3عنوان انحصاری برای Ps3 تایید شد

• Thread starter Thread starter kiya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

kiya

کاربر سایت
3عنوان انحصاری برای Ps3تایید شد

David Jaffeسه عنوان انحصاری برای PS3رو تاکیید کرد
هنوز عناوین مشخص نیست

Jaffe clarified statements that in addition to the Twisted Metal: Head-On port for PS2, his new independent studio of 20 employees will concurrently be working on the first of three original games exclusively for PlayStation 3.

"I can't disclose themes," Jaffe said, "but the new game is medium to hardcore in terms of game play and will focus heavily on multiplayer."

"I am more excited about this game than anything I have ever worked on. I cannot wait to unveil it," Jaffed added from Eat Sleep Play headquarters in Salt Lake City.

The three new games will either be on Blu-ray disc or as downloadable titles depending on how Sony decides to distribute the games. The first unnamed title is expected sometime in 2008.

Eat Sleep Play was founded in July by David Jaffe and Scott Campbell both formerly of Sony Studios. Combined, they are responsible for such titles as God of War and Twisted Metal.

آخرین ویرایش:
Jaffe اعلام کرده که استدیو جدید و مستقلش با 20 کارمند یکجا بر روی اولین بازی از سه بازی انحصاری دیگر کار می کنند.
Jaffe گفت:"من نمی تونم اون ها رو فاش کنم ولی بازی جدید برای بازی کنان حرفه ای مناسب و به بر روی قسمت مولتی پلیر تاکیید دارد. من از کار روی این بازی خیلی شگفت زده تر از بقیه کار هام هستم.من نمی تونم برای نمایش این بازی صبر کنم." Jaffe این سخنان رو از شعبه مرکزی Eat Sleep Play واقع در Salt Lake City گفت.
سه بازی بر روی Blu-ray disc یا به صورت قابل دانلود عرضه می شوند که بستگی به تصمیم سونی برای عرضه بازی ها دارد.اولی بازی ای که نام گذاری نشده در سال 2008 منتشر می شود.
شرکت Eat Sleep Play در ژولای توسط David Jaffe and Scott Campbell تاسیس شدند که هر دو قبلا در سونی کار می کردند.
یکی از انها مسئول پروژه Twisted Meta و دیگری مسئول پروژه God of War هستند.

البته گفته شده به ترتيب كه اوليش Twisted Metal هست
من که میدونستم یکیش خدای جنگ هست معلوم بود . کسی هست از سبک این بازی خبر داشته باشد Twisted Meta
هیچ صحبتی از نام بازی ها نشده و فقط گفته که این دو بازی ساز قبلا بر روی این دو بازی کار کردند.

این همه بازی واسه 360 هست حالا اینا رو نداشته باشه.
من که خیای هم خوشحالم که PS3 ندارم:laughing::laughing:;)
مگه میسه کنسولی بگیری که براش God of War 3 نیاد
اون دیگه کنسول نیست
یه MGG و GOW به اون همه بازی انحصاری می‌ارزه ( به جز BioShock )

ولی فکر کنم سونی داره از مایکروسافت جلو میزنه ها!!!

امسال بازیهای جدید PS3 بیشتر از بازیهای جدید XBOX 360 داره میشه.البته به نظر من.

خوب بابا !! فقط همین god of war بازی ایه که ارزش بازی کردن داره, بقیه بازی هاش که مفت نمی ارزه!!!البته به نظر من
اون موقع که 360 گرفتم گفتم یکی از بروبچس ps3می گیره تا من g.o.w بازی کنم(که تا الان نشده)
و الا کنسول فقط xbox 360;):laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or