100 بازی برتر 2010 - قسمت هفتم

ااا مبارک باشه نمی دونستم. راستش من PC انقدر داغونه که کلا از بازار بازی های PC پرتم وگرنه خیلی از بازی ها را می نوشتم. خلاصه اگه کمبودی هست شما ببخش :دی
ولی خداییش کلاه شاهکار بسر این بازی گشاده.
راستش اینو زیاد قبول ندارم :دی. بد جوری منو یاده میرات کین می ندازه منو . البته DS از اون دسته بازی های بی نهایت سلیقه ای هست. نمره هاش هم خیلی عجیب غریبه. تقریبا توی سبک خودش بی همتاست. اون بالا هم گفتم بعد از SOT هیچ بازی ندیدم انقدر بین اکشن و معما و ادونچرش بالانس باشه. اما خب سلیقه است دیگه :دی

تش اینو زیاد قبول ندارم . بد جوری منو یاده میرات کین می ندازه منو . البته DS از اون دسته بازی های بی نهایت سلیقه ای هست. نمره هاش هم خیلی عجیب غریبه. تقریبا توی سبک خودش بی همتاست. اون بالا هم گفتم بعد از SOT هیچ بازی ندیدم انقدر بین اکشن و معما و ادونچرش بالانس باشه. اما خب سلیقه است دیگه
خب من حدود نیم ساعت اولش رو بازی کردم ترجیح دادم برم سراغ brutal legend مشکل من در درجه اول گیم پلی این بازی بود و در مرتبه دوم سادگی محیط یعنی حداقل اگه رو کنسول نمیشه گرافیک تکنیکی خوبی داد ولی گرافیک هنری محدودیت خاصی نداره و میشد بهتر طراحی کرد. با این وجود یک بار دیگه امتحان میکنم ببینم یخورده جلوتر اتفاق خاصی میافته تو این بازی که نظرم رو عوض کنه.

خب من حدود نیم ساعت اولش رو بازی کردم ترجیح دادم برم سراغ brutal legend مشکل من در درجه اول گیم پلی این بازی بود و در مرتبه دوم سادگی محیط یعنی حداقل اگه رو کنسول نمیشه گرافیک تکنیکی خوبی داد ولی گرافیک هنری محدودیت خاصی نداره و میشد بهتر طراحی کرد. با این وجود یک بار دیگه امتحان میکنم ببینم یخورده جلوتر اتفاق خاصی میافته تو این بازی که نظرم رو عوض کنه.
حالا گیم پلی سلیقه ایه، ولی گرافیک هنریش خیلی عالیه. هر چی جلوتر میری، قشنگتر میشه. نمیدونم چرا یه جاهاییش یاد استیل هنری Warcraft III میفتادم:دی

سلام
می خواستم بپرسم نظارت Kojima Productions تو ساختCastlevania در چه حدیه ؟
خیلی زیاد نیست ولی کم هم نیست ! اگه یادت باشه قبل از E3 پارسال توی سایت Kojima Productions سه تا عکس عجیب گذاشته بودن ! یکی که Peace Walker بود , یکی Rising و اون یکی هم Castlevania . یعنی نقششون حداقل انقدر هست که توی سایت رسمیش این کارو میکنه.
هیدئو کوجیما بیشتر نقش یه مرشد رو ایفا میکنه و یه سری راهنمایی به تیم سازنده میکنه. مثلآ به تیم سازنده گفته شخصیت اصلی رو باید یه کم تغییر بدن تا بیشتر حالت یه قهرمان رو پیدا کنه ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or