12 نکته مثبت درباره XBOX Live

Good Boy

کاربر سایت
XBOX 360 نکات مثبت زیادی دارد همچنین نکات منفی,ولی شبکه آنلاین آن از نکات مثبت آن محسوب میشود.
.......................
12 نکته مثبت درباره XBOX Live:

1- XBOX LIVE ARCADE
ekhook.jpg

2-بازی کردن Gears Of War به صورت مولتی پلیر و آنلاین.

3-خریدن و دیدن فیلم ها با کیفیت High Definition

4-رفع باگ بازیها به وسیله دانلود Patch های بازیها.

5-دانلود Expansion Pack ها برای بازیها و اضافه شدن Level ها و نقشه های جدید و ....

6-داشتن دوستان خوب در Live و پیدا کردن دوستان جدید در آن.

7- داشتن امکان Video Chat

8-امکان Chat کردن با دوستان مسنجرهایتان(Hotmail/MSN/Windows Live)

9-دلیلی برای کامل کردن بازی و گرفتن Achievement ها و نشان دادن آن به دوستانتان.

10-وجود داشتن امکانات رایگان مانند دیدن trailer ها و یا دانلود Demo ها.

11-ارائه درایورهای مختلف یرای اجرا کردن بازیهای XBOX روی XBOX 360

12-اگر کسی وسط بازی خارج شد یا به هر شکلی شما را آزار داد می توانید از او شکایت کنید و اگر رفتار آن فرد در مورد دیگران نیز به همین شکل باشد حتی امکان اخراج شدن آن فرد نیز وجود دارد به این میگویند:Democracy !

33cnrcx.jpg

..............................
موفق باشید.
کیوان

آخرین ویرایش:
کی این حرف رو زده ، من نمی دونم...ولی مهمترین نکته رو فراموش کرده:
مهمترین برتری LIVE تعداد کاربراشه ( که هیچکدومتون بهش اشاره نکردین )...
در کل مایکروسافت در این زمینه ( Online Gaming ) همیشه پیشتازه...

آخرین ویرایش:
کی این حرف رو زده ، من نمی دونم...ولی مهمترین نکته رو فراموش کرده:
مهمترین برتری LIVE تعداد کاربراشه ( که هیچکدومتون بهش اشاره نکردین )...
در کل مایکروسافت در این زمینه ( Online Gaming ) همیشه پیشتازه...

درسته نکته خیلی مهمی رو گفتی حتی تو لایو با اونهمه کاربر تو بعضی از بازی ها کسی رو نمیشد پیدا کرد واسه بازی! تو psn که دیگه خدا رحم کنه من شنیدم تو بازی های معروفشم بازی کن پیدا نمیشه واسه انلاین بازی کردن!

اونایی که تو لایو هستن پول دادن و اومدن بازی کنن و بخاطر پولشونم باشه بازی میکنن ولی psn مجانیه و کسانی که توش هستن اکثرا واسه بازی نیومدن

محمد جان درسته تعداد user های xbl از psn بیشتره ولی این حرف شما که تو بازی های مشهورش هم کسی نیست شما گه ps3 گیر اوردی برو resistance رو بازی کن ببین این بازی هنوز بعد از 1.5 سال پس از عرضه چه قدر شلوغه یا همون warhawk ببین غوغاس

محمد جان درسته تعداد user های xbl از psn بیشتره ولی این حرف شما که تو بازی های مشهورش هم کسی نیست شما گه ps3 گیر اوردی برو resistance رو بازی کن ببین این بازی هنوز بعد از 1.5 سال پس از عرضه چه قدر شلوغه یا همون warhawk ببین غوغاس
Resistance ـه PAL که خبری نیست :)!

درسته نکته خیلی مهمی رو گفتی حتی تو لایو با اونهمه کاربر تو بعضی از بازی ها کسی رو نمیشد پیدا کرد واسه بازی! تو psn که دیگه خدا رحم کنه من شنیدم تو بازی های معروفشم بازی کن پیدا نمیشه واسه انلاین بازی کردن!

اونایی که تو لایو هستن پول دادن و اومدن بازی کنن و بخاطر پولشونم باشه بازی میکنن ولی psn مجانیه و کسانی که توش هستن اکثرا واسه بازی نیومدن
من متوجه نمیشم منظور شما الان از این حرف اینه که پولی بودن live خوبه و مجانی بودن psnبده ؟:confused:

من متوجه نمیشم منظور شما الان از این حرف اینه که پولی بودن live خوبه و مجانی بودن psnبده ؟:confused:

ببخشین من میام وسط
ایشون نگفت لایو خوبه یا PSN بده
منظور ایشون اینه که چون مردم برای بازی توی لایو پول میدن پس وقتی اکانت گلد میگیرن فقط برای بازی میگیرن چون به درد دیگه ایی نمیخوره پس وقتی کسی با اکانت گلد انلاین میشه برای بازی اومده
اما توی PSN شما چون پولی پرداخت نمیکنی امکان داره تعدادی از اون اشخاصی که انلاین هستن قصدشون بازی کردن نباشه و برای کارهای دیگه اومدن
ربطی به اینکه کدوم خوبه یا کدوم بده نداره.

اون دلايلی که "Good Boy" اول پست آورده کلا واسه مقايسه کردن نيست، چون هر شبکه آنلاينی تقريبا می تونه اينهارو داشته باشه و چيز عجيبی نيست.
اگه می خواهين مقايسه بين PSN و XBox Live انجام بدين که باز هم مسخرس چون در حال حاضر xbox live کاملا برتر هست اون هم به خاطر سرعت بالای سرور هاش و افرادی که توش هستند. سونی هنوز بايد خيلی زور بزنه تا گيمرها رو بکشونه به PSN، واسه مقايسه می تونيد جمعيتی که دارن Call Of Duty4 رو Live بازی می کنند رو با PSN مقايسه کنيد.
حتی Home هم نمی تونه برای گيمرهای حرفه ای جذاب باشه و صرفا يک امکان ديگر برای گشت زنی در PSN هست که جای خودش خوبه ولی کسايی که می خوان multi درست حسابی بازی کنن به اين چيزا کار ندارن.
در مورد مجانی بودن PSN هم چی فکر کردين ؟ معلومه شبکه ای که مشتری نداره بايد مجانی کنه که بيان توش بازی کنن، اگه اون هم وضعش مثل Live بود پول می گرفت. در هر صورت اگه PSN قويتر بشه بهتره چون اون موقع live هم به فکر ارزون کردن و بهينه کردن کيفيت می افته.

یه نکته دیگه هم که میشه به برتری های لایو اضافه کرد اینه که سن بازی کنهای لایو بالا هست و معمولا بچه ها نمیتونن سرویش gold رو بگیرن و همین باعث میشه کیفیت بازی های مولتی بالا بیاد

پ.ن:وقتی تو بازی انلاین یه بچه تو تیمتون باشه اونموقع میبینید که چه بلایی سر تیم میاره و لذت بازی رو برای بقیه از بین میبره;)

پ.ن:وقتی تو بازی انلاین یه بچه تو تیمتون باشه اونموقع میبینید که چه بلایی سر تیم میاره و لذت بازی رو برای بقیه از بین میبره

البته منظورتون رو از بچه نمی فهمم.... :blushing:
میشه یه حدود سنی بگی؟! زیر 10 ، بین 10 تا 15 ، 15 تا 18 یا...
چون ممکنه من و برادرم هم چندتای دیگه عضو همین هایی باشیم که بچه خطابشون می کنید... :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or