18 روز تا آخرین Metal Gear Solid - رتبه بندی سری از نگاه IGN

Behrooz

کاربر سایت
sksjqrxqecw0bvoh436a.png

Metal Gear -8
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes -7
Metal Gear 2: Solid Snake -6
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots -5
Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty -4
Metal Gear Solid: Peace Walker -3

Metal Gear Solid -2

سنگ بنای سبک مدرن Stealth - بازی‌ای که علاقه وافر هدئو کوجیما یعنی هنر سینمایی را با مکانیزم های گیمینگ در قالب یک داستان جاسوسی جذاب در هم می آمیزد. رمانی در کالبد یک بازی -- که در دریچه ها می خزد! وقتی شناسایی می شود خودش را قایم می کند! دشمنان را گمراه می کند و استفاده از تکنولوژی های باحال! داستانی جذاب از یک جنگ هسته ای با پیچش های سوپرایزکننده داستانی! محیط های دیدنی، باس فایت های تمام عیار، ضد قهرمان های فوق العاده، همراهان دوست داشتنی، و پازل های جالب محیطی دست به دست هم دادند تا چیزی تاثیر گذار و بی نظیر در صنعت بازی ساخته شود. عنوانی که چهره بازی های ویدیویی را برای همیشه تغییر می دهد، خواه از نظر ساخت بازیی از دید سوم شخص باشد خواه از نظر نوع روایت داستان ها!

Metal Gear Solid 3: Snake Eater -1

با مارخور، کوجیما و تیمش می خواستند به تعریف دوباره ای از یک عنوان متال گیر دست پیدا کنند. و نتیجه کار آن ها با توفیق کامل همراه بود. این نامه عاشقانه از زمان جنگ سرد که در اصل قرار بود برای PS3 عرضه شود، این سری بازی را به اول کار و آغاز همه چی بر می گرداند و هواداران را با نیکد سنیک آشنا می سازد، مردی که در نهایت به بیگ باس تبدیل می شود. اساس مخفیکاری همچنان پابرجا بود، اما با معرفی سیستم های جدید مانند CQC، مکانیزم استتار و سیستم نوآورانه صدمات - بهبودی دست به دست هم داد تا یکی از تاثیرگذارترین و با ارزش ترین لحظه های این سری بازی را رقم بزند. [...] ادامه [...]

متن کامل

آخرین ویرایش:
البته 18 روز تا آخرین Metal Gear Solid

اون چیزی که مشخص اینه که کونامی در بیانیه که داده بود گفته بود داره یه تیم جدید حمع می کنه تا Metal Gear رو ادامه بدند، اما صحبتی در مورد ادامه دادن Metal Gear Solid نشده که امیدوارم همینطور باشه، در واقع این پایان کار اسنیک ها و شخص کوجیما است، یک پایان تراژدیک به تمام معنا.

و من در حسرت ساخت یک متال گیر سالید ناب با شخصیت The Boss در زمان جنگ سر از دنیا خواهم رفت.

نه اونو میدونم... منظورم این بود با رفتن کوجیما دیگه این سری از لحاظ معنوی واسه ما تموم شدست. :-s :d

نظر من:

Metal Gear -8
Metal Gear Solid: Peace Walker -6
Metal Gear 2: Solid Snake -5
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots -4
Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty -3
Metal Gear Solid 3: Snake Eater -2
Metal Gear Solid -1

به نظر من ترتیب اینجوریه البته مهم نیست کدوم اول باشه کدوم دوم مهم اینکه وقتی اسم MGS میاد برای تک تکه صحنه های بازی موی بدن آدم سیخ میشه و با صحنه های از بازی اشک ها ریختیم و با صحنه های از ته دل خندیدیم مهم نیست این آخرین MGS کار کوجیما هستش یا نه مهم اینکه همشه گذشته سری به یاد بیاریم و از ته دل برای صحنه آکیبا در زندان بخنیدم یا با کشته شدن Sniper wolf اشک بریزیم یا با صحنه مبارزه با Boss دنیامون جهنم بشه همین خاطره ها هستش که همیشه در یادها میمونه.:d

Metal Gear -8
Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty-6
Metal Gear 2: Solid Snake -5
Metal Gear Solid: Peace Walker-4
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots -3
Metal Gear Solid 3: Snake Eater -2
Metal Gear Solid -1

