بنظرم فقط گزارش بده تا پستا پاک بشه یا دسترسی قطع کنن تا الان 5.6 نفر از جمله خودم قطع شده و بنظرم مال خودت و یکی دو نفر دیگه باید قطع میشد ولی هنوز هست مهم اینه که پست عامل اصلی پاک شده دسترسیش خدا بداند بگذریم که چیزی دیدی گزارش و یا دست کم بگذر ازشمن وایمیستم خبری از ریویژن بعدی سوییچ شد این جاها آفتابی میشم...
یا اگه اخبار خاصی کلا معلوم شه...
امیدوارم جو این جا از تاپیک های قبلی بهتر شه
بنظرم فقط گزارش بده تا پستا پاک بشه یا دسترسی قطع کنن تا الان 5.6 نفر از جمله خودم قطع شده و بنظرم مال خودت و یکی دو نفر دیگه باید قطع میشد ولی هنوز هست مهم اینه که پست عامل اصلی پاک شده دسترسیش خدا بداند بگذریم که چیزی دیدی گزارش و یا دست کم بگذر ازش
سازنده های عنوان خوش ساخت astro bot که همون سازنده های playroom هستن دارن رو دموهای ps5 کار میکنن
Astro Bot Dev Team Is Working on PS5 Demos - Will These Become The Playroom 2?
-----------------------------------------------------------------
فقط دمو؟ اینا لیاقتشون بیشتر از این حرف هاست الان دست نینتندو بود چه چیزاییی که نمیساخت!
کوانتیک دریم حاجی کوانتوم بریک بازی رمدی! قبول دارم ولی Team ASOBI! که qd نیست اینا باید بازی بسازن نه دمو و نه vr! سونی داره مثل لندن استودیو پتانسیلشون رو نادیده و کم محلی میکنه! الان که عکساش دیدم فکر میکنم (اید البته) کارگردان 8DAYS هم از تیمشونه! حیف این آدم نیست که وقت خودش سرچنین پروژه ای هدر بده؟کوانتوم بریک هم اول رو دموی PS4 کار کرد، بعد زد دیترویت رو ارائه داد... با این اوصاف نمیشه بلافاصله منتظر عنوانی از اینا بود موقع لانچ حداقل
کوانتیک دریم حاجی کوانتوم بریک بازی رمدی! قبول دارم ولی Team ASOBI! که qd نیست اینا باید بازی بسازن نه دمو و نه vr! سونی داره مثل لندن استودیو پتانسیلشون رو نادیده و کم محلی میکنه! الان که عکساش دیدم فکر میکنم (اید البته) کارگردان 8DAYS هم از تیمشونه! حیف این آدم نیست که وقت خودش سرچنین پروژه ای هدر بده؟
یعنی هرچقدر مدیریت یوشیدا رو قبول دارم ولی کم محلیش به این سازنده ها بخاطر گند اول نسل خودشون اعصابم خورد میکنه آخه اینا چیکار کنن شما لانچ PS3 خراب کردین!
IP جدید نخواستیم THE GETAWAY و 8DAYS خواستیم