25 to life چی کار کرد

ONLY_BAZICENTER

کاربر سایت
خوب دوستان بازی که مدتها انتظارش رو میکشیدیم ناتو از اب در اومد و بعد از اون همه تبلیغاتی که روی بازی انجام شده بود ما رو از انجام دادن یک بازی خوب ناامید کرد.
این بازی از سایت Ign نمره 3 گرفت و حسابی زد تو حاله ما.
البته هنوز گیم اس÷ات بهش نمره نداده ولی مطمئن باشید نمره گیم اس÷ات هم بهتر نخواهد بود.
ببینید چه بازیه اشغالیه که همچین نمره ی ÷ایینی گرفته. :( :(

سبکش چیه؟؟
اینا فقط از طریق تبلیغات میخوان مشتری به دست بیارن در حالی که اگه بازی خوب باشه بدون هیچ تبلیغی بهترین میشه و اگه نه با 2 سال تبلیغم نمیتونه فروش خوبی داشته باشه .

فکر نکنم دیگه خیلی بیمزه باشه بعدم همش ادم نباید محل به این امتیاز ها بزاره که خیلی از بازی ها امتیاز پایینی گرفتن ولی زیبا بودن

فکر نکنم دیگه خیلی بیمزه باشه بعدم همش ادم نباید محل به این امتیاز ها بزاره که خیلی از بازی ها امتیاز پایینی گرفتن ولی زیبا بودن
حرفت درسته اما دیگه امتیاز 3 هم زیادی پایینه...شکی نیست که بازیه خوبی نباید باشه

نوشته شده توسط farzadlion:
حرفت درسته اما دیگه امتیاز 3 هم زیادی پایینه...شکی نیست که بازیه خوبی نباید باشه
بله در بد بودن بازی شکی نیست ولی بازم فکر کنم جزابیت هایی رو داشته باشه
راستی کسی عکس اصلی از بازی نداره نشون بده ببینیم

نوشته شده توسط Miesam:
بله در بد بودن بازی شکی نیست ولی بازم فکر کنم جزابیت هایی رو داشته باشه
راستی کسی عکس اصلی از بازی نداره نشون بده ببینیم
بچه ها من الان عکس هاش رو نگاه کردم خداییش زیاد هم ضایع نیست ولی خب 3 گرفته دیگه البته اگر کسی سراغ فیر اینها رفته بهش تاکید میکنم
عمرن طرف این بازی نره
http://img.gamespot.com/gamespot/images/2005/345/920614_20051212_screen002.jpg

بالاخره این بازی هم با همه ی بدیهاش روی سایتهای تورنت قرار گرفت و تا دو سه روز دیگه توی ایران منتشر میشه.سایزش 1.03 گیگ هست که میشه 2 سیدی.تا حالا فقط دو سایت معتبر بهش امتیاز دادن.یکی گیم اسپات که داده 5.6 و یکی هم Ign که داده 3.3 ! این امتیازات واقعا نا امید کننده هستند.

یکی گیم اسپات که داده 5.6 و یکی هم Ign که داده 3.3 ! این امتیازات واقعا نا امید کننده هستند.
ببین چیه که ای جی ان که میگن خوب امتیاز میده بهش داده 3.3 و گیم اسپاتی که میگن بد امتیاز میده بهش داده
80.gif
5.6

خب من اومید وار شدم
خب بازم میگم شاید به جی تی ای نرسه ولی شاید تا یک دمت بتونه سرگرممون کنه من که میگیرم با تروکریمس 2 راستی کسی از اون خبری نداره

نوشته شده توسط SHvIRUS:
البته فکر کنم امتیاز آی جی ان از پنج نمره باشه !
59.gif
چون گیم اسپات معمولا امتیاز کمتری نسبت به سایت های دیگه میده به بازی ها ...
76.gif
همین ادم رو خوشحال میکنه ولی من یادم دیدم 3 تو گیم اسپات شاید بما اشتباه کردیم
راستی دیسی جان چه فایده 3هزار تومان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or