2 عدد سی دی کی World of Warcraft

Lonebird

کاربر سایت
Rating - 100%
1   0   0
با سلام

دو عدد سی دی کی برای اکانت WOW نسخه اروپا دارم که برای یکی از دوستان گرفته بودم ولی استفاده نشد

1 -WoW BattleChest CD Key - اکانت با 30 روز تایم بازی + بسته ارتقاء تا Level 70 - نسخه اروپا --------- قیمت : 20000 تومان

2 - WoW Cataclysm CD Key - بسته ارتقاء تا Level 85 - نسخه اروپا ------------------------------------------ قیمت : 35000 تومان

هر دو باهم 50000
قیمت ها مقطوع ، من هر دو رو 70000 خریدم همون موقع که بلیزارد کاتا را Per Order کرد

- از طریق ایمیل برای دوستان ارسال خواهد شد

http://www.gamershop.ir/world-of-warcraft/cdkey-timecard-wow-eu/

آخرین ویرایش:
قيمت بتل چست 15.000 تومن و كاتا 35.000 توي سايتايي كه ميندازن ،اگه ارزون تر ميدي من كاتا رو ميخوام
راستي قيمتايي هم كه گفتم رو توي گوگل سرچ كني كلي فروشگاه پيدا ميكني.

قيمت بتل چست 15.000 تومن و كاتا 35.000 توي سايتايي كه ميندازن ،اگه ارزون تر ميدي من كاتا رو ميخوام
راستي قيمتايي هم كه گفتم رو توي گوگل سرچ كني كلي فروشگاه پيدا ميكني.

دوست عزیز من دلال نیستم که خودم رو با اونا مقایسه کنم
قیمت بتل چست از خود بلیزارد 8-10 یورو / دلاره که اگه سر انگشتی هم حساب کنید 20-22 در میاد...

آخرین ویرایش:
بلیزارد که حدودا یک هفته هست که سرور هاشو واسه ایران تحریم کرده !!! دیگه وارکرافت و دیابلو 3 رو نمیشه مولتی بازی کرد !!!
مگه شما میتونی وصل شی که داری اکانت هاشو میفروشی ؟

آخرین ویرایش:
بلیزارد که حدودا یک هفته هست که سرور هاشو واسه ایران تحریم کرده !!! دیگه وارکرافت و دیابلو 3 رو نمیشه مولتی بازی کرد !!!
مگه شما میتونی وصل شی که داری اکانت هاشو میفروشی ؟

دوست عزیز اینها اکانت نیست ، سریال نامبر برای ساخت اکانت و آپدیت هست
من که همچین چیزی نشنیدم و فکر هم نمیکنم این خبر ها باشه و اگر هم همچین شایعه ای درست باشه به راحتی میشه دورش زد
اشکال از اینترنت خودمون هست نه بلیزارد

دوستان میدونم جاش اینجا نیست ولی میشه ینفر واسم یه تاپیک واسه فروش سی دی کی دیابلو واسم بزنه
شک دارم کسی بدون شناخت این کار رو برات انجام بده داداشم....

---------- نوشته در 12:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:24 PM ارسال شده بود ----------

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or