100 عنوان برتر تاریخ پلتفرم PC از دید وبسایت PC Gamer

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
kXiNKtm3Rwqm.jpg

درود

وبسایتPC Gamer در جدیدترین رده بندی 100 بازی برتر پلتفرم pc را انتخاب کرده است. در ادامه میتوانید این لیست را مشاهده کنید

100 Tribes II - عرضه در سال 2001
99 Spider and Web - عرضه در سال 1998
98 Sam & Max: Hit The Road - عرضه در سال 1993
97 Mirror’s Edge - عرضه در سال 2008
96 The Stanley Parable - عرضه در سال 2013
95 Left 4 Dead 2 - عرضه در سال 2009
94 Gone Home - عرضه در سال 2013
93 Alpha Centauri - عرضه در سال 1999
92 Hotline Miami - عرضه در سال 2012
91 FreeSpace 2 - عرضه در 1999
90 Plants vs. Zombies - عرضه در سال 2009
89 Command & Conquer: Red Alert 2 - عرضه در سال 2000
88 Terraria - عرضه در سال 2011
87 Sensible Soccer - عرضه در سال 1992
86 Far Cry 4 - عرضه در سال 2014
85 Euro Truck Simulator 2 عرضه در سال 2012
84 Battlefield 3 - عرضه در 2011
83 Psychonauts عرضه در سال 2005
82 Don't Starve - عرضه در سال 2013
81 Saints Row IV - عرضه در سال 2013
80 Cave Story+ - عرضه در سال 2011
79 Diablo III - عرضه در سال 2015
78 Far Cry 2 - عرضه در سال 2008
77 The Sims 3 - عرضه در سال 2009
76 Anachronox - عرضه در سال 2001
75 No One Lives Forever 2 - عرضه در سال 2002
74 Heroes of Might and Magic III - عرضه در سال 1999
73 Doom II - عرضه در سال 1994
72 Elite: Dangerous - عرضه در سال 2014
71 Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge - عرضه در سال 1991
70 Grim Fandango - عرضه در سال 1998
69 Max Payne - عرضه در سال 2001
68 Return to Castle Wolfenstein - عرضه در سال 2001
67 Unreal Tournament 2004 - عرضه در سال 2004
66 The Elder Scrolls IV: Oblivion - عرضه در سال 2006
65 Total War: Shogun 2 - عرضه در سال 2011
64 PlanetSide 2 - عرضه در سال 2012
63 Vampire the Masquerade: Bloodlines - عرضه در سال 2004
62 Bastion - عرضه در سال 2011
61 Thief Gold - عرضه در سال 1998
60 Morrowind - عرضه در سال 2002
59 Ultima Underworld - عرضه در سال 1992
58 Braid - عرضه در سال 2009
57 Dark Souls - عرضه در سال 2012
56 Papers, Please - عرضه در سال 2013
55 Quake III - عرضه در سال 1999
54 Hitman: Blood Money - عرضه در سال 2006
53 Resident Evil 4 HD - عرضه در سال 2014
52 DayZ - عرضه در سال 2013
51 TowerFall: Ascension - عرضه در سال 2014
50 Batman: Arkham Asylum - عرضه در سال 2009
49 Mass Effect - عرضه در سال 2007
48 Pillars of Eternity - عرضه در سال 2015
47 Guild Wars 2 - عرضه در سال 2012
46 Day of the Tentacle - عرضه در سال 1993
45 Arma 3 - عرضه در سال 2013
44 Fallout - عرضه در سال 1997
43 Half-Life - عرضه در سال 1998
42 System Shock 2 - عرضه در سال 1999
41 The Witcher 3: Wild Hunt - عرضه در سال 2015
40 Cities: Skylines - عرضه در سال 2015
39 Fallout 3 - عرضه در سال 2008
38 BioShock Infinite - عرضه در سال 2013
37 Sid Meier’s Civilization V - عرضه در سال 2010
36 EVE Online - عرضه در سال 2003
35 League of Legends - عرضه در سال 2009
34 The Walking Dead: Season 1 - عرضه در سال 2012
33 STALKER: Shadow of Chernobyl - عرضه در سال 2007
32 Deus Ex: Human Revolution - عرضه در سال 2011
31 World of Warcraft - عرضه در سال 2004
30 Baldur’s Gate II: Shadows of Amn - عرضه در سال 2000
29 StarCraft II - عرضه در سال 2010
28 Divinity: Original Sin - عرضه در سال 2014
27 FTL: Faster Than Light - عرضه در سال 2012
26 Dragon Age: Origins - عرضه در سال 2009
25 Hearthstone - عرضه در سال 2014
24 Spelunky - عرضه در سال 2013
23 Doom - عرضه در سال 1993
22 Arma 2 - عرضه در سال 2009
21 Minecraft - عرضه در سال 2009
20 Counter-Strike: Global Offensive - عرضه در سال 2012
19 Alien: Isolation - عرضه در سال 2014
18 Dota 2 - عرضه در سال 2013
17 Kerbal Space Program - عرضه در سال 2015
16 Planescape: Torment - عرضه در سال 1999
15 XCOM: Enemy Unknown - عرضه در سال 2012
14 Portal 2 - عرضه در سال 2011
13 Crusader Kings II - عرضه در سال 2012
12 Mass Effect 3 - عرضه در سال 2013
11 Thief II - عرضه در سال 2000
10 Fallout: New Vegas - عرضه در سال 2010
9 Portal - عرضه در سال 2007
8 Deus Ex - عرضه در سال 2000
7 Grand Theft Auto V - عرضه در سال 2015
6 Dishonored- عرضه در سال 2012
5 The Elder Scrolls V: Skyrim - عرضه در سال 2011
4 Team Fortress 2 - عرضه در سال 2007
3 Bioshock - عرضه در سال 2007
2 Mass Effect 2 - عرضه در سال 2010
1 -HALF LIFE 2 عرضه در سال 2004

