100 بازی منتخب سال 2015 از دیدگاه بازی سنتر

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

در سال 2015 بیشتر از همه منتظر کدام بازی هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    105

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
sigpic12089_39.gif

سالی دیگر از راه رسید و بازی‌سنتر مفتخر است تا با لیستی از 100 بازی مورد انتظار سال 2015، با خوانندگان همراه باشد. قبل از اینکه شروع به خواندن لیست کنید، باید توضیحاتی در مورد لیست امسال بدهم. بعد از گفت‌وگوهایی که شکل گرفت، قرار بر این شد که تغییراتی در این شماره از مقاله انجام دهیم. اگر به یاد داشته باشید، ما هر سال، برای 100 بازی رتبه بندی داشتیم (بیایید قبول کنیم!) که کاری سخت و تا حدودی بیفایده بود! امسال تصمیم بر این شد که تنها 30 عنوان مورد انتظار را رتبه‌بندی کنیم و باقی بازی‌ها را بر اساس حروف الفبا، برای علاقه‌مندان توضیح دهیم و خوانندگان را با عناوینی که شاید تا‌کنون نشنیده‌اند، آشنا سازیم. مثل هرسال، هماهنگی‌های لازم برای جمع‌آوری و مدیریت این مقاله بر عهده آقای مظفری، دبیر بخش خبر بود که تشکر ویژه‌ای از او داریم.
در کنار مقاله متنی، امسال برای کل 30 بازی و 10 بازی برتر، ویدئویی توسط دوست خوبمان آقای لقمان تهیه شده که دیدن آن‌ها خالی از لطف نخواهند بود. سعی شده این ویدئوها در حجم کم ساخته شود تا تمامی اقشار جامعه با هر سرعتی بتوانند از دیدن آن لذت ببرند. با ما همراه باشید.

Last edited by a moderator:
تحریریه محترم دلیل قانع کننده ای برای عدم وجود tearaway unfolded دارن ؟

فقط نگید بازی پورته چون پورت نیست و کاملاً جدیده
Port معمولی نیست، ولی بازی جدید هم نیست.
Tearaway™ Unfolded for PlayStation®4 is an expanded retelling of the BAFTA award-winning Tearaway

به نظرم یک سری از عناوین فقط بخاطر هایپ پشت سرشون توی لیست بودن . عناوین مثل Tomb raider ، DOOM یا Mirror Edge عملا هیچی ازشون نمی دونیم حتی معلوم نیست که سال 2015 منتشر بشن یا نه ولی توی لیست هستند !

Port معمولی نیست، ولی بازی جدید هم نیست.

بازی جدید منظورت چیه ؟ :d
این جمله که گذاشتی آخرش هم بزار

Tearaway™ Unfolded for PlayStation®4 is an expanded retelling of the BAFTA award-winning Tearaway™. The adventure that was once held in your hands has been reimagined as a world inside your TV, with a bigger, more beautiful world to explore, and all new fourth-wall-busting ways to play.

توی همه نمایشگاه ها کلی لوکیشین جدید نشون دادن و بازی خیلی وسیع تر شده.
بازی در حدی چیزای جدید داره که بهش بگیم "بازی جدید". تحریریه اگه نمایش های بازی رو یه نگاهی مینداخت بهتر بود :d

بازی جدید منظورت چیه ؟ :d
این جمله که گذاشتی آخرش هم بزار

توی همه نمایشگاه ها کلی لوکیشین جدید نشون دادن و بازی خیلی وسیع تر شده.
بازی در حدی چیزای جدید داره که بهش بگیم "بازی جدید". تحریریه اگه نمایش های بازی رو یه نگاهی مینداخت بهتر بود :d
بازی جدید یعنی چیزی که قبلا عرضه نشده، این همون نسخه Vita هست که بزرگتر شده ولی کلیت بازی همون چیزی هست که قبلا یه بار عرضه شده :دی

بازی جدید یعنی چیزی که قبلا عرضه نشده، این همون نسخه Vita هست که بزرگتر شده ولی کلیت بازی همون چیزی هست که قبلا یه بار عرضه شده :دی
تو بازیش نکردی درسته ؟! این نظر یکی از بچه های تحریریه که رو ویتا هم بازیش کرده بود :دی
اقا این بازی پورت نیستا یه بازی کاملا جدیده تریلرشو دیدم محیط ها و گیم پلی کاملا متفاوت با ویتا بود و بسیار هم جذاب!!

