حضور Cyberpunk 2077 در E3 امسال تایید شد

چیزایی که دوس دارم ببینم و امضاشه : نایت سیتی در شب ! با تمام درخشش خیره کنندش ، قطعه بندی و جزییاتی که در ساختمانها و محیطها بکار رفته بیشتر نمایش داشته باشه ، همچنین تغییر بافت شهری ، پرواز با ماشین ، تاریخ ریلیز ! .

• Like
Reactions: kamyy
چقد زود گفتن! با این حساب تو این 4-5 ماهی که تا E3 مونده منتظر چیزی نباید باشیم... بازم دمشون گرم که تکلیف رو مشخص کردن.

• Like
Reactions: kamyy
چیزایی که دوس دارم ببینم و امضاشه : نایت سیتی در شب ! با تمام درخشش خیره کنندش ، قطعه بندی و جزییاتی که در ساختمانها و محیطها بکار رفته بیشتر نمایش داشته باشه ، همچنین تغییر بافت شهری ، پرواز با ماشین ، تاریخ ریلیز ! .

من راضیم فقط لوگوی بازیو نشون بدن و زیرش بنویسن بازی توی فلان تاریخ میاد :))
هایپش داره میکشتمون :دی

ارزشش انقدر زیاده که حاظرم کل کنفرانس مایکروساقت ببینم:)
نه دیگه در اون حد توام:D
حتی اگر از Forza Horizon جدید هم رونمایی کنند من حاضر نیستم بشینم کل کنفرانسو ببینم:D
ترجیح میدم کنفرانس پارسال سونی رو دوباره ببینم جای اون وقت:D

من راضیم فقط لوگوی بازیو نشون بدن و زیرش بنویسن بازی توی فلان تاریخ میاد :))
هایپش داره میکشتمون :D
احتمالا دیگه چون اکثر بازی های AAA این نسل یا اومدن یا تاریخ انتشارشون مشخصه اینا هم خیالشون راحت باشه و تاریخ انتشار بدن. <:-P

همایش E3 توی خرداد هست ؟
از بیست و یک خرداد شروع میشه تا بیست و چهارم

Yongyea حرف قشنگی زد , گفت چون پارسال از نمای روز بازی رونمایی کردن امسال قراره کاملا شب بازیو نمایش بدن که عقلانی و منطقی هست
از یه طرف دیگه رونمایی از کنسول نسل جدید مایکروسافت تقریبا حتمیه , از اونجایی هم که cdpr گفته cp 2077 شاید بازی میان نسلی باشه احتمالا دمو بازی رو روی xbox نسل جدید به نمایش میزارن

نه دیگه در اون حد توام:D
حتی اگر از Forza Horizon جدید هم رونمایی کنند من حاضر نیستم بشینم کل کنفرانسو ببینم:D
ترجیح میدم کنفرانس پارسال سونی رو دوباره ببینم جای اون وقت:D

احتمالا دیگه چون اکثر بازی های AAA این نسل یا اومدن یا تاریخ انتشارشون مشخصه اینا هم خیالشون راحت باشه و تاریخ انتشار بدن. <:-P

از بیست و یک خرداد شروع میشه تا بیست و چهارم
پرسال که نشستم زنده دیدم و خیلیم حال داد البته فقط مولتی پلتفرما و فورزا هورایزن4:D dmc5.cyberpunk.dying light 2(هرچند دوست داشتم اون شایعه انحصاری بودن dmc برا سونی واقعی باشه8-}) در کل امسال شاید کپکامم نباشه ولی ارزش دیدن داره باید ببینیم مولتی پلتفرم سازهای مایکروسافت چی نشون میدن:-"

• Like
Reactions: ADU_Tank

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or