كلا Fallout 3 و Skyrim روي PS3 بايد به عنوان بدترين ها روي اين كنسول قرار داده بشن ، بازي كه هزار تا باگ و مشكل سيو داره نبايد تو اين ليست باشه:dبا این که طرفدار Catherine هستم و یکی از منحصر به فرد ترین بازی های عمرمه ولی به نظرم یک مقدار عجیبه که Catherine رتبه ی 24 باشه ولی GOW 3 رتبه ی 25
نسخه ی PS3 بازی Fallout 3 نسبت به نسخه ی Xbox 360 و PC هم خیلی مشکل داشت.اگه به جای Fallout 3 اسکاریم رو میگذاشتند خیلی قابل قبول تر بود
GOW3 جزو 5 تای اول نباشه باید تعجب کرد اونوقش شما میگی باید کلاشو بندازه هوا 25 مه؟
بدون رده بندی اینا 5 تای برترن
TLOU
GOW III
UNCHARTED2
UNCHARTED3
MGS4
فقط یه عنوان میتونه جای یکی از اینا رو توی 5 تای اول بگیره اونم چیزی نیست جزRD:R
Heavy Rain که یکی از بهترین تجربیات من بود،IGN کلن نظرش با بیشتریا فرق داره...هوي رين بايد جزو ٣تاي برتر باشه!!!نمي دونم من زيادي باهاش حال كردم يا همه پسند نيست!نظر اي جي هست ديگه!من بودم رتبه ١ رو به تلو و هوي رين مي دادم.
بت نسازید از ign یعنی وقتی fallout3 رده7 و gta iv , rde,bishock ,gow از اون پایین ترن چی میشه گفت IGN فقط خوب نمره میده لیستاش مضخرفن ارزش این بازی هایی که نام بردم از NI NO KUNI کمتره یعنی؟اینایی که گفتی همش نظر شخصی بود.
این لیست بالا لیستیه که از نظر ign تشکیل شده اگه قرار بود براساس نظر عموم باشه نظرسنجی میزاشتن براش
بحث داریم میکنیم دوست من عصبانی نیستمدوست عزيز حالا چرا انقدر عصباني !!من نظرم رو گفتم و شما هم داري نظرت رو ميگي . هر شخصي نظري داره.

چرت و پرت میگه تو این لیستاش این IGN
اخه کدوم....همچین شاهکاری با اون همه طرفدار به نام GOW رو میزاره 25 ها؟؟؟؟
اون هیچی پس MGS کدوم گوریه؟؟؟؟
اینم هیچی KILLZONE کجاست؟؟؟بخدا اگه این IGN هیچی حالیش میشه!!