100 FPS برتر از نگاه IGN

Behrooz

کاربر سایت
51717243261664961879.jpg

100 First Person Shooter برتر تاریخ از نگاه IGN:

#100 - XIII
#99 - Black
#98 - Tron 2.0
#97 - SiN
#96 - Halo: Reach
#95 - Turok 2: Seeds of Evil
#94 - Red Faction 2
#93 - Jedi Knight: Dark Forces II
#92 - Crysis 2
#91 - Heretic
#90 - Battlefield 3
#89 - Doom 3
#88 - Unreal Tournament
#87 - Star Trek: Voyager: Elite Force
#86 - STALKER: Call of Pripyat
#85 - Deus Ex: Human Revolution
#84 - Return to Castle Wolfenstein: Enemy Territory
#83 - Aliens vs. Predator (PC)
#82 - Metroid Prime 2: Echoes
#81 - Counterstrike: Source
#80 - Tribes: Ascend
#79 - Timespliters: Future Perfect
#78 - S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
#77 - Crysis 3
#76 - Blacklight Retribution
#75 - Red Steel 2
#74 - Clive Barker's Undying
#73 - Hexen
#72 - Red Orchestra 2
#71 - Red Faction
#70 - Kill Zone 3
#69 - Rainbow Six: Vegas
#68 - Halo 3
#67 - Borderlands
#66 - Bulletstorm
#65 - Far Cry 2
#64 - Prey
#63 - Singularity
#62 - The Darkness
#61 - Soldier of Fortune 2
#60 - Timesplitters 2
#59 - Rise of the Triad
#58 - Return to Castle Wolfenstein
#57 - Halo 3: ODST
#56 - Painkiller
#55 - Perfect Dark
#54 - Marathon
#53 - Metro 2033
#52 - No One Lives Forever
#51 - Serious Sam
#50 - Quake
#49 - Doom 2
#48 - Unreal
#47 - Call of Duty 2
#46 - Halo 4
#45 - Left 4 Dead 2
#44 - Call of Duty: Black Ops
#43 - Borderlands 2
#42 - Battlefield: Bad Company 2
#41 - Metroid Prime 3: Corruption
#40 - Aliens vs. Predator (Jaguar)
#39 - Far Cry
#38 - Rainbow Six 3
#37 - Star Trek: Elite Force II
#36 - Star Wars: Republic Commando
#35 - System Shock 2
#34 - SWAT 4
#33 - Far Cry 3
#32 - Brothers in Arms: Road to Hill 30
#31 - Bioshock Infinite
#30 - PlanetSide 2
#29 - Star Wars: Dark Forces
#28 - Jedi Knight II: Jedi Outcast
#27 - The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay
#26 - F.E.A.R.
#25 - Crysis
#24 - Left 4 Dead
#23 - Battlefield 2
#22 - Tribes 2
#21 - Duke Nukem 3D
#20 - Medal of Honor
#19 - Ghost Recon
#18 - Team Fortress 2
#17 - Quake III
#16 - Unreal Tournament
#15 - Rainbow 6
#14 - Deus Ex
#13 - Battlefield 1942
#12 - Metroid Prime
#11 - Wolfenstein 3D
#10 - Quake II
#9 - Counter-Strike
#8 - BioShock
#7 - Halo 2
#6 - GoldenEye
#5 - Call of Duty 4: Modern Warfare
#4 - Halo: Combat Evolved

#3 - Half-Life 2

#2 - Doom

#1 - Half-Life

[IGN]

Last edited by a moderator:
call of duty 4 قطعا یکی از بهترین شوتر ها هستش :دی خیلی باهاش حال کردم. یادش بخیر:( . HF هم که بهترین FPS تاریخ و میشه گفت جزو بهترین بازی های تاریخ هستش. با اینا چه قدر خاطره دارم :((((((
F.E.A.R هم که دیگه عشقه :دی 26م شده خوبه به نظرم. این F.E.A.R دیگه ازش نسخه نمیاد؟ 3گانه بود؟

حضور هر سه تا Crysis (که من فقط انتظار حضور Crysis 1 رو داشتم) تو لیست هم نشون دهنده اینه که این حرفا که Crysis فقط گرافیکه، دیگه خریدار نداره.:دی
بقیه حرف هات درسته ، ولی ای کاش این دیالوگ رو هم نمیگفتی ما میلایکیدیم :-" :دی

وقتی خودت انتظار نداشتی شماره 2 & 3 تو لیست باشن همین نشون میده یه جای کارشون میلنگه دیگه 8-| :دی
C3 هم از تموم بازی هایی که رتبه اش بهتره بازی و FPS ضعیفتریه :دی
در مقابل MW2ــیی هم که تو لیست نیست که اصلاً حسابش نمیکنیم یه وقت به MW2 بی احترامی نشه ، سازنده هاش شاکی بشن بیان فحشمون بدن :| :دی

پ.ن : انگار همین دیروز بود داشتیم در مورد این سایت میحرفیدیم :-" حالا هی برا تو محبوب تر میشه برا من لول تر :| :| :دی

بله
شاهکار بودن بازی>فروش+کلی فن و طرفدار و محبوبیت
غیر از اینه ؟یا این چند میلیون نفر ملت همه گوشاشون درازه پول میدن جا این بازی هاو شما بیشتر میفهمید؟!

