شاید بهترین بازی های عمرم نباشن ولی برا من تکرار نشدین دیگه!
1- مافیا 1
2- آساسینز کرید 1
3- خدای جنگ 3
همشون از بهترین بازی های عمرمن ولی به غیر از مافیا 1 که همیشه بین 3 بازی برتر عمرم باقی مونده و میمونه بقیشون نهایتا بین 10تای اول باشن ولی واقعا دیگه تکرار نمیشن ..
مافیا 1 به خاطر اون فرم عالی داستان سرایی و شخصیت های عالی و گیمپلی بی نظیر و موسیقی و اتمسفر و کلا تک بودنش قطعا برای من دیگه تکرار نخواهد شد! مخصوصا با اون پایان تراژدیک و رویایی ... من تقریبا تمام شاهکارهای بزرگ مافیایی تاریخ سینما رو دیدم ولی یه سری چیزا همین بازی داشت که اون فیلم ها، حتی پدرخوانده نتونسته بودن برام به ارمغان بیارن! واقعا یه چیزی بود که از ته دل همه جوره درکش کردم .. مافیا 3 برا نسل بعد هم تا حتی از شماره بعدی بتمن هم مورد انتظارتره برا من هرچند مطمئنم باز هم موفقیت قسمت اول رو تکرار نخواهد کرد!
آساسینز کرید هم فقط 1 .. حتی قسمت دوم هم که همه میگن فقط پیشرفت بود رو نمیتونم با 1 مقایسه کنم. یه داستان عالی، کلاسیک و به یاد موندنی با یه شخصیت بی نظیر و یک گیمپلی خشک که شاید حوصله خیلی ها رو از نصفه بازی سر میبرد ولی به قدری محو اتمسفر و داستان این بازی میشدم که گیمپلی رو هم برام بی نهایت جذاب میکرد! قسمت های بعدی هرچند که تا حدودی جذاب بودن ولی به قدری تکرار مکررات دیدم تو سری های بعدی که کلا نا امید شدم ازش ولی قسمت اولش همیشه تو یادمه.
شاهکار خدای جنگ 3 هم قطعا دیگه تکرار نخواهد شد! شاید بهترین خدای جنگ نباشه ولی لحظاتی که تو این قسمت بود دیگه تکرار نخواهد شد.
mafia 1
comix zone
همین دو تا الان یادمه بقیشو بعدا میگم
این دو تا هم یرای اینکه اینقدر برام این دوتا بازی خاطره انگیز هستن که تا اسم تاپیک رو دیدم اینا اومد تو ذهنم
شاید بازیهای شاهکاری نباشن که البته هستن ولی برای من خیلی دوست داشتی هستن که دیگه بعد از اینا تا حالا هیچ بازی اینقدر حال نداده
تجربه اینا دیگه برام تکرار نشده