دیشب دیدم دوستان تاپیک رو اوردن بالا یادم افتاد لیستم رو نفرستادم الان وقت داشتم درستش کردم
فقط قبلش باید کمی توضیح بدم
چون دوستان داخل لیستشون انیمیشن هم گذاشتن منم چندتا از محبوب هام رو گذاشتم. البته از نظر من انیمیشن بد نداریم و عاشق همشونم ولی در این بین ارادت خاصی به Wall-E و Toy Storyو Inside out دارم به خاطر همین این سه تا رو گذاشتم تو لیست. (در واقع من راضی تر بودم اگر میشد برای انیمیشن ها یه لیست جدا گذاشت)
عاشق تام هنکس هستم و اصلا کافیه فقط از جلو دوربین رد بشه تا من عاشق اون فیلم بشم
(اصلا ضرب المثل داریم که میگه "تام هنکس ولی کم هنکس"
به خاطر همین باید قدرش رو بیشتر بدونیم) ولی خب اینجا فقط Forrest Gump و Saving Private Ryan و البته Toy Story رو گذاشتم تا جا برای بقیه هم باشه. همین فرمون رو برای جناب آل پاچینو هم در نظر بگیرید
کارای دیوید فینچر هم خیلی دوست دارم ولی تو لیست فقط Fight Club رو گذاشتم. نولان هم همینطور اکثر آثارش رو دوست دارم
عاشق آثار استیون کینگ هستم و خب نمیشد همه اقتباس ها رو داخل لیست جا بدم به خاطر همین فقط The Shawshank Redemption رو گذاشتم ولی بدانید و آگاه باشید که بقیه رو هم خیلییییییییی دوست
عاشق تم فیلم های تیم برتون هستم (اصلا سبک تیم برتونی که معروفه
و البته یکی از عناصر مهم این سبک جناب "جانی دپ" هستن که جذابیت این دست از آثار رو بیشتر میکنه
) ولی میدونید که باید گزیده کار کرد به خاطر همین به Sweeney Todd اکتفا کردم
ارباب حلقه ها رو خیلییییییییییییی دوست دارم (تمام قسمتاشو) یکی رو به نمایندگی از بقیه گذاشتم. godfather رو هم همینطور.
نزدیک بود فیلمایی که دنیل دی لوئیس بازی کرده رو یادم بره، gangs of new york رو به نمایندگی از اونا گذاشتم تو لیست
leon رو بالغ بر هزار بار دیدم و هیچ وقت قدیمی نمیشه
....
همین الان که دارم اینو مینویسم فیلمای دیگه ای هم یادم میاد که دوست داشتم تو لیست باشن ولی از اونجا که این روند میتونه تا ابد ادامه پیدا کنه پس همینا که اول یادم اومد رو میذارم. فیلمای خیلی قدیمی رو هم فاکتور گرفتم.
خلاصه با اشک و آه و افسوس فراوان، لیست 25 تا فیلم مورد علاقه من:
(احساس گناه می کنم)