100 بازی برتر نسل گذشته به انتخاب IGN

بهترین بازی نسل قبل از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    305

Dinosaur

Loyal Member
سلام!

67802374200407570554.jpg

سایت IGN لیستی از 100 بازی برتر نسل قبل رو آماده کرده که تا الآن 40 بازی مشخص شده و بازی های بعدی هم به زودی معرفی میشن.
خود من که مشکلات زیادی با این 40 تا بازی آخر دارم، ولی به هر حال دیدن همچین لیست هایی جالب هست و تنوع خوبیه! :دی

100. Skate 2
99. Viva Pinata: Trouble in Paradise
98. Mario Kart Wii
97. Condemned: Criminal Origins
96. Assassin's Creed IV: Black Flag
95. Vanquish
94. DJ Hero
93. Dance Central
92. State of Decay
91. Super Smash Bros Brawl
90. Unfinished Swan
89. Splinter Cell: Blacklist
88. Need for Speed: Hot Pursuit
87. Sleeping Dogs
86. The Legend of Zelda: Skyward Sword
85. Skylanders
84. Crackdown
83. Lego Marvel
82. Halo 3
81. Spec Ops: The Lines

80. Xenoblade Chronicles
79. Call of Duty: Black Ops
78. Guitar Hero III: Legends of Rock
77. Ni No Kuni: Wrath of the White Witch
76. Saints Row: The Third
75. Heavy Rain
74. Metroid Prime 3: Corruption
73. Brothers: A Tale of Two Sons
72. New Super Mario Bros Wii
71. Gran Turismo 6
70. XCOM: Enemy Within
69. Battlefield: Bad Company 2
68. Demon's Souls
67. Dishonored
66. God of War III
65. Catherine
64. Flower
63. Rainbow Six Vegas
62. Shadow Complex
61. Rayman Legends

60. Uncharted 3
59. Metal Gear Solid 4
58. inFamous 2
57. LittleBigPlanet
56. Fez
55. Bayonetta
54. FIFA 12
53. The Legend of Zelda: Twilight Princess
52. Far Cry 3
51. The Witcher 2
50. South Park: The Stick of Truth
49. Forza 4
48. Fable II
47. Dragon Age: Origins
46. Dark Souls II
45. Super Meat Boy
44. Gears of War 3
43. Trials Evolution
42. Mirror's Edge
41. Spelunky

40. The Elder Scrolls IV: Oblivion
39. Deus Ex: Human Revolution
38. Limbo
37. Burnout Paradise
36. Pac-Man Championship Edition
35. Tomb Raider
34. BioShock Infinite
33. Geometry Wars: Retro Evolved
32. The Walking Dead
31. Portal
30. Braid
29. Grand Theft Auto IV
28. Halo 4
27. Borderlands 2
26. Fallout: New Vegas
25. Dead Space
24. Left 4 Dead 2
23. Dark Souls
22. Batman: Arkham Asylum
21. Street Fighter IV

20. Super Mario Galaxy 2
19. Wii Sports
18. Mass Effect
17. BioShock
16. Batman: Arkham City
15. Half-Life 2: Episode 2
14. Assassin's Creed 2
13. Rock Band
12. Mass Effect 2
11. Uncharted 2: Among Thieves
10. Call of Duty 4: Modern Warfare
9. Journey
8. Grand Theft Auto V
7. Red Dead Redemption
6. Minecraft
5. Fallout 3
4. The Elder Scrolls V: Skyrim
3. The Last of Us
2. Portal 2
1. Super Mario Galaxy

آخرین ویرایش:
IGN میگذاره که شما خودتون هم لیستتون رو Submit کنین، این لیست من بود:
1.The Last of Us
2.Elder Scrolls IV: Oblivion
3.The Witcher 2: Assassin's of Kings
4.Uncharted 2: Among theives
5.Dragon Age: Origins
6.Demon's Souls
7.Mass Effect 2
8.Metal Gear Solid 4: Guns of the patriots
9.Heavy Rain
10.Condemned: Criminal Origins

سیاست پشت اینجور لیست ها در آوردن لج فن بوی ها هست. مثلا من میام یه لیست از 100 بازی برتر نسل پیش درست میکنم که توش رتبه Halo 3 از یه بازی زاخار PS3 پایین تره و در مقابل یه بازی شاخ PS3 رو میزارم ته لیست. بعد لج همتون رو در میارم و میندازمتون به جون هم تا بیایید و هی بزنید تو سر و کله همدیگه. بعد این وسط رنک من میره بالاتر و برای تبلیغات پول بیشتری میگیرم و به ریش همتون هم میخندم. وگرنه که بشا...ش تو نسلی که توش Call of Duty: Black Ops نسبت به Halo 3 بازی بهتری بوده باشه!

