20 تا از بهترین بازیهای پاییز از نگاه IGN

The Spectre

کاربر سایت
  1. Gears of War 3
  2. FIFA 12
  3. Dark Souls
  4. Rage
  5. Spider-Man: Edge of Time
  6. Forza 4
  7. Batman: Arkham City
  8. Uncharted 3: Drake's Deception
  9. Battlefield 3
  10. Call of Duty: Modern Warfare 3
  11. The Elder Scrolls V: Skyrim
  12. Minecraft
  13. Super Mario 3D Land
  14. Saints Row: The Third
  15. Halo Combat Evolved Anniversary
  16. Assassin's Creed: Revelations
  17. Rayman Origins
  18. Need For Speed: The Run
  19. The Legend of Zelda: Skyward Sword
  20. Mario Kart 7
البته به ترتیب نیست.

منبع: IGN

آخرین ویرایش:
من همونیم که فک میکنی دقیقاً ! خودشم ! مشکلی هست ؟ توی این پستت هم چیزی مبنی بر Must Buy هات نمیبینم !

Bold شده ها حتماً کجکی ها شاید !

کلاً علاقه ی زائد الوصفی به کل کل با من داری !

fkccvi27i15q2vb4mok5.jpg

آخرین ویرایش:
Tomb Raiderتاخیر خورده یا IGNدوباره گیج بازی در اورده؟:d

ولی جدا چقدر بازی شاخ قراره آخر سال بیاد ما هنوز اندر کف Skyrimایم! و Forza 4!:d

این IGN انقدر لیست میده خسته نمیشه احیانا؟ :|
کلا قرار نیست همه بازی ها تو لیست انجام بدیم من خودم شاید حتی نصف لیست نخرم و کم کم بخرم قرار نیست همه را با هم بخریم(هرچند 2هزار تا ارزشی نداره وقت ادم ارزش داره)ما فعلا به خرید این بازی ها راضی هستیم

1. Gears of War 3
  2. FIFA 12
  3. Rage
  4. Forza 4
  5. Halo Combat Evolved Anniversary
  6. Assassin's Creed: Revelations
  7. Rayman Origins
البته بازم بازی هایی هست که میخوام بخرم مثل BF3 و MW3 اما تو اینا تو صف اول هستند و بیشتر منتظرشون هستم
The Elder Scrolls V: Skyrim هم موقعی میخرم که از نظر بازی خلوت شده باشه

Rayman Origins برای 360 هم میاد ؟ نسخه اصلیش که انقدر قدیمی بود نمیتونستم بازی کنم ( پلتفرمر های قدیمی برام سخت شدن ) این یکی رو هم نمیدونم بتونم یا نه ! حالا برای XBLA هست یا روی دیسک میاد ؟ :-/

Rayman Origins برای 360 هم میاد ؟ نسخه اصلیش که انقدر قدیمی بود نمیتونستم بازی کنم ( پلتفرمر های قدیمی برام سخت شدن ) این یکی رو هم نمیدونم بتونم یا نه ! حالا برای XBLA هست یا روی دیسک میاد ؟ :-/
برای 360 و wii هم عرضه میشه. روی دیسک هم میاد تا جایی که من اطلاع دارم. فوق العاده هم بازی عالی هست و تجربه کردنش لازمه لازمه!

آره محسن ، رو 360 هم می یاد !! رو دیسکم می یادش !!!:دی

آره محسن ، رو 360 هم می یاد !! رو دیسکم می یادش !!!:دی

عجب ! خب پس احتمالاً این رو هم به لیستی که تو پست اول دادم اضافه میکنم !

برای 360 و wii هم عرضه میشه. روی دیسک هم میاد تا جایی که من اطلاع دارم. فوق العاده هم بازی عالی هست و تجربه کردنش لازمه لازمه!

سرعت عمل شما در پاسخگویی واقعاً خیلی خوب بود ! جواب اون یکی سؤالم رو هم گرفتم ! ;)

• Like
Reactions: Fëanor
واقعا نمیدونم چرا این شکلی هست هرسال هرچی بازی خوب هست و عالی تو پاییز میاد مخصوصا امسال که برای کنکور هم باید بشینیم بخونیم

مگه بچه خارجی ها پاییز ها نمیزن مدرسه :دی :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or