منبع

من نظر خودم رو دادم، شما هم نظر خودت رو.
از نظر من حضور بازی‌ای مثل Diablo 2 وقتی کلّی بازی بهتر ازش وجود داره هم بی‌معنیه. Mass Effect 2 رو هم از نظر من الکی گذاشتنش توی لیست و اون‌قدرها از نظر من بازی بزرگی نیست. حالا چرا دارم اینا رو می‌گم؟ چون اینا نظر منه.

نه واقعاً می‌خوام بفهمم این بابا که نقد نوشته چی از بازی فهمیده؟ نیمه‌ی اول نقدش فقط از مبارزات و Challenging نبودن بازی ایراد گرفته در حالی‌که این بازی درست مثل بازی‌های اخیر Bethesda یه بازی کاملاً Open-World بوده که تمرکزش روی Exploration و Freedom of Choice و Problem Solving و پیداکردن راه‌های مختلف واسه‌ی تمام‌کردن ماموریت‌ها و ... بوده؛ یه بازی کاملاً داستان‌محور Open-World که توش خودت باید بفهمی کِی بری کجا و چه‌طور از یه‌منطقه برسی به نقطه‌ی مورد نظرت و شخص یا چیزی که دنبالش هستی رو پیدا کنی و ... نه مثل Diablo فقط از زاویه‌ی Top-Down به طرز احمقانه‌ای دستت تمامِ مدت روی کلیک‌چپ باشه تا بی‌وقفه Skill ها رو Spam کنی. این بازی، Diablo نیست که کل گیم‌پلیش فقط Run & Kill ... Run & Kill ... Run & Kill ... Run & Kill ... Run & Kill ... Run & Kill ... Run & Kill ... باشه و 60 ساعت تمام فقط همین‌کار رو بکنی.

