2010 FIFA World Cup™

سلام
منم سوالم در مورد همین فینال ها بود که جواب دادین
اقا از زحمتی که کشیدی حسابی ممنون عالی بودن راهنماییات. از امروز اچیومنتای بازی شروع کردم به گرفتن

خیلی ممنون از زحمتت.

- اگر میشه فونت نوشته رو درست کنید.
- امتیازهای اچیومنتها را هم بذارید.
- حداقل درجه سختی بازی توی اون اچیومنتها که با یه تیم x ستاره قهرمان بشید و یا بازی گروهی رو ببرید، چقدر باید باشه؟

سلام
میشود ذر مورد این اچمونت یک توضیحی بدهبد

First Team Selection
[FONT=&quot]همونطور که میدونید این بازی یه قسمتی داره به نام [/FONT][FONT=&quot]Captain Your Country [/FONT][FONT=&quot] دراین قسمت شما باید یک بازیکن انتخاب کنید(که هم [/FONT][FONT=&quot]Virtual Pro [/FONT][FONT=&quot]رو مییتونید انتخاب کنید هم یک بازیکن از هرتیمی که مایل باشید) وبه ترکیب اصلی راه پیدا کنید وبرای کشورتون یک بازی انجاک بدید تا این اچیومنت رو بدست بیارید.[/FONT]

Managers First Choice
[FONT=&quot]برای گرفتن این اچیومنت بهمراه [/FONT][FONT=&quot]Virtual Pro [/FONT][FONT=&quot] خودتون در بخش [/FONT][FONT=&quot]Captain Your Country[/FONT][FONT=&quot] یک بازی رو به عنوان بازیکن اصلی تیم انجام بدید.[/FONT]

سلام
میشود ذر مورد این اچمونت یک توضیحی بدهبد

First Team Selection
[FONT=&quot]همونطور که میدونید این بازی یه قسمتی داره به نام [/FONT][FONT=&quot]Captain Your Country [/FONT][FONT=&quot] دراین قسمت شما باید یک بازیکن انتخاب کنید(که هم [/FONT][FONT=&quot]Virtual Pro [/FONT][FONT=&quot]رو مییتونید انتخاب کنید هم یک بازیکن از هرتیمی که مایل باشید) وبه ترکیب اصلی راه پیدا کنید وبرای کشورتون یک بازی انجاک بدید تا این اچیومنت رو بدست بیارید.[/FONT]

Managers First Choice
[FONT=&quot]برای گرفتن این اچیومنت بهمراه [/FONT][FONT=&quot]Virtual Pro [/FONT][FONT=&quot] خودتون در بخش [/FONT][FONT=&quot]Captain Your Country[/FONT][FONT=&quot] یک بازی رو به عنوان بازیکن اصلی تیم انجام بدید.[/FONT]

لطفا یکی بهم بگه این دو تا رو چه جوری بگیرم

Defend, Defend, Defend
برای گرفتن این اچیومنت باید با یازده گل زده یا بیشتر در قسمت جام جهانی(آفلاین)قهرمان شوید
من تا حالا ده بار بیشتر جام جهانی رو بردم تا حالا شده با یک بازیکن هم توی جام جهانی 14 تا گل بزنم ولی این اچیومنت هنوز باز نشده

2010 FIFA World Cup™ Mastery
برای گرفتن این اچیومنت شما باید هر 32 تیمی رو که به 2010 FIFA World Cup™ صعود کردند شکست بدید.
میشه خودم بازی دوستانه بزارم و بعدش تیم ها رو یکی یکی شکست بدم؟
اگر با یک تیمی توی مرحله مقدماتی جام جهانی بازی دوستانه کرده باشم و بعدش هم برده باشم باز هم حساب میشه؟

لطفا یکی بهم بگه این دو تا رو چه جوری بگیرم

Defend, Defend, Defend
برای گرفتن این اچیومنت باید با یازده گل زده یا بیشتر در قسمت جام جهانی(آفلاین)قهرمان شوید
من تا حالا ده بار بیشتر جام جهانی رو بردم تا حالا شده با یک بازیکن هم توی جام جهانی 14 تا گل بزنم ولی این اچیومنت هنوز باز نشده

2010 FIFA World Cup™ Mastery
برای گرفتن این اچیومنت شما باید هر 32 تیمی رو که به 2010 FIFA World Cup™ صعود کردند شکست بدید.
میشه خودم بازی دوستانه بزارم و بعدش تیم ها رو یکی یکی شکست بدم؟
اگر با یک تیمی توی مرحله مقدماتی جام جهانی بازی دوستانه کرده باشم و بعدش هم برده باشم باز هم حساب میشه؟

اولی:

متاسفانه تو راهنمای این اچیومنت یه اشتباه بسیار بد وجود داره!

Lift the World Cup™ Trophy in the 2010 FIFA World Cup™ scoring 11 or fewer total goals :Lead Profile​
یازده گل زده یا کمتر !! :d

دومی :

آره چرا که نه. همه ی بازی ها هم حساب میشه.
راحت ترین راه اینه که پنالتی بزنید. ( منوی اصلی > Penalty Shootout ) من به همین شیوه این اچیومنت 125 گیمراسکوری رو گرفتم :p
با دو تا کنترلر هم میشه گرفتش. به دوستتون بگید همرو اشتباه بزنه یا نگیره تا شما سریعتر برنده شید. :d

ممنون اولی رو اصلا به متن انگلیسی دقت نکرده بودم

دومی رو هم خیلی شیوه باحالی گفتی اصلا حواسم به پنالتی نبود .نشستم همه تیم ها رو شکست دادم ولی بازم این باز نشد حالا میرم پنالتی مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or