossus
x23are میروم تا این تاریکی را از دل بیرون کنم...... کاربر سایت Nov 30, 2010 #10 devil may cry 3 dino crisis resident evil 3-4
ArianUndead Strike the shepherd, Sheep will scatter کاربر سایت Nov 30, 2010 #14 سه گانه prince of persia CoD 4 RDR