شایعه 2K Czech در حال ساخت Mafia III است ؟

.:N!MA:.

کاربر سایت
درود ....

JoeAndVito610.jpg

Mafia II یک بازی دوست داشتنی Open World نسبتا موفق که داستانش در مورد جرم و جنایت بود .... و شاید خیلی ها دوست داشته باشند
نسخه سوم بازی نیز ساخته شود ....
شواهدی وجود دارد که به ما میگوید 2K Czech ( سازنده ی Mafia ) در حال ساخت ادامه ی این عنوان است ... Connectedconsoles.com فاش
کرد که در لیست استخدام 2K Czech ، آنها به دنبال یک طراح ارشد بازی به منظور ساخت و ایجاد طرحهایی برای سیستم و مکانیک بازی در
یک محیط Open World هستند ( چند سایت گفتن محیط شهری هستش ) .... چیزی که توی این لیست کمی عجیبه اینه :

that the applicant has shipped a triple-A game title with a Metacritic rating of at least 80

جالبه که این کمپانی برای کسی که میخواد استخدام بشه یک شرط رو گذاشته و اینکه بازی که او متقاضی در ساختش دخالت داشته و روانه ی
بازار شده باید میانگین امتیازاتش توی Metacritic حداقل 80 به بالا باشه ...( بعد بگید متا مهم نیست :d ) ... آیا این برای Mafia III هست یا یک
بازی جدید ... خب کسی نمیداند ...اخیرا 2K Czech به کارکنانش اجازه داده بود که از این شرکت بروند ، بنابراین امیدواریم این نشانه ای برای بهتر
شدن اوضاع این شرکت باشد و همچنین نشانه ای از ساخت بازی مورد انتظار ما ، یعنی Mafia III باشد

منبع

موفق باشید ...

آخرین ویرایش:
مافیا 2 اینقدرا هم افتضاح نبودا که دوستان دارن میگن
این بازی تازه سبکش تغییر کرده بود و این خودش مزید بر علت برا بد بدونشه
شماره یکش عالی بود

قبلا بازی ساز ها عاشق بودند
اما الان باوجود این همه قدرت سخت افزاری فقط اکثرا به فکر پولن
نمونش
خراب شدن سری رزیدنت اویل
خراب شدن داینوکرایسس تو 3
ومافیا2

راستش من خیلی از مافیا 2 بدم نیومد ؛ یکم تو مملکت ما این ip اُورهایپ شده هست که خب نتیجش شد همونی که دیدیم ! وگر نه از نظر سناریو ، بازی معرکه بود ، موسیقیش هم فوق العاده بود و گرافیک خیلی خوب و زیبایی هم داشت . عملا آزادی عمل توش صفر بود و بازی یخ بود ! مث شماره سوم گادفادر مثلا !

من وقتی مافیا ۲ رو بازی کردم احساس کردم ازم سو استفاده شده و یه مشت دزد با بهره برداری از نام مافیا ۱ جیبم رو خالی کردن
امیدوارم نسخه ی سوم رو نسازن یا حداقل از نام مافیا دیگه استفاده نکنن چون شماره ی دومش برای منی که مافیا ۱ رو نزدیک ده بار از اول تا اخر بازی کردم مثل یه توهین بود.

Mafia II واقعاً بازی جالب و بارزشی بود البته اگر نسخه اول رو با این نسخه مقایسه نکنیم. روایت داستان و گیم پلیش هم قابل قبول بود(البته پایان مزخرفی داشت)، اگر نسخه سومی در کار باشه دوست دارم گیم پلی بهبود یافته، داستان درست و درمون با حال و هوای نسخه اول داشته باشه.

من حتی شک دارم که نسخه ی دوم رو همون نویسنده ی نسخه ی اول نوشته باشه چون واقعا افتضاح بود
مخصوصا جایی که اون دو تا اراذل و اوباش (دو تا شخصیت اصلی داستان) میرن که تامی انجلو (شخصیت اصلی نسخه ی یک) رو بکشن!!
واقعا نمی دونم نویسنده پیش خودش چه فکری کرد که همچین کار مزخرفی رو انجام داد، یعنی یه لحظه پیش خودش فکر نکرد کسانی مثل من، که یه دورانی رو با این بازی زندگی کردن چه حسی بهشون دست می ده (من که خودم بعد از این قسمت واقعا از بازی متنفر شدم).
از نظر سیر داستانی هم واقعا ابکی و بی مزه بود، مخصوصا اون جایی که شخصیت داستان میره شوهر خواهرشو کتک بزنه و به راه راست هدایتش کنه، این بخش دقیقا عین یه وصله ی ناجور بود و اصلا نمی دونم هدفشون چی بود.
یه جورایی شیلنگ اب رو بسته بودن توی داستان این بازی و اصلا داستان ربطی به مافیا نداشت، فقط داستان دو تا اوباش بود.
امیدوارم نسخه ی بعدی رو یه تیم درست و حسابی بسازه.

دقیقا منم نظر همین دوستان و دارم:دی
بازی لذت بخشی بود داستان و گیم پلی گرافیک همه در سطح قابل قبولی بود اما به شرطی که Mafia 1 رو کلا به یاد نیاریم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or