من جای اینا بودم The Last of Us رو میزاشتم تو رتبه 40 50 و پایین تر از مثلا Crackdown. میreadام تو اعصاب 70 80 میلیون نفر!:دی

IGN میگذاره که شما خودتون هم لیستتون رو Submit کنین، این لیست من بود:
1.The Last of Us
2.Elder Scrolls IV: Oblivion
3.The Witcher 2: Assassin's of Kings
4.Uncharted 2: Among theives
5.Dragon Age: Origins
6.Demon's Souls
7.Mass Effect 2
8.Metal Gear Solid 4: Guns of the patriots
9.Heavy Rain
10.Condemned: Criminal Origins

از این لیستی که دادین خیلی سخت میشه فهمید شما سونی فن هستین..! کلی تحقیق کردم تا به این مهم رسیدم

این لیست بهترین بازی های نسله ... بهترین بازی های سال که نیست که ... بزارید کلیت لیست در بیاد ...

ضمنا این جور لیست ها رو 10 یا 20 به پایین زیاد به رتبه بندیش اهمیت نمیدن مهم بیست تای اوله

از این لیستی که دادین خیلی سخت میشه فهمید شما سونی فن هستین..! کلی تحقیق کردم تا به این مهم رسیدم

No $hit Sherlock! فقط یه ایرادی توی نتیجه گیری Brilliant ت هست، اونم اینه که من "فن" هیچی نیستم Except B00bs and Arse :d
کلا 3 تا بازی توی کل لیست مال سونی هستن، 3 تاشون کلا انحصاری PC بودن تا یه زمانی حداقل و 2 تاشون هم مولتی پلتفرم، سونی 10 تا انحصاری قوی داشت این نسل که من کل لیست رو باهاشون پر کنم، اونوقت میتونستی بگی فن! فقط هم بخاطر اینکه بازی های فوق العاده ای بودن و من ازشون بیشتر از بقیه لذت بردم، آره خیلی بازیهای X360 رو تجربه نکردم که بخوام توی لیست شخصی خودم بگذارم! یا مثلا Bioshock Infinite رو بخاطر اینکه تند تند رفتم و قشنگ نتونستم لذت ببرم ازش توی لیست نگذاشتم، معلومه لیست من سلیقه ای هستش، من نگفتم این بازی ها واقعا بهترین بازیهای نسل هستند! من گفتم این لیست بهترین بازیهایی که من توی 8 سال اخیر بازی کردم هستن ! شما هم بیا به عنوان فن مایکروسافت هر بازی دوست داری توی لیستت قرار بده، اگر کسی ازت ایراد گرفت من خودم یقه اش رو میگیرم، اینقدر این بچه بازی که تو فن فلانی من فن فلانم رو بگذارید کنار......اگر شرکت پارس خزر هم کنسولی درست میکرد که من میتونستم ازش لذت ببرم میرفتم سراغش، این مسخره بازی ها مال بچه هاست......

دلیل موجه برای اینکه Deamon's souls اونجاست باید این باشه Dark Souls تو ده تا...نه پنج تای اوله.وگرنه IGN چت زده :دی

اینم پنج تای من بدون ترتیب :

Souls
Witcher 2
MGS 4
The Last of Us
Red Dead Redemtion

با این که اصلا واسم فرقی نمیکنه کدوم یک از این پنج تا اول بشه،ولی احساس میکنم یه نقطه بسیار کوچکی اون ته مه های قلبم هست که میگه RDR اول شه،نمیدونم چرا :-??:دی

79. Call of Duty: Black Ops
78. Guitar Hero III: Legends of Rock
77. Ni No Kuni: Wrath of the White Witch
76. Saints Row: The Third
75. Heavy Rain
74. Metroid Prime 3: Corruption
73. Brothers: A Tale of Two Sons
72. New Super Mario Bros Wii
71. Gran Turismo 6
70. XCOM: Enemy Within
69. Battlefield: Bad Company 2
68. Demon's Souls
67. Dishonored
66. God of War III
65. Catherine
64. Flower
63. Rainbow Six Vegas

در مورد این بیشتر بازیهای این لیست نظری ندارم چون بعضی هاشون رو تجربه نکردم و بعضی هاشونم معمولی بودن اما در مورد بازیهایی که پررنگ شدن به نظرم جایگاهشون منصفانه نیست به خصوص در مورد بازی Heavy Rain که عالی ترین و ناب ترین تجربه در طول کل دوران گیمریم رو به من داد

من اگر بخوام بازیهایی که تجربه کردم بهترینهاشو عنوان کنم به این شکل بازگو می کنم:

(ابتدا این رو بگم که جز 3 تای اول و رده بیستم بقیه بازیها رو به جایگاهشون توجه نکنید،از بس عالی هستن نتونستم از دید خودم جایگاهی براشون مشخص کنم چرا که احساس کردم با این کار به دیگر بازیها ظلم کردم)

