DeanAmbrose کاربر سایت Rating - 93.3% 28 2 0 Nov 23, 2011 #1 درود خریدار این عنوان ها از Ratchet & clank Ratchet & clank A crack in time رجن 1 یا 2 فقط Ratchet & clank Tools of destruction فقط رجن 1 (میدونم نیست ولی دیگه چه کنیم) هرکس داشت عکس + قیمتش رو به من بده از طریق PM فقط تهران و حضوری
درود خریدار این عنوان ها از Ratchet & clank Ratchet & clank A crack in time رجن 1 یا 2 فقط Ratchet & clank Tools of destruction فقط رجن 1 (میدونم نیست ولی دیگه چه کنیم) هرکس داشت عکس + قیمتش رو به من بده از طریق PM فقط تهران و حضوری
Captain Mitchell کاربر سایت Rating - 100% 12 0 0 Dec 8, 2011 #46 وقتی بهت پیشنهاد میدن :d ناز میکنی ... همین میشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! حالا انقد آپ کن تا ... یک دلال :d بهت پی ام بده فلان قیمت تو پاچه همایونیت کنه :d
وقتی بهت پیشنهاد میدن :d ناز میکنی ... همین میشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! حالا انقد آپ کن تا ... یک دلال :d بهت پی ام بده فلان قیمت تو پاچه همایونیت کنه :d
DeanAmbrose کاربر سایت Rating - 93.3% 28 2 0 Dec 8, 2011 #47 بالا.......... ---------- نوشته در 01:24 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:23 AM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط baris manco: روزی چقد میدی بیام برات آپ بزنم گلم بیشتر... شما برو فیلماتو ببین ---------- نوشته در 01:28 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:24 AM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط Captain Mitchell: وقتی بهت پیشنهاد میدن :d ناز میکنی ... همین میشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! حالا انقد آپ کن تا ... یک دلال :d بهت پی ام بده فلان قیمت تو پاچه همایونیت کنه :d بیشتر... دلال یعنی کی؟ نام ببر!
بالا.......... ---------- نوشته در 01:24 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:23 AM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط baris manco: روزی چقد میدی بیام برات آپ بزنم گلم بیشتر... شما برو فیلماتو ببین ---------- نوشته در 01:28 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:24 AM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط Captain Mitchell: وقتی بهت پیشنهاد میدن :d ناز میکنی ... همین میشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! حالا انقد آپ کن تا ... یک دلال :d بهت پی ام بده فلان قیمت تو پاچه همایونیت کنه :d بیشتر... دلال یعنی کی؟ نام ببر!
Captain Mitchell کاربر سایت Rating - 100% 12 0 0 Dec 8, 2011 #48 نوشته شده توسط Sheamus: دلال یعنی کی؟ نام ببر! بیشتر... :d مهم نیست ... خودش میاد سراغت :d
S saradj88 کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Dec 11, 2011 #60 Ratchet & clank Tools of destruction ریجن 2 دارم