3عنوان انحصاری برای Ps3 تایید شد

• Thread starter Thread starter kiya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

kiya

کاربر سایت
3عنوان انحصاری برای Ps3تایید شد

David Jaffeسه عنوان انحصاری برای PS3رو تاکیید کرد
هنوز عناوین مشخص نیست

Jaffe clarified statements that in addition to the Twisted Metal: Head-On port for PS2, his new independent studio of 20 employees will concurrently be working on the first of three original games exclusively for PlayStation 3.

"I can't disclose themes," Jaffe said, "but the new game is medium to hardcore in terms of game play and will focus heavily on multiplayer."

"I am more excited about this game than anything I have ever worked on. I cannot wait to unveil it," Jaffed added from Eat Sleep Play headquarters in Salt Lake City.

The three new games will either be on Blu-ray disc or as downloadable titles depending on how Sony decides to distribute the games. The first unnamed title is expected sometime in 2008.

Eat Sleep Play was founded in July by David Jaffe and Scott Campbell both formerly of Sony Studios. Combined, they are responsible for such titles as God of War and Twisted Metal.

آخرین ویرایش:
اونموقع که گرز اف وار بازی میکنی نمیگی اونایی که پی اس 3 دارن چه گنا هی کردن :biggrin1:
فکر اونا رو هم کردم , همون موقع زنگ زدم به microsoft , گفتم که گیرز اف وار رو واسه pc هم بدن(pc رو که همه دارن):biggrin1:
چند وقت دیگه انشالاه بازی می کنیش!!

خيلي باحاله تو هر تايپيكي ميري يكي يه چيزي ميگه بقيه هم دنبالش كلا تايپيك منحرف ميشه:laughing:
راستي مستر جان راست مي گي من حواسم نبود توي اون سايته نوشته بود احتمالا اونه من فكر كردم مي گه همونه كه ظاهرا هم نيست:biggrin1:

همه تاپیک ها باید قفل بشه ؟ حالا 3 تا بازی واسه PS3 الان تایید شد ، فردا هم مثلا 4 تا واسه 360 ، همینجوری بگیر برو جلو ...
نباید که تا یه خبر خوب راجع به هر کنسولی اومد طرفدارای اون یکی کنسول بریزن تاپیک و خراب کنن ...
البته طرفدار های همون کنسول هم نباید جو گیر بشن و بزنن تو سر اون یکی ...

خيلي باحاله تو هر تايپيكي ميري يكي يه چيزي ميگه بقيه هم دنبالش كلا تايپيك منحرف ميشه
راستي مستر جان راست مي گي من حواسم نبود توي اون سايته نوشته بود احتمالا اونه من فكر كردم مي گه همونه كه ظاهرا هم نيست
اشکالی نداره

همه تاپیک ها باید قفل بشه ؟ حالا 3 تا بازی واسه Ps3 الان تایید شد ، فردا هم مثلا 4 تا واسه 360 ، همینجوری بگیر برو جلو ...
نباید که تا یه خبر خوب راجع به هر کنسولی اومد طرفدارای اون یکی کنسول بریزن تاپیک و خراب کنن ...
البته طرفدار های همون کنسول هم نباید جو گیر بشن و بزنن تو سر اون یکی ...
من هم با شما موافقم و تا اومدن اخبار بیشتر از این سه بازی دوستان تاپیک رو دیگه منحرف نکنند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or