21 - 25
Ryan Clements : هیچ بازی وجود ندارد که کاملا شبیه Flower باشد . بازی زیبا ، قابل حس کردن و لولو درخشانی که به صورت Downloadable و انحصاری برای شبکه PlayStation Network عرضه شد . شما باد هستید و کنترل گل های پر پر شده را به عهده دارید . کم کم بزرگ می شوید ، گل های بیشتری را با هم متحد میکنید و با قوی تر شدن پا به محیط های تاریک و به دور از احساسات شهری می گذارید . Flower بازی است که همه باید حداقل یک بار آن را تجربه کنند . بازی با سبک زیبا همراره با هزاران هزار حرف های گفتنی که زبان از گفتن آنها قاصر است .
Flower نیاز به صدا و کلمات ندارد . Flower بدون استفاده از کلمات و به وسیله احساسات با شما ارتباط بر قرار می کند .
Chris Roper : شاید مدت ها زمان برد تا من Flower را درک کنم و به آن به دید یک بازی هدفمند نگاه نکنم . وقتی آن را درک کردم و وقتی روی موج بادهای خروشان از دید یک پر گل لیز خوردم ، احساس آرامش خاصی کردم . Flower داستان رسیدن به مقصد نیست ، Flower داستان سفر است .
Jeff Haynes : این بازی نمایانگر و نشانگر استاندارد های موجود در ورزش Baseball است . The Show با استفاده از مکانیسم اصلی این ورزش یعنی Pitching و بازی کردن در استایل تلویزیونی ، این بازی رو منحصر به فرد کرده است . علاوه بر این نکات ، استفاده از حالت رشد و فصب بندی قوی طوری که شما از یک بازیکن نا شناخته در لیگ های محلی شروع می کنید و به یک بازیکن معروف که در معتبر ترین لیگ دنبا بازی می کند تبدیل می شوید . The Show یکی از بهترین بازی های ورزشی ساخته شده برای PS3 است .
Greg Miller : من هیچ وقت Baseball را به اندازه یک بازی ورزشی مانند MLB09 : The Show دوست نداشتم . مکانیسم Pitching and Batting ، بازی کردن در طول یک فصل و نمایی که بازی را از آن دید انجام می دهید کافی است تا The Show را به یکی از بهترین بازی ورشی تبدیل کند . بازی با دوستان و مدیریت تیم در فصل های متوالی دلایلی هستند که شما را عاشق The Show می کند .
Greg Miller : قطعا اگر قرار باشد مواردی را نام ببریم که این بازی را بزرگ و قابل احترام کرده است ، بزرگترین و بهترین دلیل آن طراحی هنری و نقاشی گونه و زیبای بازیست . وجود مکانیسم های استراتژی و نقش آفرینی به همراه داستان زیبا و ژرف گنبد ها و حمله امپریال ها ، Valkyria Chronicles را بی نظیر ساخته است . شما حق تصمیم گیری دارد ، شما می توانید انتخاب کنید با سربازان خود همه چیز را نابود کنید یا به حفظ منابع بپردازید . شما می توانید تصمیم بگیرید نگه دارید یا از دست بدهید .
Ryan Clements : اگر چه Valkryie Chronicles آنطور که سزاوار بود مورد توجه قرار نگرفت اما بازی با ارزش و بسیار با احترام است . یک بازی با آمیزش هنرمندانه دو سبک آستراتژی و نقش آفرینی که جنگ را از دید سوم شخص به شما نشان می دهد . جلوه های بصری بازی به زیبایی بیانگر هنر هستند . هنر در صدای بازی نیز موج میزند . یکی از نقاط قوت دیگر این بازی داستان آن است ، داستان درگیر شدن یک ملت کوچک در جنگی بزرگ ، جنگی که باید تصمیم بگیرید که سرنوشت آن را چگونه رقم بزنید .
Chris Roper : این بازی یک نمونه بارز از بازی هاییست که یا شما را متنفر خواهد کرد یا شیفته خود و من شیفته و عاشق Demon's Souls شدم . در دنیای روح شیطان های بی شمار عدالت جاریست ، عدالتی که شما را به چالش میکشد ، شما را به مبارزه های سنگین و نفس گیر دعوت می کند . شما سنجیده می شوید ، بار ها و بارها شکست میخورید . آیا به اندازه کافی قوی و مصمم هستید که باز هم برگردید و شروع کنید ؟
جدا از دنیای سخت و بی رحم Demon's Souls نکته ای که آن را دوست داشتنی و زیبا کنید اتمسفر و جو حاکم بر آن است . جهانی که جای جای آن نشان از حزن و اندون و تاریکی دارد و این تاریکی است که شما را شیفته خود می کند . شما جذب می شوید و دنیای بی رحم حاکم بر بازی شما را به گوشه و اطراف می کشد و مجبور می کند تا به کند و کاو بپردازید و کشف کنید و پرده از رازهای بی شمار این دنیای غم زده بردارید . و همین جذب شدن شما را به تله های بی شمار می کشد و شما را درگیر مبارزه و مقابله با مرگ می کند .
Demon's Souls در آسمان بازی های PS3 و بازی های هم سبک خود می درخشد زیرا به راستی همانندی ندارد . دنیای ساده ایست ولی همین سادگی شما را عاشق می کند و سپس ... سپس می کُشد .
Ryan Clements : هیچ راهی بهتر از این نبود تا Capcom بتواند روحی تازه در بازی قدیمی و معروف خود بدمد . Capcom بسیار خوب عمل کرد و مکانیسم های دوست داشتنی و قدیمی سری Street Fighter را با المان های عصر جدید در هم آمیخت و Street Fighter IV را خلق کرد . میتوان Street Fighter IV را به دلیل آمیزش زیبای عصر جدید و قدیم بازی های رایانه ای ، Gameplay متوازن و دوست داشتنی و جلوه های بصری زیبا و متفاوت یکی از بهترین بازی های مبارزه نسل حاضر خواند .
Jeff Haynes : چگونه می توان پادشاه بازی های مبارزه ای که روزگار متمادی به دور از صحنه بوده است را بازگرداند ؟ جواب تنها یک نام است ، نامی که بازگشتی باشکوه داشت " Street Fighter IV " . بازی که همه المان های آن از شخصیت پردازی تا جلوه های بصری به هم پیوند خورده است . بازی که هر قشری از مبتدی تا حرفه ای می توانند از ان لذت ببرند .
5 بازی بعدی فردا ...