چون گفتی نظر خودته و شخصیه قابل قبوله، و گرنه این حرفت جوکی بیش نیست. زمانی که من بازی میکردم اصلا Metacritic هنوز جا نیفتاده بود، میانگین نمرات در GameRankings در اولویت بود.
Run & Kill؟ شما احتمالا نقش آفرینی رو فقط در انتخاب آزاد، Exploration و راه های مختلف اتمام ماموریت میبینی که در این صورت هم عنوانی که ذکر کردی به گرد پای Masseffect 2 در انتخاب آزاد و Exploration در skyrim و Oblivion نمیرسه که من اصلا اینا رو نقش آفرینی در مبارزه نمیدونم.
Diablo II نقش آفرینی در زمینه تعیین جایگاه اجتماعی و حرف زدن با NPC های بی پایان نیست. و همچنین مدعی side quest و Exploration هم نیست. Diablo 2 یه نقش آفرینی در استایل مبارزات هست و 5 تا کلاس داره که هر کدوم رو میشه از راه های مختلف بهبود داد. برای مثال Barbarian:

Sword Mastery- Axe Mastery- Mace Mastery - Polearm Mastery -Throwing Mastery
Spear Mastery - Increased Stamina - Iron Skin - Increased Speed -Natural Resistanc
Bash - Leap - Double Swing -Stun -Double Throw
Leap Attack- Concentrate- Frenzy- Whirlwind - Berserk
Battle Cry-Battle Orders- Grim Ward - War Cry- Battle Command
در ضمن در مورد ترکیب های مختلف نگفتم، برای مثال دو شمشیر در هر دو دست یا یک شمشیر در یک دست و سپر در دست دیگر و ......

این فقط Barbarian بود و برای master شدن در هر شاخه باید کلی بازی کنی. دیگه Necromancer و بقیه نژاد ها رو مثال نمیرنم. در کل به نظرم بازی رو با هر کلاس میشه با 3 ،4 روش متفاوت به پایان رسوند.

در ضمن گفتید Run & Kill:

Run رو قبول دارم ولی باور کن مبارزات این بازی فقط ظاهرش اکشنه و نبرد ها کاملا از قواعد نقش آفرینی پیروی میکنه و کاملا turn-base هست با این تفاوت که میشه از دست دشمن فرار کرد. یعنی شما در ظاهر اکشن میبینی ولی در باطن مبارزات طبق قواعد نقش آفرینی پیش میره و این بازی به هیج وجه یه هک & اسلش اکشن محض نیست. دقیقا مثل Dragon age origin. در ضمن فقط سینماتیک های هر ACT از Diablo 2 ارزشش از اون بازی که ذکر کردی بیشتره.

لازم نمیدونم به بحث تکنیکی و بالانس بی نظیر بین کلاس ها هم اشاره نکردم.

در آخر نظر شما محترمه و منم قصد ندارم نظرمو تحمیل کنم. حق داری از Diablo خوشت نیاد، ولی نظرت رو قبول ندارم. یکی از ویژگیهای بشر امروزی (Homo sapiens) اختلاف سلیقس و من با شما به تفاهم میرسم که با نظرات شما اصلا هم عقیده نیستم.

آخرین ویرایش:
چون گفتی نظر خودته و شخصیه قابل قبوله، و گرنه این حرفت جوکی بیش نیست. زمانی که من بازی میکردم اصلا Metacritic هنوز جا نیفتاده بود، میانگین نمرات در GameRankings در اولویت بود.
Run & Kill؟ شما احتمالا نقش آفرینی رو فقط در انتخاب آزاد، Exploration و راه های مختلف اتمام ماموریت میبینی که در این صورت هم عنوانی که ذکر کردی به گرد پای Masseffect 2 در انتخاب آزاد و Exploration در skyrim و Oblivion نمیرسه که من اصلا اینا رو نقش آفرینی در مبارزه نمیدونم.
Diablo II نقش آفرینی در زمینه تعیین جایگاه اجتماعی و حرف زدن با NPC های بی پایان نیست. و همچنین مدعی side quest و Exploration هم نیست. Diablo 2 یه نقش آفرینی در استایل مبارزات هست و 5 تا کلاس داره که هر کدوم رو میشه از راه های مختلف بهبود داد. برای مثال Barbarian:

Sword Mastery- Axe Mastery- Mace Mastery - Polearm Mastery -Throwing Mastery
Spear Mastery - Increased Stamina - Iron Skin - Increased Speed -Natural Resistanc
Bash - Leap - Double Swing -Stun -Double Throw
Leap Attack- Concentrate- Frenzy- Whirlwind - Berserk
Battle Cry-Battle Orders- Grim Ward - War Cry- Battle Command
در ضمن در مورد ترکیب های مختلف نگفتم، برای مثال دو شمشیر در هر دو دست یا یک شمشیر در یک دست و سپر در دست دیگر و ......

