25 امین سالگرد سری بازی های زلدا

shayan720

Ceiling Gazing
کاربر سایت
[FONT=&quot]21 فوریه سال 1986 . 25 سال پیش در چنین روزی اولین بازی زلدا در ژِاپن عرضه شد و لینک برای اولین بار شمشیر به دست گرفت.[/FONT]​
[FONT=&quot]هیچ کس در آن زمان چنین موفقیتی را برای این بازی پیش بینی نمیکرد ولی هم اکنون این این بازی به فرنچایزی بزرگ تبدیل شده و بازی های متعددی از آن عرضه شده است.امسال نیز 2 بازی از آن برای [/FONT]wii [FONT=&quot]و [/FONT]3ds [FONT=&quot] عرضه میشود.[/FONT]​
[FONT=&quot]این روز را به نینتندو و تمام طرفداران این بازی تبریگ می گوییم.[/FONT]

[FONT=&quot]منبع:http://wii.ign.com/articles/115/1150966p1.html[/FONT]
link-zelda-tp-1.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: fixer and Wander
من هم اینروز رو به نینتندو تبریک میگم
ولی خدایی خیلی بازی مزخرفی هست من هر دفعه خونه دوستم این بازی رو بازی میکردم با خودم میگفتم خدارو شکر بازی هایی مثل crysis و cod bo و ... هستش

• Like
Reactions: Squidward
شخصیت بسیار محبوبین ایشون :دی کنسول گیم کیوب فروشش رو مدیون این شخصیت و ماریو بود.

من هم اینروز رو به نینتندو تبریک میگم
ولی خدایی خیلی بازی مزخرفی هست من هر دفعه خونه دوستم این بازی رو بازی میکردم با خودم میگفتم خدارو شکر بازی هایی مثل crysis و cod bo و ... هستش

بازی قدیمی و خوب نینتندو واقعا قابل احترامه...

به قول یکی از دوستان"کاش روزی برسد که ایرانیان هم قدر نینتندو رو بدونن"

با بازی کردن شماره آخر بازی روی Wii تازه ارزش این شاهکار نیتندو رو درک کردم به حدی که شماره های قبلی رو با هر زوری بود پیدا کردم و گذاشتم کنار که همه رو برم.واقعا تجربه زلدا چیزی هست که نمی شه ازش گذشت
به قول یکی از دوستان"کاش روزی برسد که ایرانیان هم قدر نینتندو رو بدونن"
دقیقا
توی دنیا اینقدر شخصیت ها و بازی های نیتندو مشهوره که حد و حصر نداره.ولی اینجا چون همه چیز با تصاویر HD و بافت های حجیم و صداهای کت و کلفت سنجیده میشه نیتندو طرفدار نداره
در کل مهم نیست!:دی مهم اینه که ماها داریم بازی می کنیم و لذتش رو می بریم
===========================
تبریک به همه دوستاران لینک ، نیتندو و طرفداران بهترین سری تاریخ( لااقل اگه ماریو اول باشه 100 درصد زلدا دوم هست)
منتظر یه کالکشن از نسخه های قبل بر روی وی هستیم!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or