آخرین ویرایش:
با این وضعیته چند روز اخیر میگفتم این برای سوییچ هم نیست، برای اپیک استوره احتمال زیاد!دست به دامن اپیک بشیم کمپلت بازی رو بیاره رو PC
اگه چیز دیگه ای بود میشد قبول کرد ولی برا این بازی حتی رو اپیک استور هم شرط نبندین (برا من فرقی نداره طرفدار این سبک نیستم ولی اگه رو pc بیاد شاید تستش کنم) چرا که اتلوس کلا شرکت عجیبیه و مثل همه دنبال پول نیست همون مدیر سگای اروپا با هزارتا چیزمالی سعی کرد بازی بیاره رو pc نتیجه نگرفت اپیک چیکار میخواد بکنه اتلوس بخواد برا سوییچ میده بخواد برا ps بخوادم برا pc میدهدست به دامن اپیک بشیم کمپلت بازی رو بیاره رو PC
خارق العاده ، بالاخره میاد خیلی هایپم ، فقط چیزی در مورد قیمت بازی برای دارندگان نسخه اصلیو همچنین ریلیز نسخه غربی گفته شده ؟خب تريلر بازي هم اومد
بازي در كل ريميكه كه هم جزييات بيشتري تو بازي ميزاره و هم داستان اصلي رو ادامه ميده
توي پرسونا ٥ شخصيت اصلي دوم دبيرستان درس ميخوند
اين جا هم دوم درس ميخونه و هم سوم دبيرستان
بازي يك شخصيت قابل بازي جديد داره به اسم Kazumi Yoshizawa
View attachment 105291
View attachment 105292
يك كانفيدنت جديد هم داره به اسم The cunsultant
View attachment 105293
View attachment 105294
اطلاعات بيشتر رو بعدا اضافه ميكنم
فقط گفتن ٢٠٢٠ ميادخارق العاده ، بالاخره میاد خیلی هایپم ، فقط چیزی در مورد قیمت بازی برای دارندگان نسخه اصلیو همچنین ریلیز نسخه غربی گفته شده ؟
واقعا کارشون توی این مسئله قابل قبول نیست که برای صداگذاری انقدر فاصله بندازن از نسخه جاپونی ، انتظار سخت و فاصله زیاد از نسخه جاپون .. بازم خدا رو شکر تریلرو دادنفقط گفتن ٢٠٢٠ مياد
احتمالا زمستون
اقا ما که نسخه اصل رو خریدیم نامردیه که به اندازه کل بازی پول بدیم خدا کنه dlc طور باشعواقعا کارشون توی این مسئله قابل قبول نیست که برای صداگذاری انقدر فاصله بندازن از نسخه جاپونی ، انتظار سخت و فاصله زیاد از نسخه جاپون .. بازم خدا رو شکر تریلرو دادن
بعیدهاقا ما که نسخه اصل رو خریدیم نامردیه که به اندازه کل بازی پول بدیم خدا کنه dlc طور باشع
ضمن این که بشه با سیو نسخه قبل نیو گیم پلاس رفت
سیاست اتلس رو سر بازیا قبلیش دیدم ولی اون موقع خب اصن dlc چیز رایجی نبوده که کل بازی رو دوباره ریلیز می کردهبعیده
بازی فول پرایسه!
ولی خوب اینا وقتی ری ریلیز میکنن معمولا 40 یا 50 درصد از ورژن قبلی محتوای بیشتری بازی داره!
حالا اونش زیاد مهم نیس که پلاس بری یا نه ، چون دنیاش حس غوطه وری داره و شورو حالش با این محتوا صدچندان میشه ، فقط انتظارم اینه که ریزه کاریاش و مراحل جانبیش مخصوصا پرسوناهاش مثل نسخه اصلیش زیاد باشه ، و یک تروفی لیست بی پایان بدن ! که من رکورد 400 ساعتم دوبل بشه و تا نزدیک P6 دلتنگ یونیورسش نشم .اقا ما که نسخه اصل رو خریدیم نامردیه که به اندازه کل بازی پول بدیم خدا کنه dlc طور باشع
ضمن این که بشه با سیو نسخه قبل نیو گیم پلاس رفت
اینطور که نیست ، چون همون یونیورسه ، نمیشه که جدا باشه ازش و روی همون بیس اضافه شده . فقط مسئله قیمت گذاریشهسیس
سیاست اتلس رو سر بازیا قبلیش دیدم ولی اون موقع خب اصن dlc چیز رایجی نبوده که کل بازی رو دوباره ریلیز می کرده
همین که فکر کنم دو تا پرسونا 5 تو لایبرریم باشه به نظرم کار چرتی میشه رسما پولی که با خرید بازی قبلی و حمایت ازشون دادم انگار ریختم تو سطل آشغال چون دارم دوباره پول اون محتوا قبلیه رو می دم
جدا امیدوارم از سد سانسورچی بگذره. حالا این لباس به کنار... ایونتای ساحل رو دستکاری نکنن.