داداش پس Angry Bird بهترین بازی تاریخ میشه اینجوری! شما اول باید هر بازی تو زمان خودش بازی کنی بعد بیای محکم نظر بدی در موردش. اون موقع که Half Life اومد واقعا انقلابی بود تو بازی های FPS.
این همه هم دارین میگین MW2 کو؟ اصل قضیه MW1 بود بعد از اون دیگه سری MW کاملا مثل هم شدند.

حضور هر سه تا Crysis (که من فقط انتظار حضور Crysis 1 رو داشتم) تو لیست هم نشون دهنده اینه که این حرفا که Crysis فقط گرافیکه، دیگه خریدار نداره.:biggrin1:

خب معلومه بازیش فقط گرافیک نیست اما بقیه چیزاش در مقابل گرافیش خیلی ضعیفتره ، نسخه یک در کنار گرافیک گیمپلی خوبی داشت ، البته بازی بی نقصی نبود اما وقتی بزاریش کنار نسخه 3-2 میبینی خیلی ازشون سرتر هست
کلا از وقتی اون استاد بلند مرتبه "که خیلی یه هویی برای کسایی که پشمک هم حسابش نمیکردن تبدیل به هیولا شد" فهمیدن 60% بازی گرافیکه بازیاش دیگه تعریف نداره "البته خودم هم اعتقاد دارم بخش بزرگی از یه بازی گرافیکه ولی نه 60 %"

البته نبود یه چنتا بازی و مشکلاتی در جایگاه یه سری از بازیا کلا این لیست رو فاقد اعتبار میکنه حالا تو میخوای خریدار رو از رو این مشخص کنی :d "بولد کردم که بگم این یکی از قبلیش مهم تره"

پ.ن: امضارو :d

نکته ی جالب دیگه هم اینه که 4 تا بازی از valve و 4 تا بازی از id توی 20 تای اول حضور دارن که نشون میده نبض شوتر اول شخص دست کیا هستش:d. تازه به نظر من Original Quake میتونست توی 3 تای اول هم باشه که اصلا نمیدونم چجوری از رتبه ی 50 سر درآورده؟!!
به هر حال valve که الانم تکلیفش معلومه، بازی با متای زیر 90 ازش ندیدیم و نخواهیم دید، HL3 هم احتمال 200 در 100 موقع عرضه میکنه تو لوله همرو، فقط میمونه id که از ته دل امیدوارم با Doom 4 برگرده و یکی از ستون های اصلی FPS بشه دوباره، البته رفتن آدمایی مثل Romero و hall و A carmack و peterson و hooper و... خیلی لطمه زد به تیمشون ولی جدیدا خوندم که یه Art director خفن استخدام کردن به نام hogo martin و الان دارن بازم افراد سرشناس رو استخدام میکنن، به هر حال سرنوشت Doom 4 چی بشه خدا میدونه، ولی واقعا آرزومه دوباره سر جای خودش برگرده id .

آخرین ویرایش:
داداش پس Angry Bird بهترین بازی تاریخ میشه اینجوری!
بابا تو رو خدا نزنید این راه اون راه منظور ادمو میفهمید بازم یجور میپیچونید
Angry bird هم بله چرا که نه تو سبک خودش تحول نو اوری داشت نونشو خورد کلی هم طرفدار پیدا کرد مطمئنا توی سبک خوش جزو بهترین هاست

بقیه حرف هات درسته ، ولی ای کاش این دیالوگ رو هم نمیگفتی ما میلایکیدیم :-" :دی

وقتی خودت انتظار نداشتی شماره 2 & 3 تو لیست باشن همین نشون میده یه جای کارشون میلنگه دیگه 8-| :دی
C3 هم از تموم بازی هایی که رتبه اش بهتره بازی و FPS ضعیفتریه :دی
در مقابل MW2ــیی هم که تو لیست نیست که اصلاً حسابش نمیکنیم یه وقت به MW2 بی احترامی نشه ، سازنده هاش شاکی بشن بیان فحشمون بدن :| :دی

