100 جهش گرافیکی در 30 سال اخیر از نگاه GamingBolt

RattleSnake

کاربر سایت
سلام
لیست 100 جهش بزرگ گرافیکی بازی‌های رایانه‌ای در 30 سال اخیر از نگاه سایت GamingBolt که از بازی‌های سال 1983 تا 2013 رتبه بندی شده است:
این لیست برمبنای گرافیک واقع گرایانه گراقیک بصری خوب لیست شده است. کیفیت گرافیک یک بازی رو بر اساس تاریخ عرضه بازی در همان سال مورد برسی قرار گرفته است.

26708256017108902581.jpg

1-Crysis 3
2-Beyond Two Souls
3-Metro Last Light

4-Watch Dogs
5-Halo 4
6-Far Cry 3
7-Dishonored
8-The Witcher 2 Assassins of the Kings
9-Batman Arkham City
10-The Elder Scrolls: Skyrim

...
11-Portal 2
12-Uncharted 3: Drake’s Deception
13-Battl@field 3
14-God of War III
15-Red Dead Redemption
16-Alan Wake
17-Uncharted 2
18-Killzone 2
19-F.E.A.R. 2: Project Origin
20-Command and Conquer 3 Kane’s Wrath

...
21-Metal Gear Solid 4
22-Prince of Persia 2008
23-Grand Theft Auto IV
24- Mirror’s Edge
25-The Witcher
26-Unreal Tournament 3
27-Crysis
28-Halo 3
29-Hitman Blood Money
30-Okami

...
31-Elder Scrolls IV – Oblivion
32-Gears of War
33-Resident Evil 4
34-God Of War

35-Shadow of the Colossus
36-F.E.A.R.
37-Halo 2
38-Half Life 2
39-FarCry
40-Grand Theft Auto San Andreas

...
41- Doom 3
42-World of Warcraft
43-Max Payne 2
44-The Legend of Zelda: The Wind Waker
45-Prince of Persia: The Sands of Time
46-Metroid Prime
47-Resident Evil Remake

48-Mafia
49-Return to Castle Wolfenstein
50-Grand Theft Auto 3

...
51-Max Payne
52-Metal Gear Solid 2
53-Shenmue
54-Counter Strike
55-The Sims
56-Grand Theft Auto 2
57-EverQuest
58-Heroes of Might and Magic III
59-Starcraft
60-Half Life

...
61-Grim Fandango
62-Age of Empires
63-Total Annihilation
64-Grand Theft Auto 1997
65-Castlevania: Symphony of the Night
66-Final Fantasy VII
67- Metal Slug
68- Elder Scrolls II
69-Tomb Raider 1996

...
70-Quake
71-Diablo
72-Duke Nukem 3D
73-Resident Evil
74-Super Mario 64
75-The Need for Speed
76-Super Mario World 2: Yoshi’s Island
77-Crusader: No Remorse
78-WarCraft 2
79-Elder Scrolls Arena

...
80-Star Wars Tie Fighter
81-Tekken
82- Myst
83-Dune II
84-Sam & Max Hit the Road
85-Doom
86-Kings Quest VI
87-Wolfenstien 3D
88-Mortal Kombat
89-
Sonic the Hedgehog
...
90-Road Rash
91-Civilization
92-Commander Keen
93-Final Fantasy III
94-Prince of Persia
95-Super Mario Bros.3
96-
Metroid

97- The Legend of Zelda
98-Super Mario Bros.
99- Knight Lore
100-Dragon’s Lair

موفق باشید.

منبع

آخرین ویرایش:
این لیستا هیچ وقت به طور کامل رازی کننده نیستش . البته من خودم به شخصه با این لیست زیاد حال نکردم . ولی همین pop 2008 واقعا یه جهش گرافیکی در cell shade بودش . اصلا نباید دست کم بگیریمش .

و uncharted بدون نیاز به DX11 فراتر از تصور بود:bighug:

نمیخوام بحث کنسول و PC رو دوباره راه بندازم ولی این که یه بازی رو کنسول رو با یه بازی رو PC که واسه بالاترین حد گرافیکیش و فیزیک بالاش سیستم خیلی بالایی میخواست مقایسه کنین کامل غلطه!!!
یه نگاه به فیزیک بتمن و تسلیشنش بندازین بعد نظر بدین!!
البته آنچارتد هم مسلما رو سخت افزار محدود کنسولا خیلی کار بزرگی کرده ولی فیزیکی که بتمن داشت رو هیچ بازی دیگه ای نداره!!!

اگه کسی منظور و مفهوم این لیست رو فهمید به منم بگه . بهترین گرافیک بازی ها تو زمان خودشون ـه یا جهش گرافیکی ؟
در ضمن کودوم گونه حیوانی این لیست رو درست کرده هم از راز های خلقته .

