12000 نفر به سوی Valve

.Evanescence.

کاربر سایت
1f75cc0f7fe2.jpg

مدت هاست که از هیچ خبری از Half Life3نیست. مدت خیلی خیلی طولانی! اما Valve در برابر این همه طرفدار که خواهان Half life 3 هستن سکوت اختیار کرده. به نظر این کار شبیه یک شکنجه برای طرفداران بی شمار این مجموعه است. هواداران صبرشان به سر آمده، آن ها یک گروه بیش از 12000 نفره در Steam تشکیل دادند و از Valve فقط کمی اطلاعات در مورد Half-Life 3 می خواهند. در نامه ای که متن آن در این سایت قابل مشاهده است بیان شده است که: "ضعف ارتباطی میان سازندگان و طرفداران این بازی واقعا نا امید کننده است."
دراین نامه نوشته شده است:" ما به جای اینکه از راه های منفی و زشت وارد بشویم، تصمیم گرفتیم که برای به دست آوردن توجه Valve یک پیام بنیادین به آنها بدهیم:
"جامعه ی هوادان قدیمی و وفادار شما اتظار تعاملات بهتری دارند. انتظاری صبورانه به مدت 4 سال وظیفه ای دشوار است، به ویژه آن که سال ها پشت سر هم نمایشگاه E3 می آید و میرود، اما حکایت بی خبری از Half Life همچنان باقیست."
"به نظر می رسید که قرار بود تمام سه گانه ی Half Life 2 تا پایان سال 2007 عرضه شود. اگر Valve قصد انجام پروژه های دیگری بجز Half Life را دارد مشکلی نیست، اما تنها تقاضای ما به عنوان جامعه ی هواداران بازی آن است که در مورد برنامه ی زمانی عرضه ی بخش دیگری از Half Life اطلاع رسانی شود و اینکه آیا ما در زمانی دوباره با این مجموعه ملاقات خواهیم داشت، یا خیر."
در حقیقت بیشتر اعضای این گروه اعتقاد دارند که توسعه دهندگان بازی زمان کافی برای ارائه ی یک محصول کامل و پرداخت شده را داشته باشند.
منبع

ای بابا طرفدارای این بازی هم دیگه دارن شورشو در میارن من خودمم طرفدار این بازیم ولی اینا برا خودشون بازی رو کردن یه بت

شما شاید طرفدارش باشی ولی طرفدار واقعی هرگز.
فکر کن بازی که حاضری بری ائرجینالش رو بخری 5 سال نیاد.روانی نمی شی؟
نه چون میدونم اول اخرش یه بازی بیش نیستو ارزششو نداره اعصاب خودمو خورد کنم هر وقت اومد بازیش میکنمو لذت میبرم نیومدم نیومد

HL بازی نیست زندگیه ! هر کسی که اینو درک کرده باشه طرفدار اصلی بازیه نه بقیه !
من واقعا قصد توهین ندارم بخدا قصد توهین ندارم اما این که زندگی ادم توی 2 ساعت بازی خلاصه بشه حالا بازی هر چی هم باشه ............
البته هر کسی برای یه چیزی ارزشی قاعله اما بدونید بازی ارزششو نداره اعصاب خودتونو خورد کنید

آخرین ویرایش:
ای بابا طرفدارای این بازی هم دیگه دارن شورشو در میارن من خودمم طرفدار این بازیم ولی اینا برا خودشون بازی رو کردن یه بت
شما شاید طرفدارش باشی ولی طرفدار واقعی هرگز.
فکر کن بازی که حاضری بری ائرجینالش رو بخری 5 سال نیاد.روانی نمی شی؟

نه چون میدونم اول اخرش یه بازی بیش نیستو ارزششو نداره اعصاب خودمو خورد کنم هر وقت اومد بازیش میکنمو لذت میبرم نیومدم نیومد

HL بازی نیست زندگیه ! هر کسی که اینو درک کرده باشه طرفدار اصلی بازیه نه بقیه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or