Daemonis Run Baby Run کاربر سایت Aug 4, 2014 #16 نوشته شده توسط T7T: من فن PS هستم اما نبود : فورتزا و آلک ویک دیگه علامت تعجب بسیار بزرگی برام ساخت یک بازی بود فکر کنم RGP اون کجاست لیست کلا ساقطه : بیشتر... بابا ریسینگو چه به بهترین بازی آخه؟ ریسنگ ریسینگه دیگه
نوشته شده توسط T7T: من فن PS هستم اما نبود : فورتزا و آلک ویک دیگه علامت تعجب بسیار بزرگی برام ساخت یک بازی بود فکر کنم RGP اون کجاست لیست کلا ساقطه : بیشتر... بابا ریسینگو چه به بهترین بازی آخه؟ ریسنگ ریسینگه دیگه
kaizershauze AMOR CTPACTb 信念 RÊVES کاربر سایت Aug 4, 2014 #17 توجه دارید از هر سری فقط یه شماره هست ؟ :d یعنی اگه هیلو 4 و ریچ نیست یا GeoW نیست بخاطر اینه که نَسائخ دیگه ای ازشون تو لیست هست :d هرچند به نظر خودم بهترین شماره GeoW شماره اولش بید :d نوشته شده توسط pay@: آخه fallout 3 هس ولی exclusive هایی مثل Alan wake و Halo 4 نه ؟! نبودن geow 1 هم که اصلا باعث میشه به لیست شک کنیم بیشتر... چه ربطی داره ؟ یعنی تو لیست فقط باید انحصاری باشه ؟ بعد این همه بازی تو لیست هست چی کار Fallout مادر مرده داری ؟
توجه دارید از هر سری فقط یه شماره هست ؟ :d یعنی اگه هیلو 4 و ریچ نیست یا GeoW نیست بخاطر اینه که نَسائخ دیگه ای ازشون تو لیست هست :d هرچند به نظر خودم بهترین شماره GeoW شماره اولش بید :d نوشته شده توسط pay@: آخه fallout 3 هس ولی exclusive هایی مثل Alan wake و Halo 4 نه ؟! نبودن geow 1 هم که اصلا باعث میشه به لیست شک کنیم بیشتر... چه ربطی داره ؟ یعنی تو لیست فقط باید انحصاری باشه ؟ بعد این همه بازی تو لیست هست چی کار Fallout مادر مرده داری ؟
pay@ کاربر سایت Sep 3, 2014 #19 نوشته شده توسط JMASON: لیستی که Uncharted2توش نباشه برای من ارزش نداره بیشتر... عنوان تاپیک رو خوندی شما ؟! نوشته شده توسط metal gear: 25 بازی برتر کنسول Xbox 360 بیشتر...
نوشته شده توسط JMASON: لیستی که Uncharted2توش نباشه برای من ارزش نداره بیشتر... عنوان تاپیک رو خوندی شما ؟! نوشته شده توسط metal gear: 25 بازی برتر کنسول Xbox 360 بیشتر...