20 تا از بهترین بازیهای پاییز از نگاه IGN

The Spectre

کاربر سایت
  1. Gears of War 3
  2. FIFA 12
  3. Dark Souls
  4. Rage
  5. Spider-Man: Edge of Time
  6. Forza 4
  7. Batman: Arkham City
  8. Uncharted 3: Drake's Deception
  9. Battlefield 3
  10. Call of Duty: Modern Warfare 3
  11. The Elder Scrolls V: Skyrim
  12. Minecraft
  13. Super Mario 3D Land
  14. Saints Row: The Third
  15. Halo Combat Evolved Anniversary
  16. Assassin's Creed: Revelations
  17. Rayman Origins
  18. Need For Speed: The Run
  19. The Legend of Zelda: Skyward Sword
  20. Mario Kart 7
البته به ترتیب نیست.

منبع: IGN

آخرین ویرایش:
این IGN هم رسما خفه کرد مارو از بس لیست داد.اینا مثل اینکه اونجا کاری ندارن بکنن،هی دور هم جمع میشن آبکی میزنن و لیست میدن بیرون:|

---------- نوشته در 10:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:25 PM ارسال شده بود ----------

فورتزا باید سوم و یا دوم باشه:d

این IGN هم رسما خفه کرد مارو از بس لیست داد.اینا مثل اینکه اونجا کاری ندارن بکنن،هی دور هم جمع میشن آبکی میزنن و لیست میدن بیرون:|

---------- نوشته در 10:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:25 PM ارسال شده بود ----------

فورتزا باید سوم و یا دوم باشه:d
100 در 100 صحیح میگی.
این IGN همیشه شیرین میزنه. :دی

1. Gears of War 3
  2. FIFA 12
  3. Dark Souls
  4. Rage
  5. Spider-Man: Edge of Time
  6. Forza 4
  7. Batman: Arkham City
  8. Uncharted 3: Drake's Deception
  9. Call of Duty: Modern Warfare 3
  10. Battlefield 3
  11. The Elder Scrolls V: Skyrim
  12. Minecraft
  13. Super Mario 3D Land
  14. Saints Row: The Third
  15. Halo Combat Evolved Anniversary
  16. Assassin's Creed: Revelations
  17. Rayman Origins
  18. Need For Speed: The Run
  19. The Legend of Zelda: Skyward Sword
  20. Mario Kart 7

به ترتیب هست که خو ! :دی Bold شده ها حتماً کجکی ها شاید !

به ترتیب هست که خو ! :دی Bold شده ها حتماً کجکی ها شاید !

میزونی ؟ :)) اسکایریم یکی از اصلی ترین کاندید های GoTY شدن هست ! کم کم نمره های گیرز داره بازی های مولتی رو هم از یادتون میبره
آنچارتدم که حسابش جداست ! درک میکنم :d
Ace Combat کو ؟ جای NFS باید Ace Combat میزاشت

جناب rapster قصد جسارت ندارم ولی اینی که شما گذاشتی نه خبره , نه چیز مهمیه و در کل هیچ گونه ارزشی نداره!
واقعا برای IGN متاسفم که میاد چنین چیز مسخره ای میده بیرون!!!:-&هر چی بازیه خوبه که تو این فصل میادو چپونده تو یه لیست بعد یه عنوانم گذاشته تیترش الان این شد خبر آخه!!؟

جناب rapster قصد جسارت ندارم ولی اینی که شما گذاشتی نه خبره , نه چیز مهمیه و در کل هیچ گونه ارزشی نداره!
واقعا برای IGN متاسفم که میاد چنین چیز مسخره ای میده بیرون!!!:-&هر چی بازیه خوبه که تو این فصل میادو چپونده تو یه لیست بعد یه عنوانم گذاشته تیترش الان این شد خبر آخه!!؟
سخت نگیر، شما مقاله حسابش کن.. :d
در کل لیست خوبیه ...

میزونی ؟ :)) اسکایریم یکی از اصلی ترین کاندید های GoTY شدن هست ! کم کم نمره های گیرز داره بازی های مولتی رو هم از یادتون میبره
آنچارتدم که حسابش جداست ! درک میکنم :d
Ace Combat کو ؟ جای NFS باید Ace Combat میزاشت

بابا من گروه خونیم با RPG های زیادی غربی سازگار نیست ! و الا حالیمه بازیهای شاخین ! ;) نمیتونم بازی کنم سمتشون نمیرم ! ولی خب یه تستی میزنم در هر صورت. یادگاری هم داشته باشیم بد نیست، تونستیم بازی هم کنیم که چه بهتر. محض اطلاع بازیهای تو سبک GTA رو هم بازی نکردم تا حالا ! ولی FPS و racing و JRPG تا دلتون بخواد بازی کردم ! :دی

اقا باید به ترتیب باشه و بهترین رو به ترتیب اگه نیست پس مسخره ترین لیست دنیاست فک کنم فک میکنه ما نمیدونیم این بازی ها پاییز میاد!!!!!!

این روزا تنها چیز IGN که با بقیه سایتا یکم متفاوتش میکنه همین لست دادنشه :دی یه مرتبه میومد به ترتیب میداد همه رو راحت میکرد که یه روز نشده تاپیک مربوطه به 100 صفحه میرسید :دی

وقتی لیست اینطور باشد IGN حرف حق و زده ولی وقتی صحبت 20 بازی برتر 360 بود کاملا شیرین میزد :d

خب حالا 50 60 صفحه بزنين تو سرو كله هم كه به ترتيبه بازيه ما اوله فشار وارد كرده فلان شده :|

لیست اینه اما اگه بهترین بازیهای امسال بود شاید لیست تغییرات زیادی داشت ! بذار بزنن ببینیم کجا رو فتح میکنن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or