نمیخوام بحث کنسول و PC رو دوباره راه بندازم ولی این که یه بازی رو کنسول رو با یه بازی رو PC که واسه بالاترین حد گرافیکیش و فیزیک بالاش سیستم خیلی بالایی میخواست مقایسه کنین کامل غلطه!!!
یه نگاه به فیزیک بتمن و تسلیشنش بندازین بعد نظر بدین!!
البته آنچارتد هم مسلما رو سخت افزار محدود کنسولا خیلی کار بزرگی کرده ولی فیزیکی که بتمن داشت رو هیچ بازی دیگه ای نداره!!!

جالبه شما خودت این بحث رو شروع کردی.
منم رو این حساب گفتم که سازنده ها پلتفرم PC رو در نظر نگرفته باشن. چون مقایسه جهشهای گرافیکی PC با کنسول فراتر از غلطه. من منظورم همون کنسول بود:bighug:

عزیزان اصلا دقت کردید مبنای لیست چی هست؟ :دی بازی ها رو به ترتیب تاریخ عرضه گذاشته دیگه، یعنی اینکه کیفیت گرافیک یک بازی رو بر اساس همون تاریخی که منتشر شده سنجیده. مثلا 4 تا بازی اول واسه 2013 هستن، 5 تا 7 واسه 2012 و ... حالا چرت بودن و ایناش رو کاری ندارم، خواستم مبنای کلی لیست رو بگم :دی

جهش گرافیکی و خود گرافیک 2 تا بحثه
اگه لیست به ترتیب باشه در مورد جهش گرافیکی اصلا لیست قابل قبولی نیست
حضور بازی هایی که ریلیز نشدن مثل Watch Dogs & Beyond هم تو لیست اپیک فیل ه!

جالبه شما خودت این بحث رو شروع کردی.
منم رو این حساب گفتم که سازنده ها پلتفرم PC رو در نظر نگرفته باشن. چون مقایسه جهشهای گرافیکی PC با کنسول فراتر از غلطه. من منظورم همون کنسول بود:bighug:

منم نگفتم شما شروع کردی,هرچند همون اول مثال خوبی رو واسه بالاتر نشون دادن آنچارتدها انتخاب نکردین,باز میگفتین اسکایریم یا Dishonored منطقی بود!!
اگه PC رو در نظر نگرفته باشن که کلا این لیست معنی پیدا نمیکنه!!!
مسلما عناوینی مثل ویچر 2 یا فارکرای 3 یا بتلفیلد 3 منظورشون PC هست!!!

چرا مسلما؟؟:-/ این بازیا برا کنسول هم عرضه شدن

منظورم این بود که اینا از عناوینی هستن که تفاوت نسخه PC و کنسول خیلی بیشتر از باقی عناوین دیگه هست,اگه نسخه کنسولی رو واسه اینا در نظر بگیریم بین عناوین کنسولی هم عنوانهای بهتری از اینا پیدا میشن!!!

عزیزان اصلا دقت کردید مبنای لیست چی هست؟ :دی بازی ها رو به ترتیب تاریخ عرضه گذاشته دیگه، یعنی اینکه کیفیت گرافیک یک بازی رو بر اساس همون تاریخی که منتشر شده سنجیده. مثلا 4 تا بازی اول واسه 2013 هستن، 5 تا 7 واسه 2012 و ... حالا چرت بودن و ایناش رو کاری ندارم، خواستم مبنای کلی لیست رو بگم :دی
محمد اخه یعنی چی مگه ما هرسال جهش گرافیکی داریم؟؟؟ خدایی من هنوز نتونستم فلسفه لیستو درک کنم اینو که گفتی بدتر گیج شدم :d
نداریم ؟!؟!
yahoo_13.gif

یعنی Crysis 3 در حد بازی های 2012 بود!؟
yahoo_7.gif
biggrin1.gif
نه نداریم الان همین Crysis 3 نسبت به Crysis 2 چه جهش خوفناکی داشت ؟؟ حالا با بازیای 2012 پیش کش ببین میگم جهشا نه بهبود خیلی فرق دارن اینا باهم جهش یعنی از Resident Evil 3 بری به Resident Evil 4 به عنوان مثال

آخرین ویرایش:
محمد اخه یعنی چی مگه ما هرسال جهش گرافیکی داریم؟؟؟ خدایی من هنوز نتونستم فلسفه لیستو درک کنم اینو که گفتی بدتر گیج شدم :d
من اصلا نظری در مورد لیست نمیدم ولی منظورش اینه که گرافیک یه بازی تو سال 2013 بهتر از یه بازی سال 2010 هست که خب تابلو هست دیگه :دی به نظرم اسم لیست رو باید میزاشت بهترین گرافیک، نه بهترین جهش گرافیک.

من اصلا نظری در مورد لیست نمیدم ولی منظورش اینه که گرافیک یه بازی تو سال 2013 بهتر از یه بازی سال 2010 هست که خب تابلو هست دیگه :دی به نظرم اسم لیست رو باید میزاشت بهترین گرافیک، نه بهترین جهش گرافیک.

اون موقع اگه اسمش بهترین گرافیک میشد
اسم چند تا بازی که هنوز منتشر نشده هم تو لیست هستش که کلا همه محاسبات رو به هم میریزه :دی
کلا در این لیست همه چی درهمه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or