2 عنوان بازی ps3 پلمپ

سلام

ببخشید این heavy rain تنها فرقی که با heavy rain های دیگه داره اینه که مال شما از move پشتیبانی میکنه ؟؟ و دلیل گرونیشم یکی این و دیگری پلمپ بودنشه درسته ؟

ببخشید یه سؤال: توی عکس زیر اون قسمتی که نوشته PlayStation Move Comoatible نوشته شده Via Online Update. این یعنی برای استفاده از Move باید Update بکنیمش یا اینکه خودش پشتیبانی از Move توش هست؟
ممنون.

ببخشید یه سؤال: توی عکس زیر اون قسمتی که نوشته PlayStation Move Comoatible نوشته شده Via Online Update. این یعنی برای استفاده از Move باید Update بکنیمش یا اینکه خودش پشتیبانی از Move توش هست؟
ممنون.
نمیدونم والا ولی فکر کنم اپدیت تو دیسک هست

---------- نوشته در 01:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:26 PM ارسال شده بود ----------

فعلا هر دوبازی در حال فروش هست.....

ممنون.
با اجازه صاحب تاپیک.یعنی اینکه اگر نسخه معمولی بازیو داری میتونی بازی رو اپدیت کنی تا این قابلیت اضافه بشه.حجم دانلود حدود 1gb هست و امکان pause هم نداره برای همین من دوسه بار گذاشتم نشد:-/

خریدار

---------- نوشته در 01:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:26 PM ارسال شده بود ----------

فعلا هر دوبازی در حال فروش هست.....[/QUOTE]

داداش چرا جواب نمیدی پخو
منم میخواستم که...:-o

---------- نوشته در 05:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:35 PM ارسال شده بود ----------

فعلا هر دوبازی در حال فروش هست.....[/QUOTE]
داداش چرا جواب نمیدی پخو

---------- نوشته در 05:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:36 PM ارسال شده بود ----------

نمیدونم والا ولی فکر کنم اپدیت تو دیسک هست

فعلا هر دوبازی در حال فروش هست.....

داداش چرا جواب نمیدی پخو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or