18 روز تا آخرین Metal Gear Solid - رتبه بندی سری از نگاه IGN

Behrooz

کاربر سایت
sksjqrxqecw0bvoh436a.png

Metal Gear -8
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes -7
Metal Gear 2: Solid Snake -6
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots -5
Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty -4
Metal Gear Solid: Peace Walker -3

Metal Gear Solid -2

سنگ بنای سبک مدرن Stealth - بازی‌ای که علاقه وافر هدئو کوجیما یعنی هنر سینمایی را با مکانیزم های گیمینگ در قالب یک داستان جاسوسی جذاب در هم می آمیزد. رمانی در کالبد یک بازی -- که در دریچه ها می خزد! وقتی شناسایی می شود خودش را قایم می کند! دشمنان را گمراه می کند و استفاده از تکنولوژی های باحال! داستانی جذاب از یک جنگ هسته ای با پیچش های سوپرایزکننده داستانی! محیط های دیدنی، باس فایت های تمام عیار، ضد قهرمان های فوق العاده، همراهان دوست داشتنی، و پازل های جالب محیطی دست به دست هم دادند تا چیزی تاثیر گذار و بی نظیر در صنعت بازی ساخته شود. عنوانی که چهره بازی های ویدیویی را برای همیشه تغییر می دهد، خواه از نظر ساخت بازیی از دید سوم شخص باشد خواه از نظر نوع روایت داستان ها!

Metal Gear Solid 3: Snake Eater -1

با مارخور، کوجیما و تیمش می خواستند به تعریف دوباره ای از یک عنوان متال گیر دست پیدا کنند. و نتیجه کار آن ها با توفیق کامل همراه بود. این نامه عاشقانه از زمان جنگ سرد که در اصل قرار بود برای PS3 عرضه شود، این سری بازی را به اول کار و آغاز همه چی بر می گرداند و هواداران را با نیکد سنیک آشنا می سازد، مردی که در نهایت به بیگ باس تبدیل می شود. اساس مخفیکاری همچنان پابرجا بود، اما با معرفی سیستم های جدید مانند CQC، مکانیزم استتار و سیستم نوآورانه صدمات - بهبودی دست به دست هم داد تا یکی از تاثیرگذارترین و با ارزش ترین لحظه های این سری بازی را رقم بزند. [...] ادامه [...]

متن کامل

آخرین ویرایش:
5- Metal Gear Solid 2: Sons Of Liberty
4- Metal Gear Solid
3- Metal Gear Sloid: Peace Walker
2- Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots
1- Metal Gear Solid 3: Snake Eater

میدونم کلیشه ای و هزارجا شنیدید و فلان و بیسار و بلاه بلاه... اما اون مبارزه با The Boss رو با دنیا عوض نمیکنم.

واقعاً برام عجیبه توو لیست هیچکس حتی یک نفر Guns Of The Patriots اول نیست!:|برای من بهترین تجربه بود در کنار Snake Eater ولی یه سحر و جادویی توو 4 بود که بیشتر من درگیر خودش کرد و به نظرم بهتر از اون نمی شد این سری رو به پایان رسوند چون واقعاً همه چیز از هر نظر 10 از 10 بود ولی خب ظاهراً کوجیما این پتانسیل در خودش دید که میشه از بهترین هم بهتر شد و رفته سراغ V!:d

5.Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty
4.
Metal Gear Solid: Peace Walker
3.
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
2.
Metal Gear Solid 3: Snake Eater
1.
Metal Gear Solid

اون قدر خاطره ریز و درشت از نسخه های سری دارم که اصلا نمی تونم بین شون اختلاف خاصی بزارم.هر کدوم در زمان خودش 1 خاطره بود
اما خوب اگه بخوام از روی علاقه لیست کنم این میشه

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

مجموعه‌ حماسه متال‌گیر:
داستان نسخه Metal Gear Solid 3 Snake Eater – 1964
داستان نسخه Metal Gear Solid Portable Ops – 1970
داستان نسخه Metal Gear Solid Peace Walker – 1974
داستان نسخه Metal Gear Solid V: Ground Zeroes – 1975
دیالوگ‌های ترجمه شده

تعداد صفحه: ۱۴۶

Whats the story between you and the boss?
Half of me belongs to the boss
دیگه چیزی نمونده تا روز عرضه..
1_mgs 3
2_mgs 4
3_mgs
ولی مطمینم که v هم میترکونه و میشه رتبه 1ـم..

@O|d Snake@Behrooz@.:BigBoss:.@shayan7@Wąnda
الان که فکر میکنم میبنم ماها سه سال برای این بازی به معنای واقعی کلمه انتظار کشیدیم. بعضی مواقع بعد از تریلر ها هایپ جوری میچسبید به سقف که فقط دنبال اطلاعات از بازی تو اینترنت میگشتیم و برای تسکین غلیان (:d) دست به کیبورد میشدیم و مقاله مینوشتیم. چه زود گذشت واقعا!:((

top 10 من:

10.MGS: portable ops
9.MG ac!d
8.MG ac!d 2
7.MG1
6.MG2
5.MGS4
4.MGS1
3.MGS: PW
2.MGS2
1.MGS3

vpuptoq5klxmif4htqp.jpg

دوستان یادتونه چقدر از عرضه این عکس
ویجورایی اولین اطلاعات از MGS V گذشت
از اون موقع داریم انتظار میکشیم
بلاخره تا 15 روز دیگه این انتظار تموم میشه

حال کردم با درجه بندیش....به نظرم واقعا Snake Eater هنوز یکی از بهترین بازیهای موجود هستش حتی بعد از 12 سال.....هنوز یادم نمیره وقتی که Eva داشت راجع به فداکاری های Boss توی پیغامش واسه Naked Snake صحبت میکرد مثل یه دختر بچه 5 ساله داشتم هق هق گریه میکردم......

بهترین Metal Gear Solid برای من شماره اول هست. هیچ وقت اون لحظات فوق دراماتیک روبرو شدن با Sniper Wolf رو نمیتونم فراموش کنم. فکر میکنم یه جا خوندم که Favorite MGS خود کوجیما هم شماره اول هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or