1.The Last Of Us (رو این حرف نزنید که ثابت شدست،می گن ناتی داگ پشت ساخت بازی هست):d
2.Heavy Rain (خیلی احساساتم با این بازی زیرو رو شد،موسیقیش هم که در درگیر کردن احساساتم نقش بسزایی داشت،دیوید و QD بی نظیر کار کرده بودن)
3.Journey (موسیقی عالی و طراحی هنریش بسیار منو تحت تاثیر قرار داد)
Uncharted 2 ( و 3 چون هر دو نسخش از دید من عالی بود و یکی حساب می شن،نسخه سومش بهترین و اولین تجربه من از بازی های 3D بود)
Red Dead Redemption (رو این یکی هیچ جوره نمی شه حرف زد،راک استار باز هم خودش رو ثابت کرد و عنوانی تاریخی ساخت)
Beyond: Two Souls (دیویییییید کیییییج:bighug:)
LIMBO (در حین سادگی(درست نوشتم؟:d) هوشمندانه ترین و سخت ترین طراحی مراحل رو داشت،هر کس بگه در این بازی زیر 50 بار چک لود شدم دروغ گفته:d ، طراحی بازی هنرمندانه بود)
GOW III (باید بگم فوق تصور بود،بهترین و وسیعترین جزییات گرافیکی رو با NPC های بسیار غول پیکر در این بازی دیدم.داستان،موسیقی و گیم پلی هم که حرف نداشت)
GeOW (اون زمان PS2 داشتم که دموی E3 این بازی رو دیدم،تازه معنای نسل جدید رو فهمیدم،سلاح مارکوس هنوز هم طعم خون خواهی رو زیر زبونم نگه داشته :d)
Alan Wake (پس از نا امید شدن از سری Resident Evil در نسل هفتم Alan Wake تنها بازی ای بود که تونست حس غریب ترسوندن رو بهم بازگردونه)
Little Big Planet (دو نسخه اول بر روی PS3 لحظات خیلی خاطره انگیر و خنده داری رو با برادر و پسرای خانواده برام ثبت کرد و نسخه ویتا هم که تنها همدمم بر روی PSV بود)
GTA (این سری هم که همیشه جز لیستمه چون بهترین جهان باز ای هست که سراغ دارم)
Call Of Duty: Modern Warfare 2 (بهترین تیر اندازی اول شخص عمرم همین نسخه بود،بسیار هیجان انگیز و زیبا با پاره ای از احساسات در چندین بخش بازی)
Fable 2 (هنوزم یاد اون سگ وفادار میوفتم دوست دارم یه X360 بگیرم بازی رو از سر برم)
Eye Pet (شاید بگین خجالت بکش...ولی باورتون نمی شه که اون بچه میمون چه لحظات شادی رو برای من و خانوادم خلق کرد:d)
Gravity Rush (خلاقیت تیم سازنده ستودنی بود)
Assassins Creed (نسخه اول و دومش یه بازی نوین در این عرصه بودن که تجربه جذابی بهم دادن)
Kill Zone 2 (سری کیلزون رو از همین نسخه آغاز کردم،عالی بود و نخستین بازی که تکنولوژی Motion Blur در اون نهفته شده بود)
Farcry 3 (پس از اینکه نسخه دوم بازی از ریشه هاش فاصله گرفت اما نسخه سوم تونست چیزی بسیار نزدیک به بازی ای رو ارائه بده که Crytek در نسخه اول و Spin-Off اش ارائه داد)
Metal Gear Solid 4 (این رو بیستمین بازی قرار دادم چون مثل کوجیما بیسته:d،کسی حرف از مخفی کاری بزنه و MGS رو تجربه نکرده باشه؟!!دیوانگیه:d)

پایان،این لیست شد تمام...

خوشحالم که بهترین شوتر سوم شخص نسل قبل vanquish تو لیست هست.میتونست بهتر باشه جایگاهش. مثلا crack down چرا باید از این بازی بالاتر باشه=))
چون شماره اولش خیلی خوب بود و سازنده شماره اول هم با شماره دوم فرق داشت. (کارگردان بازی هم David Jones بود)
شما بهتره به جای استفاده از اون شکلک، نقد های بازی + چند تا تریلر از بازی نگاه می کردی تا دلیلشو متوجه بشی

آخرین ویرایش:
چون شماره اولش خیلی خوب بود و سازنده شماره اول هم با شماره دوم فرق داشت.
شما بهتره به جای استفاده از اون شکلک نقد های بازی + چند تا تریلر از بازی نگاه می کردی تا دلیلشو متوجه بشی
بابا دست از فن بازی بردار!اینجام ول کن نیستند!

بابا دست از فن بازی بردار!اینجام ول کن نیستند!
نه اصلا فن بازی نیست. من قبول دارم شماره دومش خوب نبود زیاد، ولی شماره اولش خیلی خوب بود و کلی ایده جدید داشت.
بخوام بحث متا و نقد هارو هم وسط بکشم، شما میگی کی برای متا بازی می کنه و ... .برای همین میگم چند تا تریلر از شماره اول ببین تا متوجه بشی بازی چقدر خوب بوده

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or