پ.ن : انگار همین دیروز بود داشتیم در مورد این سایت میحرفیدیم :-" حالا هی برا تو محبوب تر میشه برا من لول تر :| :| :دی
انتظار من چیزی رو ثابت نمیکنه:دی مثلا من انتظار حضور N.O.L.F و S.W.A.T 4 رو هم نداشتم، این یعنی یه جای کار میلنگه؟:دی
در مورد رتبه Crysis3 هم از چند تا بازی های قبلش بله ضعیف تره، ولی از همش نه:دی

پ.ن: بالا بری پایین بیای، IGN معتبره:دی
خب معلومه بازیش فقط گرافیک نیست اما بقیه چیزاش در مقابل گرافیش خیلی ضعیفتره ، نسخه یک در کنار گرافیک گیمپلی خوبی داشت ، البته بازی بی نقصی نبود اما وقتی بزاریش کنار نسخه 3-2 میبینی خیلی ازشون سرتر هست
کلا از وقتی اون استاد بلند مرتبه "که خیلی یه هویی برای کسایی که پشمک هم حسابش نمیکردن تبدیل به هیولا شد" فهمیدن 60% بازی گرافیکه بازیاش دیگه تعریف نداره "البته خودم هم اعتقاد دارم بخش بزرگی از یه بازی گرافیکه ولی نه 60 %"

البته نبود یه چنتا بازی و مشکلاتی در جایگاه یه سری از بازیا کلا این لیست رو فاقد اعتبار میکنه حالا تو میخوای خریدار رو از رو این مشخص کنی :d "بولد کردم که بگم این یکی از قبلیش مهم تره"

پ.ن: امضارو :d
خب من مگه چیز دیگه ای گفتم؟:دی
از موقعی هم که یرلی این حرف رو زد، Crytek فقط Ryse رو ساخته:دی

هیچ لیستی هم وجود نداره (مخصوصا در این ابعاد!) که مشکل نداشته باشه پس همه لیستا فاقد اعتبارن؟:-/ این نظر تحریریه IGN بوده. حالا نظرشون هر چی هست، هر چقدر با بقیه متفاوته و هر چقدر از نظر شما ایراد داشته باشه، تاثیری تو اعتبارش نداره.

از نظر من ارزش و مقام Quake 2 بالاتر از Quake هستش و قرار گرفتن در جایگاه 10 خوبه اما مثلا اول یا دوم میشد من راضیتر میشدم!:d از طرفی به Quake کم لطفی کردند بردنش 50 باید مثلا زیر 30 میبود.

از نظر من ارزش و مقام Quake 2 بالاتر از Quake هستش و قرار گرفتن در جایگاه 10 خوبه اما مثلا اول یا دوم میشد من راضیتر میشدم!:d از طرفی به Quake کم لطفی کردند بردنش 50 باید مثلا زیر 30 میبود.

آره Quake 2 گیم پلی نسخه ی 1 رو تکامل بخشید، فضاهارو تقریبا از اون حالت کریدوری و بسته درآورد و فضاهای بازتری توی این ژانر خلق کرد، به بخش آنلاین توی این سبک رونق داد، موسیقیشم که عالی بود اونزمان و خیلی کارهای بزرگ و کوچیک دیگه....، من خودمم واقعا نمیتونم بگم بین نسخه های 1و2 کدوم بهتره، ولی شماره ی 1 هم واقعا یه تکون اساسی داد به این ژانر، بخدا هنوز توی گیم پلیش که نگاه میکنی و طراحی بعضی از مراحلش مثل اون مرحله ی Ziggurat verigo که جاذبه وجود نداشت( یه مرحله ی مخفی بود که البته یک مرحله ی مشابه هم توی Q2 ساختن که توی یکی از قمرهای stroggos بود به اسم comm sattelite که اونم جاذبه توش وجود نداشت) یا اپیزود 4 بازی که واقعا عجیب مکانیکی واسه ی گیم پلیش ساخته بودن اونم سال 96. sandy peterson با الهام از کارای HP love craft هیولاها و اپیزود 4 بازی رو ساخته بود. یه چیزی بود این نسخه ی 1 زمان خودش هر چی من بگم باورتون نمیشه، اون سال ها منفجر کرده بود صنعت گیم رو، اونوقت الان گزاشتنش رتبه ی 50!!!! به نظر من میتونست جای Doom باشه، یعنی بهتر بگم از نظر من استحقاق بیشتری داشت تا Doom .

خب من مگه چیز دیگه ای گفتم؟:biggrin1:
از موقعی هم که یرلی این حرف رو زد، Crytek فقط Ryse رو ساخته:biggrin1:

منم نگفتم از وقتی گفته گفتم از وقتی فهمیده، ممکنه از قبل کرایسیس 2 به این نتیجه رسیده باشه ;;)

پ.ن: کلا این لیستهارو قبول ندارم چون بحث سلیقه توش دخالت داره و نمیتونه فکت باشه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or