voldmort AʙʏsSw̶ᴀʟᴋεЯ کاربر فعال Rating - 100% 62 0 0 Mar 9, 2022 #2 سلام و درود به عزیزان بازی سنتر فروشنده ی عناوین زیر هستم، دیسک و قاب ها سالم و تمیز می باشد فقط اینکه تمامی عناوین به صورت یکجا به فروش میرسید منتظر قیمت های پیشنهادیتون هستم✌ با خریدار واقعی هم راه میام قیمت : 3,999,999 تومان آخرین ویرایش: Feb 16, 2022 Reactions: MrElectricWizard
سلام و درود به عزیزان بازی سنتر فروشنده ی عناوین زیر هستم، دیسک و قاب ها سالم و تمیز می باشد فقط اینکه تمامی عناوین به صورت یکجا به فروش میرسید منتظر قیمت های پیشنهادیتون هستم✌ با خریدار واقعی هم راه میام قیمت : 3,999,999 تومان
3nteral کاربر سایت Rating - 100% 22 0 0 Mar 13, 2022 #3 سلام قبلا سر خرید gta v نشد پیام خصوصی بدم الانم همینطور گرچه خریدم ازت زدی کلی ولی اگه بیوشاک کالکشن رو تکی فروش داری یه پیام خصوصی برام بفرست قیمت پیشنهادی هم بگو ممنون
سلام قبلا سر خرید gta v نشد پیام خصوصی بدم الانم همینطور گرچه خریدم ازت زدی کلی ولی اگه بیوشاک کالکشن رو تکی فروش داری یه پیام خصوصی برام بفرست قیمت پیشنهادی هم بگو ممنون
voldmort AʙʏsSw̶ᴀʟᴋεЯ کاربر فعال Rating - 100% 62 0 0 Feb 24, 2023 #4 تاپیک قفل شه پلیز @Timeless One