24 روز دیگر Haze را بر روی PS3 بازی کنید!

rezaigi2004

کاربر سایت
سایت معتبر PLAYSTATION مربوط به کشور اسپانیا اعلام کرد دمو قابل بازی عنوان Haze روز 16 نوامبر دقیقا 24 روز دیگر در PS Store برای دانلود قرار میگیرد.

art_7686_id_9_mw_520.jpeg

وقتی روزه اول 10 تا فروش کرد Ubi می دونه چه غلطی مرده

با حرف شماها نه اگه بخواد تمامش فروش بره کم میشه نه چیز خاصی پیش میاد ( کلی گفتم به شما نبودم ) . مثلا اگه الان ps3 حرف اول و میزد و halo 3 هم به ماکرو ربطی نداشت پس اگه گفته میشد فروش halo 3 کم میشه بحث الکی بود . یه بازی کنسول و برتر میکنه نه یه کنسول بازی رو همانطور که xbox 360 با halo 3 فروشش فوق العاده زد بالا .
مدیران عزیز ببخشید من مقایسه نکردم فقط مطلبی که تو گلو میمونه را هضم کردم . :cool::biggrin1:

این Haze رقیب جدی واسه Halo3 خواهد بود ، از عکس هایی که موجوده فکر میکنم از لحاظ گرافیکی از Halo3 سرتر خواهد بود.
فقط توی PS3 یه مشکلی هنوز هست و اونم aa 2x هستش که توی 360 بصورت 4x بازیها اجرا میشن.

فقط توی PS3 یه مشکلی هنوز هست و اونم aa 2x هستش که توی 360 بصورت 4x بازیها اجرا میشن.

اکثر بازیهای 360 و PS3 دارای 2x AA هستن ، و تعداد خیلی کمی 4x هستن ( اینطور نیست که برای 360 همه 4x باشن و PS3 همش 2x )
ولی مشکل اینجاست که بعضی از بازیها توی PS3 اصلا AA ندارند ! نمونش Skate .

کلا EA خیلی با این موضوع در مورد PS3 مشکل داره ، FIFA 08 هم در PS3 اصلا AA نداره ، ولی توی 2x 360 هست .

اکثر بازیهای 360 و PS3 دارای 2x AA هستن ، و تعداد خیلی کمی 4x هستن ( اینطور نیست که برای 360 همه 4x باشن و PS3 همش 2x )
ولی مشکل اینجاست که بعضی از بازیها توی PS3 اصلا AA ندارند ! نمونش Skate .

کلا EA خیلی با این موضوع در مورد PS3 مشکل داره ، FIFA 08 هم در PS3 اصلا AA نداره ، ولی توی 2x 360 هست .

اين حرفت درسته ولي شاخترين بازي xbox360 يعني gears of war با اون گرافيكش 4x اجرا ميشد .
چون اصلا من لبه اي در بازي نميديدم . aa اگه روي 2x باشه كاملا چشم زن ميشه مثل بازي forza كه 2x بود و خيلي چشم زن بود .
halo3 همين طور aa خيلي خوب بود اكثرا 4x ولي تو بعضي صحنه افت ميكرد .
اين بازي masseffect هم فكر كنم تو 2x اجرا بشه .
من به طور كلي ترجيح ميدم از گرافيك بازي كاسته بشه ولي aa خوب باشه چون واقعا اعصاب ادم را ميريزه بهم يه نوع بي نظمي به گرافيك بازي مياره .

من كلآ با بازيهاي اول شخص حال نميكنم(به جز سرور Metroid Prime) ولي نميدونم چرا مهر اين بازي به دلم نشسته! خدايي بازي خيلي جذابي به نظر ميرسه و داستانشم اگرچه يكمي مضخرف به نظر ميرسه(از نظر من) اما نكاتي جالبي توش داره...

همین چند روز پیش چند تا عکس جدید از بازی منشتر شده بود گزاشتمش تو سایت برید ببینید به نظر من گرافیک زیاد جالب نبود یعنی بعضی تکسچرها زیاد جالب کار نشده بودن امیدوارم تو نسخه ی اصلی بازی این مشکلات حل بشه و یه بازی خوب از اب در بیاد!

اين حرفت درسته ولي شاخترين بازي xbox360 يعني gears of war با اون گرافيكش 4x اجرا ميشد .
چون اصلا من لبه اي در بازي نميديدم . aa اگه روي 2x باشه كاملا چشم زن ميشه مثل بازي forza كه 2x بود و خيلي چشم زن بود .
halo3 همين طور aa خيلي خوب بود اكثرا 4x ولي تو بعضي صحنه افت ميكرد .
اين بازي masseffect هم فكر كنم تو 2x اجرا بشه .
من به طور كلي ترجيح ميدم از گرافيك بازي كاسته بشه ولي aa خوب باشه چون واقعا اعصاب ادم را ميريزه بهم يه نوع بي نظمي به گرافيك بازي مياره .

تاپیک کلا هیچ ربطی به این موضوع نداره ، اون پست اول هم نباید اینجا مینوشتم که بعد ادامه پیدا کنه ، اشتباه کردم خلاصه .
الان اگه بخوام در این مورد با شما بحث کنم دیگه مشخصه که چی میشه ....
پس بهتره تاپیک رو منحرف نکنم ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or