این فقط Barbarian بود و برای master شدن در هر شاخه باید کلی بازی کنی. دیگه Necromancer و بقیه نژاد ها رو مثال نمیرنم. در کل به نظرم بازی رو با هر کلاس میشه با 3 ،4 روش متفاوت به پایان رسوند.

در ضمن گفتید Run & Kill:

Run رو قبول دارم ولی باور کن مبارزات این بازی فقط ظاهرش اکشنه و نبرد ها کاملا از قواعد نقش آفرینی پیروی میکنه و کاملا turn-base هست با این تفاوت که میشه از دست دشمن فرار کرد. یعنی شما در ظاهر اکشن میبینی ولی در باطن مبارزات طبق قواعد نقش آفرینی پیش میره و این بازی به هیج وجه یه هک & اسلش اکشن محض نیست. دقیقا مثل Dragon age origin. در ضمن فقط سینماتیک های هر ACT از Diablo 2 ارزشش از اون بازی که ذکر کردی بیشتره.

لازم نمیدونم به بحث تکنیکی و بالانس بی نظیر بین کلاس ها هم اشاره نکردم.

در آخر نظر شما محترمه و منم قصد ندارم نظرمو تحمیل کنم. حق داری از Diablo خوشت نیاد، ولی نظرت رو قبول ندارم. یکی از ویژگیهای بشر امروزی (Homo sapiens) اختلاف سلیقس و من با شما به تفاهم میرسم که با نظرات شما اصلا هم عقیده نیستم.
بحث رو خلاصه کنم. گفتم که نظرات شخصیه. من دعوا ندارم. :d آخرش هم می‌دونم کسی به جایی نمی‌رسه.
از نظر من نقش‌آفرینی یه چیز یا دو چیز نیست؛ مجموعه‌ای از چیزهاست که با هم باعث می‌شن یه بازی، یه نقش‌آفرینی غلیظ باشه یا یه نقش‌آفرینی آبکی.
Diablo رو با DA:O مقایسه نکن. کاری ندارم سیستم مبارزات Diablo در ظاهر (H&S) چی هست و در باطن (RPG) چی. مبارزات اصلاً Interesting نیست. حالا من نمی‌دونم چه‌جوری می‌‌گی Turn-Based بود؟! دیگه خیلی داری عمیق بهش نگاه می‌کنی. DA:O یه بازی Squad-Based بود که توش مبارزات رو Pause می‌کردی و واسه‌ی افرادت استراتژی می‌ریختی و Micromanageـشون می‌کردی و مهم بود که کدوم یکی از کاراکترهات چه زمانی کجا بره و با کدوم Skill به کدوم دشمن حمله کنه، توی Diablo 2 از این خبرا بود؟! بازی Solo-Based بود و قهرمانت رو باید توی یه کلاس و توی یه شاخه قوی می‌کردی و ... همین. حالا کجاش Turn-Based بود و کجاش نیاز به برنامه‌ریزی و تاکتیک داشت؟! فرق مبارزات Diablo رو با Arcanum (توی مُد Real-Time) من متوجه نمی‌شم. چه‌طوری این خوبه و اون بده؟!
تنها نکته‌ای که من توی Diablo 2 ازش خوشم اومد همون FMV های باکیفیت و دیالوگ‌نویسی قشنگ‌شون بود، همین. توی Arcanum هم دقیقاً FMV های معرکه‌ای هست دقیقاً مثل Diablo 2 و حتّی بهتر از اون. حالا اگه فکر می‌کنی یکی از FMV های Diablo 2 کل Arcanum رو می‌ارزه که هیچ. ;)

من هنوزم با اینکه همون موقعی که Half life اومد بازیش کردم علت علاقه ملت به این بازی رو نمیفهمم .واقعا از نظر سلیقه ی من بازی خدایی محسوب نمیشه اینطور که ملت میپرستنش و به نظرم اگر این جو همگانی بود مطمعنا شماره 3 این بازی ساخته میشد و هی بازی های دیگه ساخته نمیشد ولی مشخصه که فن بیس بازی محدود به یک سری عاشق های سینه چاک هست و یک چیز همه پسند نیست .بازم این نظر شخص خود من هست و نه یک فکت

