2012 نیز در تسخیر Modern Warfare 3 خواهد بود

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
طبق عادت هر ساله منتظر هستیم تا عنوان دیگری از سری بازی های Call Of Duty تایید شود ولی انگار اکتیویژن برنامه های دیگری دارد.

شرکت اکتیویژن امروز در خبری قول بیش از 18 Content جدید را برای Modern Warfare 3 داد و تاریخ عرضه هرکدام از این بسته ها و همچنین جزییات آن ها را اعلام کرد. طبق تقویمی که در سایت رسمی Callofduty قرار گرفته می توان در سال 2012 شاهد عرضه 10 نقشه جدید، 6 ماموریت Spec Ops و 2 حالت جدید را تا 9 ماه آینده داشت. تاریخ های عرضه این بسته ها برای کسانی در نظر گرفته شده است که در سیستم Elite عضو هستند و هنوز تاریخ دقیقی برای عرضه این نقشه ها برای بقیه بازیکنان اعلام نشده است. تاریخ عرضه این نقشه ها و ماموریت ها به شرح زیر است:

• فوریه : یک نقشه جدید
  • مارچ: یک نقشه جدید و 2 ماموریت Spec Ops
  • آپریل: دو نقشه جدید
  • می: یک نقشه جدید و یک ماموریت Spec Ops
  • ژوئن: یک نقشه جدید ، یک ماموریت Spec Ops و حالت آنلاین جدید
  • جولای: دو نقشه جدید
  • آگوست: یک نقشه، یک ماموریت Spec Ops و یک حالت آنلاین جدید
  • سپتامبر: یک نقشه و یک ماموریت Spec Ops جدید

20120125mw3.jpg

2 حالت انلاین جدید؟چی کار می خوان کنن اینا؟یه خبری بود Sledgehammer نیرو استخدام می کرد برای متحول کردن مولتی.(خودم ترجمه کردم برا همین یادمه:d)احتمالا همین 2 تا مد جدیده

LOL
چه رویی داره این اکتیویژن امسال سال غول هاست بازم میاد از این حرفا میزنه انگار کل مردم صبح تا شب میشنن COD میزنن

اتفاقا مردم صبح تا شب میشینن COD میزنن !!!
یه جا خوندم توی این مپ ها Shipment و Crossfire هم هست !!!!!!!
Shipment واقعا نیازه! چون مپ کوچیک نداره !
بی صبرانه منتظر اون 2 مد، و همچنین مراحل Spec Ops هستم !!

اتفاقا مردم صبح تا شب میشینن COD میزنن !!!
یه جا خوندم توی این مپ ها Shipment و Crossfire هم هست !!!!!!!
Shipment واقعا نیازه! چون مپ کوچیک نداره !
بی صبرانه منتظر اون 2 مد، و همچنین مراحل Spec Ops هستم !!
من هرچقدر هم COD رو دوست داشته باشم باز نمیام پول برای مپ اضافه رو بدم چون میگم سال یه نسخه از COD میاد دیگه چرا الکی پول DLC بدم
خود اون نسخه جدید که میاد مپ های جدیدی داره !!
مردم صبح تا شب میشینن COD میرنن منظور شما اکثریت گیمر هاست دیگه؟؟امار انلاین بازی کردن متغییر هست همین چند هفته پیش BF3 از COD توی مدت زمان بازی انلاین جلو زده بود ولی الان COD دوباره اومده اول

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or