25 بازی برتر pc از دیدگاه IGN

بهترین بازی PC؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    162
  • نظرسنجی بسته شده است .

Hosein M

کاربر سایت
با سلام...
سایت Ign طی مقاله ای در یک ماه پیش به بررسی 25 بازی برتر pc در طول تاریخ پرداخت.
در همین راستا من و چند تن از ذوستانم تصمیم گرفتیم این مطلب رو ترجمه و در اختیار شما عزیزان بذاریم.
جا داره یه تشکر ویژه دوستان خوبم: اقا فرهود(spiderferi) _ اقا مهدی گل(GENE)_و بهترین مدیر سایت اقا اریا(Dinosaur) بکنم چون بیشتر زحمت رو این دوستان کشیدن
فقط این پست مقدمه ی مطلب هست و در ادامه ی پستا ترجمه ی بازی ها رو قرار میدم پس لطف کنید تا موقعی که مطلب به پاین نرسیده پستی ارسال نکنید چون سعیم بر اینه که تاپیک بهم ریخته نشه پستای اصلیش و یه مطلب مرتب تحویلتون بدم
نظر سنجی رو هم اضافه میکنم فقط تا اتمام مطالب لطفا در نظرسنجی شرکت نکنید
امیدوارم خاطرات خیلی ها زنده بشه
با تشکر حسام محمدیان

آخرین ویرایش:
بابا دیگه بالاتر از crysis چی میخوای؟؟؟!!!

کرايسيس غير از گرافيک چی داشت؟
همون نمره های بالا به خاطر گرافيکش بود وگرنه يه بازی در حد 7 و 8 ميشد!

اگه سنتون قد بده ميدونيد که کرايسيس در برابر بازيهايی مثل HL و ديابلو و x-com هيچی نيست!

kotor,ultima,morrowind,gothic2,warcraft2&3 همه اینارو حتی اگه بگذریم!‍‌چطور اونهمه بازی ادونچر در عصر طلایی‌شون تو دهه 90 تو لیست نیستن؟کرایسیس!:)) لیستش به نظرم ارزشی نداره! :d

kotor,ultima,morrowind,gothic2,warcraft2&3 همه اینارو حتی اگه بگذریم!‍‌چطور اونهمه بازی ادونچر در عصر طلایی‌شون تو دهه 90 تو لیست نیستن؟کرایسیس!:)) لیستش به نظرم ارزشی نداره! :d

کرایسیس به عنوان یکی از نمادهای انحصاری PC در این نسله ها ! چطوری میتونین همچین حرفی بزنین ؟
از هر سری هم 1 ـی انتخاب شده ! برا همین هم warcraft 1 انتخاب شد ..

چقدر دعوا میکنید .
فکر کنم فارنهایت روی PS2 و XBOX هم آمد ( اما من واقعا عاشق این بازی بودم )
هیچکدام از HL ها به همون شماره اولش نمیرسه واقعا خیلی دوستش داشتم :x بله SIMS بازی لوس و بچه گانه ای است برای کسی که یا دنبال بازیهای اکشن و بکش بکش هستش و یا کسانی که مثل من درست نمیدونند باید چیکار کنند و اعصابش خورد میشه .
Deux Ex : بازی بود که من خیلی دوستش داشتم و اگه بازم بتونم بازی خواهم کرد .
و و و و بازیهای دیگه

خب من از بازیهای هواپیمایی متنفرم میگم کاش 25 و نمیذاشت یه بازی دیگه میذاشت مثل سایبریا که باهاش کلی خاطره دارم یا چند بازی دیگر که در ذهنم نیست .

با تشکر از دوستمون بخاطر زحمتی که کشید .

کرایسیس به عنوان یکی از نمادهای انحصاری PC در این نسله ها ! چطوری میتونین همچین حرفی بزنین ؟
از هر سری هم 1 ـی انتخاب شده ! برا همین هم warcraft 1 انتخاب شد ..

بقیه چی؟حالا فرضا کرایسیس درسته! یا مثلا IGN تشخیص داده وارکرفت 1 از 3 تای بعدی بهتر بوده،البته وارکرفتی تو لیست نیست و WOW هست که خیلی با وارکرفت فرق داره! خیلی!:d راستش کم و کسری این لیست بیشتر از اینه که با توجیه یکی دو مورد بازی بشه سربسته تاییدش کرد! کلا هرچی سایت بزرگتره از نظر اسم و رسم انتخاباش جای سوال بیشتری داره!

بقیه چی؟حالا فرضا کرایسیس درسته! یا مثلا IGN تشخیص داده وارکرفت 1 از 3 تای بعدی بهتر بوده،البته وارکرفتی تو لیست نیست و WOW هست که خیلی با وارکرفت فرق داره! خیلی!:d راستش کم و کسری این لیست بیشتر از اینه که با توجیه یکی دو مورد بازی بشه سربسته تاییدش کرد! کلا هرچی سایت بزرگتره از نظر اسم و رسم انتخاباش جای سوال بیشتری داره!
بابا نمیشه که هر چی بیلیزارد ساخته بیاد تو لیست که :d
اما خب هر کدوم از این بازیا یه تحول بودن تو سبکشون .... مثله Starcraft ... simcity ! یا حتی Sims که بسیاری از دختران رو هم جذب gaming کرد :d خب از این دید نگاه کنی لیست واقعا به حقه ! warcraft هم عنوانی بسیار شایسته بود اما اون تحولی که starcraft بوجود اورد رو نداشت

( به قولی مثه گیرز که تحول بود :d:d)

sims یک آسغال به تمام معناست :-& چجوری این بازی رو اسم برده :-?
توحین به مقدسات؟؟؟؟
با SIMS زندگی کردم... چه خونواده هایی که خوشبختشون نکردم:>. چه بچه هایی که بزرگ نکردم.:> چه خونواده هایی که از هم نپاشوندم>:). چه بچه هایی که نفرستادم مدرسه>:). چه تله هایی که نساختم واسه مردن>:)چه دزدایی که ناکار نکردم>:).چه خیانت هایی که نکردم>:)چه اشک هایی که ندیدم>:)چه آههایی که نشنیدم>:)

آخرین ویرایش:
مطمئنا بازی ای به گستردگی ، دقت ،وقت،هزینه و عظمتی جز کرایسیس وجود نداره . گیم پلی ،گرافیک ،انحصاری و..... تا خصوصیت عالی دیگه که فقط فقط تو این بازی وجود داره ... حیف که کنسولا توان اجرای این بازی 2 نسل بعدشون رو ندارن !!! .

مطمئنا بازی ای به گستردگی ، دقت ،وقت،هزینه و عظمتی جز کرایسیس وجود نداره . گیم پلی ،گرافیک ،انحصاری و..... تا خصوصیت عالی دیگه که فقط فقط تو این بازی وجود داره ... حیف که کنسولا توان اجرای این بازی 2 نسل بعدشون رو ندارن !!! .

بازی هایی بودن تو زمان خودشون بسیار بهتر بودند ..... حالا چون انحصاری PC بوده دلیل نمی شه از عناوین 10 سال پیش جلوتر باشه که ! من نمی گم کرایسیس عالی نیست اما میگم این حرفایی که میزنی داری زیادی گندش میکنی .... بازی های بسیار شاخ تر تو این لیست هست ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or