1655884_291258041024729_1401116235_n.jpg

80

80

آخرین ویرایش:
ای کاش یه بار snake eater رو با گرافیک بالا Remake میکردن. خداحافظ کوجیما، خداحافظ Metal Gear و خداحافظ خودم.
هیچکسی نمیتونه مثل کوجیما داستان رو ادامه بده هر کسی بیاد مطمئا باشید گند میزنه تو سری پس بهتره بریم بگیم اصلا دیگه نسازن که سری رو خراب کنن.
---------------------------------------------------

برای من همه سری MGS ارزشمند هستن و خیلی سخته که از بین این همه
شاهکار بخوام رتبه بندی کنم ولی با اینحال:
1-Metal Gear Solid 3:Snake Eater
dzienkobiet.jpg
87795-238047-Fieldjpg-620x.jpg
2-Metal Gear Solid:
37158-Metal_Gear_Solid_%255Bdisc2of2%255D-5.jpg
3-Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots
MGS4-Microwave-Corridor-3.jpg
4-Metal Gear Solid 2:Sons Of Liberty
MGS2-Tanker-Landing.jpg
5-Metal Gear Solid:Peace Walker
lz7dg8yhytxinfuvh9z3.jpg
6-Metal Gear 2:Solid Snake
bosstalk.gif
MG2_Gray_Fox.png

7-Metal Gear
Metal_Gear_(NES)_16_MSX2.png

آخرین ویرایش:
مرسی کوجیما بابت همه چیز ♥ برای این خاطراتی که واسه من درست کردی ♥ کلا بدون تو متال گیری وجود نخواهد داشت دلم میسوزه برای نسلهای بعدی بازی که چه چرندیاتی رو میخوان بجای بازی به خوردشون بدن..!!تو که به من بهترین هدیه بازی رو دادی دمت گرم ♥ ♥ ♥
images

واقعا خداحافظی با همچین IP فوق العاده ای سخته یاد snake eater به خیر فکر کنم بهترین نسخه بین تمام metal gear ها بود موسیقی شاهکار ابتدا بازی رو هیچوقت فراموش نمی کنم اون عذاب های وحشتناکی که برای کشتن باس هاش کشیدم رو هم نمیشه فراموش کرد خصوصا اون پیرمرده تو جنگل که واقعا بیچارم کرد ولی بعد از شکست هر کدوم از باس ها تو هر سری احساس ویژه ای به آدم دست می داد

کسی لینک دانلود موسیقی ابتدا متال 3 رو نداره ؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
واقعا خداحافظی با همچین IP فوق العاده ای سخته یاد snake eater به خیر فکر کنم بهترین نسخه بین تمام metal gear ها بود موسیقی شاهکار ابتدا بازی رو هیچوقت فراموش نمی کنم اون عذاب های وحشتناکی که برای کشتن باس هاش کشیدم رو هم نمیشه فراموش کرد خصوصا اون پیرمرده تو جنگل که واقعا بیچارم کرد ولی بعد از شکست هر کدوم از باس ها تو هر سری احساس ویژه ای به آدم دست می داد

کسی لینک دانلود موسیقی ابتدا متال 3 رو نداره ؟؟؟؟
اسم اهنگ Snake Eater هست
میتونید از اینجا دانلود کنید:Metal Gear Solid 3 Snake Eater Original Soundtrack MP3 - Download Metal Gear Solid 3 Snake Eater Original Soundtrack Soundtracks for FREE!

بگذارید یادی کنیم از سخت ترین و رو اعصاب ترین boss که در تمام بازی های کامپیوتری انجام دادم سخت ترین باس فایت هایی که در تمام بازی ها انجام دادم مقابل ایشون ساده به حساب میومد

MGS_Boss_The_End1.jpg

واقعا بیچاره شدم تا کشتمش ولی نکته جالب قضیه این بود که میشد تاریخ ps2 رو یکسال جلو کشید و اصلا باهاش مبارزه نکرد چون خود به خود می مرد :d

RIP MGS
t23126.gif

Supernatural-Dean.gif

Thank you Mr.Kojima... with all my HEART

میدونم جوری MGSV رو ساختی که تا ۱۰ سال دیگه هم ازش خسته نمیشمو میتونم بازیش کنم. کاش همه ی اینا خواب بودو پا میشدم میدیدم MGS هنوز با کارگردانی تو ادامه پیدا میکنه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or