15 سال از عمر Playstation گذشت

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
playstation-logo.jpg

درود .

سالها پیش یعنی 15 سال پیش در چنین روزی سال 1994 در سوم ماه دسامبر دستگاه PlayStation وارد دنیای بازیها شد که میتوان گفت این کنسول نسل جدیدی را از بازیها را به همراه اورد و دنیای بازیها رو متحول نمود .

به همین منظور شرکت sony به افتخار پانزدهمین سال حضور این کنسول سایتی را دایر کرده است در اینجا میتوانید ببینید . این دستگاه در سال 95 در 9 سپتامبر وارد امریکا شد و در اروپا هم در همین سال در 29 سپتامبر وارد بازار شد

بعد از امدن ps در سال 94 چند سال بعد PS2 وارد بازار شد در سال 2004 هم PS2 SLIM و درسال 2005 هم PSP در سال 2006 کنسول PS3 و در سل 2007 کنسول دستی PSP 2000 و در سال 2008 هم PSP 3000 و و در سال 2009 هم PS3 SLIM امد .

در اول کار قرار بود Sony با همکاری Nintendo این کنسول بسازند (ps) ولی در اخرین لحظات بخاطر برخی از مسائل و به نتیجه نرسیدن این همکاری انجام نشد و شرکت sony به تنهایی دست به این کار زد شاید اگر nintendo الان این پیشرفت را میدانست سر مسائل کوچک دست نمیکشید و با تمام مسائل کنار می امد . بازیهایی که بری این دستگاه امدند و برخی از انها همچنان به کار خود ادامه میدهند و فراموش نشده اند .

Gran Turismo, Final Fantasy, Tomb Raider, Winning Eleven, Metal Gear Solid, Tekken, Uncharted, Ico, Shadow of Colossus, Crash, Resident Evil, Dino Crisis, Twisted metal و Silent Hill

خواهشن وارد بخث رقابتی نشید لطفا مهمونی رو بهم نزنید

آخرین ویرایش:
هی دوباره این ساز مخالفی ها اومدن!!!حالا چرا بدترین؟؟؟(یک دلیل قانع کننده اگر تونستن بیارن)

منم تولدش رو تبریک میگم!!! :love: انشاالله همچنان پا برجا بمونه! :love:

یک چند ماهی از من کوچیکتره :d

:birthday::birthday::birthday::birthday:
به مناسبت تولد عشقم :love:به چند زبان تبریک می گم تولدت مبارک (فارسی)
ایتالیا(Buon compleanno)برزیلی(
Feliz Aniversário)روسی(S dnem rozhdeniya)ژاپنی(Tanjoubi omedetou)کره ای(Seng-il-ul Chuk-ha-ham-ni-da)هلندی(Gefeliciteerd)هندی(janmadina mubaarak ho)
:birthday::birthday::birthday::birthday:

ا

آخرین ویرایش:
یه پوستر دیده بود رفیقم برام که تعریف کرد باعث شد سالها دنبالش بگردم، پیدا نشد که نشد.
قضیه اینه که یه مخطوط کنه که توش یه مغزه و به شدت تو ظرف خون پاشیده و داره مغزه و خورد میکنه، به جای دکمه های مخطوط کن هم این X و O و دکمه های PSـه!

کسی اگه گیرش بیاره ممنون میشم.

واقعا و واقعا تولد Ps1 مبارک باشه !

من اون موقع های خیلی باهاش خاطره داشتم :cheesygri

بازی های باحالی مثل Driver, Pepsiman , Syphon Fitler و .... خیلی توپپپپپ بودن :biggrin1:

در کل واقعیتش رو بگم اونطوری که با PS1 حال کردم با 2 و 3 حال نکردم البته اونها هم جای خود دارن ولی این یه چیزه دیگه بود برا من :p
:birthday:

منم تبریک میگم تولدش را:biggrin1::love:
بعد من که با پلی 2 شروع کردم ولی همونم خیلی خاطرات خوبی باهاش داشته لامصب سگ جون بودخیلی زیاد باهاش بازی کردم:love:

تولد یکی از بهترین کنسول های تاریخ مبارک باشه.درسته PS2 را بیشتر دوست داشتم اما هیچ وقت اولین باری که Nemesis از اون پنجره پرید بیرون رو فراموش نمی کنم.با این که 13-12 سالم بودو RE1 و RE2 را هم تمام کرده بودم ولی چنان ترسیدم بودم که تمام بدنم می لرزید.فقط دسته را ول کردم و کشته شدن JILL را تماشا کردم.

:clover: ننه:پسرم بییا اسپند برات دود کنم چش نخوری ایشالا
پسر(ps): باشه ننه :love:
:clover:ننه:الهی قربون قد وبالات الهی قربون انالوگات الهی قربون بندری رفتنت (ویبره) الهی قربون صدای ترترت هوووف هوووف (پسر:اهو اهو بسه ننه خفه شدم :cursing:) :clover: ننه: الهی قربون هوشو گرافت ا لهییییییی الهییییییی
پسر(ps):bash: : ننه ننه یه چیزی داره بین اسپندا میزنه بیرون !!!!
:clover:ننه: هاااااا خودشه کور شه چشم حسودبترکه چشم حسود ....
پلق
THE END

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or