2 طراح The Last Guardian استدیو Team ICO را ترک کردند

Mr. Worldwide

کاربر سایت
2 طراح The Last Guardian استدیو Friend & Foe را تاسیس کردند

38401799433400324971.jpg

2 طراخ کاراکتر بازی The Last Guardian در Team ICO این استدیو را به مقصد استدیویی مستقل که خود تاسیس کردند به نام Friend & Foe Games ترک کردند.
Rui Guerreiro و Rasmus Deguchi که از سال 2007 در Team ICO تا 2014 کار می کردند این استدیو را ترک کردند و استدیو جدیدی بنیان نهادند.

اعضا این استدیو شامل طراحان سابق بازی های Killzone 1,2, Bionic Commando, Ghost Recon Advanced Warfighter 2,Bionic Commando Rearmed, Terminator Salvation, Syndicateو BF3 هستند.

اولین بازی استدیو Friend & Foe به نام Vane است و دومین بازی این استدیو نیز Dangerous Men نام دارد. Vane یک بازی جهان باز ماجراجویی ادونچر است که کودکی خود را در یک سرزمین عجیب با قدرت های عیجب می یابد. این بازی فعلا برای PC تایید شده است و ممکن است برای دیگر پلتفرمها نیز در آینده عرضه شود.
Dangerous Men من هم در سبک ارکید اکشن است که از یک فیلم پلیسی مربوط به سال 1980 الهام گرفته شده است.

طبق سنت Team ICO این 2 بازی نیز تاریخ انتشار مشخصی ندارند و به گفته سازنده وقتی کارشان با بازی تمام شود تاریخ عرضه نیز مشخص خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
پس در واقع همون آبدارچی به حساب میان، درسته ؟ :|
اگر 5 نفر هم بودند بعد از 7 سال کار روی یه بازی الان باید یه تریلر برای ارائه می داشتند (مثل تریلری که چند سال پیش عرضه شد)، این بازی اصلا وجود خارجی نداره گفتم به عقیده بنده در اون حدی که باید نبوده و کنسل شده (مثل بازیه سانتا مونیکا). هر چند که به بازی ای که 7 ساله که تایید شده و الان مشخص نیست کجاست، دیگه هیچ امیدی نیست!
در کل از تعابیر بی طرفانه و منطقی شما سپاسگذارم :|
پس در واقع همون آبدارچی به حساب میان، درسته ؟ :|
بله، همونطور که وحید هم گفت، اینها در قیاس با اعضای کلیدی تیم ایکو آبدارچی محسوب میشن، بله درسته ! :d
مشکل همینه دیگه ! نمیدانم برای چی همه فکر میکنن که "تیم ایکو" یه نسل تمام بیکار نشسته بوده و از همه جالبتر با این که مثلا بیکار بودن، حقوق و مزایا هم میگرفتن ! :)):d والا من چندوقت پیش این قضیه رو توضیح دادم، اگر بخونی همه چیز دستگیرت میشه !
این بازی اصلا وجود خارجی نداره گفتم..
منبع داری ؟! :) اگر نداری که..
در کل از تعابیر بی طرفانه و منطقی شما سپاسگذارم
حقیقت بودش فکر کنم، حالا دیگه اگر نمیخوای قبول کنی، دلیل نمیشه که من اشتباه کرده باشم.

تعویض یا رفتن چند برنامه نویس که فقط وظیفه ی اجرایی تو تیم دارن فک نمیکنم مشکل بحساب بیاد....
در کل موضوع last guardian کاملا مشخصه

سونی که از هیچ بازی ای برای جذب گیمر نمیگذره ... حاضره ضرر کنه اما گیمر رو پای پلی استیشن بشونه و این موضوع هم تو ضرری که تو فروش ps4 داشت کاملا مشخصه...
مطمئنا با اومدن last guardian عده ای از گیمرها بسمت پلی استیشن جذب میشن و این موضوع هدف دیرینه ی سونیه و با آوردن هر بازی ای (هر بازی ای!) رو کنسولش خواسته اینکارو انجام بده .... ، چه برسه به last guardian

در کل بنظر من این حالته برزخی ای که برای این بازی بوجود اومده فقطو فقط نارضایتیه ueda از نتیجه کاره....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or