بحث رو خلاصه کنم. گفتم که نظرات شخصیه. من دعوا ندارم. :d آخرش هم می‌دونم کسی به جایی نمی‌رسه.
از نظر من نقش‌آفرینی یه چیز یا دو چیز نیست؛ مجموعه‌ای از چیزهاست که با هم باعث می‌شن یه بازی، یه نقش‌آفرینی غلیظ باشه یا یه نقش‌آفرینی آبکی.
Diablo رو با DA:O مقایسه نکن. کاری ندارم سیستم مبارزات Diablo در ظاهر (H&S) چی هست و در باطن (RPG) چی. مبارزات اصلاً Interesting نیست. حالا من نمی‌دونم چه‌جوری می‌‌گی Turn-Based بود؟! دیگه خیلی داری عمیق بهش نگاه می‌کنی. DA:O یه بازی Squad-Based بود که توش مبارزات رو Pause می‌کردی و واسه‌ی افرادت استراتژی می‌ریختی و Micromanageـشون می‌کردی و مهم بود که کدوم یکی از کاراکترهات چه زمانی کجا بره و با کدوم Skill به کدوم دشمن حمله کنه، توی Diablo 2 از این خبرا بود؟! بازی Solo-Based بود و قهرمانت رو باید توی یه کلاس و توی یه شاخه قوی می‌کردی و ... همین. حالا کجاش Turn-Based بود و کجاش نیاز به برنامه‌ریزی و تاکتیک داشت؟! فرق مبارزات Diablo رو با Arcanum (توی مُد Real-Time) من متوجه نمی‌شم. چه‌طوری این خوبه و اون بده؟!
تنها نکته‌ای که من توی Diablo 2 ازش خوشم اومد همون FMV های باکیفیت و دیالوگ‌نویسی قشنگ‌شون بود، همین. توی Arcanum هم دقیقاً FMV های معرکه‌ای هست دقیقاً مثل Diablo 2 و حتّی بهتر از اون. حالا اگه فکر می‌کنی یکی از FMV های Diablo 2 کل Arcanum رو می‌ارزه که هیچ. ;)

منم دوست دارم بحثو همینجا تمومش کنم البته با گفتن یه جواب . منظورم ار Turn-Based مطمئنا یه Turn-Based در حد یه jrpg نیست. من خودم عمرو با japanese role playing games صرف یا بگیم تلف کردم و مطمئنا فرق این دو تا رو میدونم. ( به قول یک فیلمی که کارکتر اصلیش میگفت: I'm an oil man ،منم میگم I'm a jrpg man :d) منظورم اینه که در Diablo 2 اگر به یه دشمن هم لول برخورد کنی طبق همون قوانین ممکنه یه ضربه بزنی و یکی بخوری با این تفاوت که حالا میتونی وسط میدون فرار هم کنی. Squad-Based و Pause کردن هم اصلا اون چیزی نبود که من مد نظرم بود. منظور ترتیب ضربات دشمن و کاراکترهای اصلی در DA:O بود. بازم میگم ترتیب ضربات. یکی بزن یکی بخور یا اگر لول بالاتری نسبت به دشمن داشته باشتی احتمالا چند تا میزنی و یکی میخوری یا در Diablo 2 اگر لوت از دشمن خیلی بالاتر باشه با همون ضربه اول نفلش میکنی.:d

موفق باشی . نفس قضیه کل کل یا پافشاری یا اثبات چیزی نبود و فقط خواستم کمی در این مورد بحث کنم.:bighug:

آخرین ویرایش:
هر بازی مخاطب خاص خودش را داره . arcanum مخاطب خاص خودشو داره dragon age مخاطب خاص خودشو داره diablo مخاطب خاص خودشو داره dark souls مخاطب خودشو داره و بقیه ی بازی ها هم همین طور . البته تعداد مخاطب خاص برای هر بازی فرق داره . بحث من سر اینه که کسایی که توی نمره ی user score بازی arcanum نقش داشتن اکثرا جز همین مخاطبای خاص بازی بودن ولی برای بازی da2 این طورری نیست و اگه سرنوشت user score بازی da2 هم فقط دست مخاطب های خاصش بود چه بسا user score بسیار بالاتری داشت .

