Multi Platform 2XKO

سازنده
Riot Games
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
Riot Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
ازونجا که خیلی اطلاعات و گیمپلی از بازی اومده دیگه گفتم تاپیکش رو بزنم.

_KalbPq3Ic4-HD.jpg

پراجکت ال یه تگ فایتینگ 2v2 هست که رایوت گیمز داره برا تمام پلتفرم ها توسعه میده
کاراکتر های بازی همون کاراکتر های League of Legends هستن

این بازی کنترل های ساده ولی مکانیسم های پیچیده داره،
طوری که باعث میشه هم افرادی که زمان کمی گذاشتن بتونن ارتباط بگیرن و هم جا برای رقابت زیاد باشه

بازی هم میتونه با رفیق همراه انجام بشه (یعنی یک نفر دیگه کاراکتر اسیست رو کنترل کنه)
و هم به صورت سولو انجام بشه (یعنی خودتون هردو کاراکتر رو کنترل کنید)

ازونجا که بازی هم F2P هست و هم گرافیکی داره که بنظر میاد نیازی به سیستم قوی نداره
و مهم تر از همه اینکه برای طرفداران LoL جذابیت داره
انتظار میره زمان عرضه پلیر های خیلی زیادی رو به خودش جذب کنه

ویدیو توضیحات بازی:

کاراکتر هایی که تا الان تایید شدن:

Ahri
Darius
Ekko
Jinx
Katarina
Illaoi
Yasuo

من وینداسکرایب استفاده کردم، هی سرور عوض کردم تا بالاخره یکیش جواب داد
منم دارمش ولی نمیشه، الان تو اکانتت چه کشوری خورده؟
اگه از کشورهایی بشه که پینگمون بالا باشه باهاشون مثل آمریکا یا چی و اونورا، تو بازی هم میندازه همون ریجن؟

منم دارمش ولی نمیشه، الان تو اکانتت چه کشوری خورده؟
اگه از کشورهایی بشه که پینگمون بالا باشه باهاشون مثل آمریکا یا چی و اونورا، تو بازی هم میندازه همون ریجن؟
اکانت من که قدیمیه ولی هلند خورده به خاطر همون VPN که اون موقع زده بودم. بین سرور های اروپایی سوییچ کن فرقی نداره کدوم باشه. اگر اکانت آمریکا بسازی تو همه بازی های Riot میندازه سرور آمریکا

زیبا بود.
عوض اون موزیک مزخرفی که روش بود دیالوگ میزاشتن خیلی بهتر بود مثل سینمایی های legends of runeterra
یا حداقل یه موزیک بهتر میزاشتن رو ویدیو مثل ویدیوهایی که هر سال برای خود لیگ میده

استایل گرافیکیش هم مثل aracne میشد دیگه نور علی نور بود

در کل من که اصلا نپسندیدم و اصلا هم بهم هیجانی نداد

آخرین ویرایش:
من یه راهی پیدا کردم میگم

بازی رو بدون فیلتر شکن اجرا کنید، صفحه که سیاه شد که یعنی بازی میخواد بیاد بالا فیلتر شکن رو روشن کنید (هر فیلتر شکنی نمیگیره، برای من وینداسکرایب و لوکیشن آمریکا miami snow میگیره)
بعد برید تو لابی و بزنید دنبال بازی بگرده، وقتی بازی پیدا شد و زمانیکه رسیدید به صحنه انتخاب کاراکتر فیلتر شکن رو خاموش کنید که راحت بتونید بازی کنید
بازی تموم شه میافتید تو منو و دوباره باید فیلتر شکن بزنید برید تو لابی و ...

فعلا این راه جوابه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or