تو بازیش نکردی درسته ؟! این نظر یکی از بچه های تحریریه که رو ویتا هم بازیش کرده بود :دی
الان کلی اطلاعات از بازی اومده، اون چیزی هم که اولش نشون دادن یه مرحله جدید نسبت به اون چیزی بود که توی Vita وجود داشته، قرار نیست که همه بازی ها رو انجام بدیم :دی در کل بازم میگم یه عنوان جدید نیست.

[MENTION=59900]Nathan Drake[/MENTION]
گرچه سونی آنچارتد رو داره که خیلی هم شبیه همین TR هست ولی بازم امیدوارم روی PS4 منتشر بشه. خیلی انتظارات ازش بالاست و خود بازی هم خیلی خوب به نظر می‌رسه.

در واقعا فكر كنم الان بايد گفت مايكرو TR ايي داره كه خيلي شبيه انچارتد سوني هست !
حالا شايد قبلا" يه سري مي گفتن U كپي برداري از TR ه ( كه من قبول ندارم ) ولي الان فكر كنم كاملا" جاهاشون عوض شده

@Nathan Drake

در واقعا فكر كنم الان بايد گفت مايكرو TR ايي داره كه خيلي شبيه انچارتد سوني هست !
حالا شايد قبلا" يه سري مي گفتن U كپي برداري از TR ه ( كه من قبول ندارم ) ولي الان فكر كنم كاملا" جاهاشون عوض شده
هیچ مقایسه خاصی این وسط نبوده و منم اصلا نگفتم این کپی از اون هست یا برعکس!
جفتشون Action/ Adv هستن و هر دو تا هم بازی های واقعا خوبی هستن.
تنها حرف من این بوده که سبک دو بازی خیلی شبیه به هم هست (خودم U رو بیشتر می‌پسندم البته) ولی با این حال دوست دارم بازیش کنم.

رتبه ها مطابق میل من هستند تقریباً :d

من رتبه آنچارتد رو با بتمن عوض میکردم

رتبه متال گیر با Witcher

Bloodborne رو هم با quantum Break

با این حال خوب بود و خسته نباشید

خوبه هر سال XV باید تو لیست باشه :d برا من که 8 ساله تو لیسته اما بازم مطمعنم تا 2017 ریلیز نمیشه :d :|

نمره های آریا رو از همه بیشتر قبول دارم AsaraymA

فقط من بودم به بتمن و Order پایین تر میدادم :d

الان کلی اطلاعات از بازی اومده، اون چیزی هم که اولش نشون دادن یه مرحله جدید نسبت به اون چیزی بود که توی Vita وجود داشته، قرار نیست که همه بازی ها رو انجام بدیم :دی در کل بازم میگم یه عنوان جدید نیست.

الان این وضعیت رو رچت هم داره! :دی اگر بنا به حرف ها باشه، که اونم خودشون گفتن ریبوت هست و نیست! :دی یعنی گیم پلی به روز شده، یه چیزایی از دتستان تغییر کرده و ..گ اما هیچی هم هنوز ازش نشون ندادن:دی
اما TA هم اون حرفا رو زدن، هم گیم پلی کامل تغییر کرده ، هم یه عالمه نمایش داشته تا الان! که فکر نمیکنم جوری باشه که بگیم نمایشش بعد از نوشتن این مقاله بوده باشه! ( مگر اینکه قبل از گیمزکام نوشته باشیدش:-" )

یه بازی دیگه هم جاش خالی بودا...! یادم رفت چی بود ولی :| آها ... Rainbow Six ! :-" حالا من شوتر باز که نیستم،ولی جزو نمایش های خیلی خوب E3 بود :d
---
شماره 26 لیست
چرا ندیدمش؟:| :| :| :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or