با این حساب آشغالترین بازی ها هم اگر فقط دست مخاطب خاصشون باشن نمرات عالی میگیرن.

[
چند تا از این شاهکار ها را نام ببر . همون رتبه ی اول لیستم جای بحث داره که از me2 بازی بهتریه یا نه !

جای بحثش اینه که کسانی که لیست رو تهیه کردن دقیقا چی مصرف کردن که ME2 شده دومین بازی برتر PC در حالی که Doom / UT2004 / Deus Ex / System Shock 2 / Portal 2 / WoW و ... هم بازی های بهتری هستن و هم تاثیر خیلی خیلی بیشتری روی صنعت بازی گذاشتن (همه بجز UT2004 که تاثیر خاصی نذاشته) و تازه شاهکار لیستش اینه که Warcraft 3 یا Dune 2 و Painkiller و F.E.A.R و Diablo 2 و Starcraft و Master of Orion 2 و Age of Empires 2 کلا توش نیستن. حتی بازی هایی مثل Dungeon Keeper یا Amnesia و Black & White و Neverhood و Sins of Solar Empire که ممکنه چندان شاهکار در حد "بهترین بازی ها" نباشن از خیلی از بازی های توی لیست بهترن.

اینکه میگی برتری HL2 به ME2 جای بحث داره خیلی cute ـه. حتی بر اساس نمرات meta هم که دارین بحث میکنین جلو بریم نمره HL2 با 81 نقد بالاتر از نمره ME2 با 55 نقده و user score اش هم با 7895 تا شده 9.2 در حالی که ME2 با 3078 تا شده 8.7

esmralda

من از همون اول بحث گفتم که برای من user score هیچ اهمیتی نداره . یکی از دلایلش هم اینه که عادلانه نیست . برای نمره ی یک بازی فقط مخاطب خاصش نقش داره و برای یک بازی دیگه این طور نیست . حرف شما هم قبول دارم که میگی اگر اشغالترین بازی هم فقط سرنوشت نمرش دست مخاطب خاصش باشه نمرات بالایی میگیره . برای مثال هم از بازی arcanum استفاده میکنم که البته به هیچ وجه اشغالترین بازی نیست و یا حتی بازی بدی نیست و نکات فوق العاده ای هم داره ولی با توجه به ضعف های زیادی هم که داره اصلا در حد user score ش نیست . و اگر جامعه ی اماری بازی فقط مربوط به مخاطب بازی نبود مثلا user score ش میتونست 8 باشه نه 9 .
در ادامه برای این که سوء تفاهم پیش نیاد باید بگم من اصلا منظورم این نبوده که بازی های troika بازی های بدی بودن . به شخصه از bloodline خیلی هم لذت بردم و arcanum هم با این که خودم بازی نکردم با توجه به چیز هایی که ازش خوندم میدونم که در بعضی جهات فوق العاده بوده ولی این بازی ها عیب هایی دارن که نباید نادیده بمونن .
در مورد لیست هم بنا به دلایلی خودم گفتم که این لیست رو قبول ندارم . ولی حرف شمارو در مورد me2 قبول ندارم . این که شما یک بازی tps با المان های rpg را دارید با یک بازی fps مقایسه میکنید و بعد با قاطعیت میگید کدوم بازی بازی برتریه در نوع خودش خیلی جالبه . من دلیل های خودم را بر اساس سلیقه ی خودم دارم که me2 را بازی برتری میدونم و شما هم دلایل خودت رو . من هم ابدا نگفتم که برتری me2 از hl2 فکته . من فقط در جواب دوستمون که ادعا میکرد جایگاه me2 ضعف لیسته گفتم که حتی این که hl2 از me2 برتره خودش جای بحث داره .
لیست ضعف های زیادی داره ولی به هیچ وجه جایگاه me2 جز ضعف های لیست نیست . این بازی دقیقا همون چیزی شده که باید میشده حالا شما میتونی خیلی از بازی های دیگرو از این بازی بیشتر دوست داشته باشی چون سلیقت اون طور که با اون بازی های دیگه تناسب داره با این بازی تناسب نداره ولی به هیچ وجه نمیتونی بیای ادعا کنی me2 در سبک خودش بازی شاهکاری نیست .

این که شما یک بازی tps با المان های rpg را دارید با یک بازی fps مقایسه میکنید و بعد با قاطعیت میگید کدوم بازی بازی برتریه در نوع خودش خیلی جالبه .

به صورت کلی قبول دارم که اینجور مقایسه ها درست نیست ولی اینجا ما داریم در مورد لیستی حرف میزنیم که همه سبکها توش هستن و مثلا اومده میگه یه بازی tps بهتر از یه بازی استراتژی هستش. اگر شما کلا با همچین چیزی مشکل داری کاملا قابل درکه و تا حدی قبول دارم این حرف رو ولی شما از اول همچین حرفی نزدی و حتی گفتی در مورد HL و ME جای بحث هست.

من هم ابدا نگفتم که برتری me2 از hl2 فکته .

منم نگفتم که شما گفتی :d اگر میگفتی که من الان بیمارستان بودم چون احتمالا با سر میرفتم تو دیوار :d

لیست ضعف های زیادی داره ولی به هیچ وجه جایگاه me2 جز ضعف های لیست نیست .

والا بنظر من جایگاه ME2 یکی از ضعفهاش میتونه باشه هرچند قبول دارم که لیستش ضعف های بزرگتری داره.

به هیچ وجه نمیتونی بیای ادعا کنی me2 در سبک خودش بازی شاهکاری نیست .

اصلا همچین ادعایی نکردم ولی یه فرقی بین "شاهکار بودن توی سبک خودش" با "دومین بازی برتر تاریخ PC" هست که من اولی رو قبول دارم و دومی رو نه.
لیست ضعف های زیادی داره ولی به هیچ وجه جایگاه me2 جز ضعف های لیست نیست . این بازی دقیقا همون چیزی شده که باید میشده حالا شما میتونی خیلی از بازی های دیگرو از این بازی بیشتر دوست داشته باشی چون سلیقت اون طور که با اون بازی های دیگه تناسب داره با این بازی تناسب نداره

این حرف دقیقا به خود شما هم برمیگرده که شاید به دلایلی سلیقه ات با بازی هایی که توی پست قبلی گفتم جور نیاد و ME2 بیشتر با سلیقه ات جور باشه. بلاخره وجود ME2 توی جایگاه دوم کاملا سلیقه ایه و PC Gamer بالا بره پایین بیاد هم نمیتونه ثابت کنه که ME2 از بازی هایی که گفتم بهتره. من حتی چندتا بازی اسم اوردم که توی لیست کلا نیستن ولی حرفه عجیبیه که بگیم ME2 از اونا بهتره و نمونه بارزش هم که WC3 که نبودش لیست رو شبیه جوک کرده.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

در کل من از یه لیستی که مخصوص PC ساخته شده انتظار دارم یه خورده حس PC ی تری داشته باشه به این معنی که fps های old school و بازی های استراتژی و adventure های point and click و rpg های isometric و mmo ها و ... هم بیشتر و هم رتبه های بالاتری داشته باشن.

پ.ن. Ever Quest و Total Annihilation هم نیستن. شخصا Ultima بازی نکردم ولی فکر کنم عجیبه که فقط Underworld هست و مثلا Online یا شماره های دیگه نیست. من سنی ندارم ولی احساس میکنم editor های PC gamer یه مشت بچه ان.

gamespot یه لیست داشت به اسم greatest games of all time که ترتیب خاصی هم نداشت و بر اساس حروف الفبا بود و تعداد معینی هم نداشت و بهش اضافه میشد. الان نمیدونم هستش یا نه ولی توی این سبک لیستها اون بهترین لیستی بود که من دیدم.

esmralda
من مخالفت چندانی با حرف های شما ندارم ولی برام این که میگید که شاهکار تو سبک خودش نمیتونه دومین بازی برتر pc باشه ناملموسه . تنها عاملی که توی این مورد اثر داره سلیقست .
با بقیه ی حرفاتم نسبتا موافقم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or