100 بازی برتر نسل گذشته به انتخاب IGN

بهترین بازی نسل قبل از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    305

Dinosaur

Loyal Member
سلام!

67802374200407570554.jpg

سایت IGN لیستی از 100 بازی برتر نسل قبل رو آماده کرده که تا الآن 40 بازی مشخص شده و بازی های بعدی هم به زودی معرفی میشن.
خود من که مشکلات زیادی با این 40 تا بازی آخر دارم، ولی به هر حال دیدن همچین لیست هایی جالب هست و تنوع خوبیه! :دی

100. Skate 2
99. Viva Pinata: Trouble in Paradise
98. Mario Kart Wii
97. Condemned: Criminal Origins
96. Assassin's Creed IV: Black Flag
95. Vanquish
94. DJ Hero
93. Dance Central
92. State of Decay
91. Super Smash Bros Brawl
90. Unfinished Swan
89. Splinter Cell: Blacklist
88. Need for Speed: Hot Pursuit
87. Sleeping Dogs
86. The Legend of Zelda: Skyward Sword
85. Skylanders
84. Crackdown
83. Lego Marvel
82. Halo 3
81. Spec Ops: The Lines

80. Xenoblade Chronicles
79. Call of Duty: Black Ops
78. Guitar Hero III: Legends of Rock
77. Ni No Kuni: Wrath of the White Witch
76. Saints Row: The Third
75. Heavy Rain
74. Metroid Prime 3: Corruption
73. Brothers: A Tale of Two Sons
72. New Super Mario Bros Wii
71. Gran Turismo 6
70. XCOM: Enemy Within
69. Battlefield: Bad Company 2
68. Demon's Souls
67. Dishonored
66. God of War III
65. Catherine
64. Flower
63. Rainbow Six Vegas
62. Shadow Complex
61. Rayman Legends

60. Uncharted 3
59. Metal Gear Solid 4
58. inFamous 2
57. LittleBigPlanet
56. Fez
55. Bayonetta
54. FIFA 12
53. The Legend of Zelda: Twilight Princess
52. Far Cry 3
51. The Witcher 2
50. South Park: The Stick of Truth
49. Forza 4
48. Fable II
47. Dragon Age: Origins
46. Dark Souls II
45. Super Meat Boy
44. Gears of War 3
43. Trials Evolution
42. Mirror's Edge
41. Spelunky

40. The Elder Scrolls IV: Oblivion
39. Deus Ex: Human Revolution
38. Limbo
37. Burnout Paradise
36. Pac-Man Championship Edition
35. Tomb Raider
34. BioShock Infinite
33. Geometry Wars: Retro Evolved
32. The Walking Dead
31. Portal
30. Braid
29. Grand Theft Auto IV
28. Halo 4
27. Borderlands 2
26. Fallout: New Vegas
25. Dead Space
24. Left 4 Dead 2
23. Dark Souls
22. Batman: Arkham Asylum
21. Street Fighter IV

20. Super Mario Galaxy 2
19. Wii Sports
18. Mass Effect
17. BioShock
16. Batman: Arkham City
15. Half-Life 2: Episode 2
14. Assassin's Creed 2
13. Rock Band
12. Mass Effect 2
11. Uncharted 2: Among Thieves
10. Call of Duty 4: Modern Warfare
9. Journey
8. Grand Theft Auto V
7. Red Dead Redemption
6. Minecraft
5. Fallout 3
4. The Elder Scrolls V: Skyrim
3. The Last of Us
2. Portal 2
1. Super Mario Galaxy

آخرین ویرایش:
اسکایریم بدون شک بهترین بازی نسل بوده
توهم هم اینه که GTA رو از Elder Scroll بهتر بدونیم

بهترین بازی نسل اونیه که جایزه ها رو درو کرده :)
می گم این توهم شماست ولی به عنوان فکت بهش نگاه نمی کنین ، خوب دلیلشم مشخص ، چون احساس می کنین نظر بقیه مهم نیست و کلا تو همه زمنیه ها پرفسور هستین.

از نظر شما بدون شک بهترین بازی نسل بوده! ولی فکر نکنم تو همین لیست IGN هم بهترین بازی نسل بشه، همونطور که از نطر خیلی ها هم اینطور نیست;)

اتفاقا iGN همیشه ارادت خاصی نسبت به اسکایریم داشته :دی تو عکس پست اول هم دواکین اون جلو داره میدرخشه :)
به احتمال خیلی زیاد اوله ولی حتی اگه اول هم نشد , ۱۰۰درصد بدون شک دومه :دی
-----
بهترین بازی نسل اونیه که جایزه ها رو درو کرده :)
می گم این توهم شماست ولی به عنوان فکت بهش نگاه نمی کنین ، خوب دلیلشم مشخص ، چون احساس می کنین نظر بقیه مهم نیست و کلا تو همه زمنیه ها پرفسور هستین.

برادر من نظر بقیه برای بنده مهمه ولی نظر کسی که متعصب نظر میده نهـ !! خود بنده هم tLoU جوییدم :دی هم GTA V رو گاز زدم :دی رو هر دوتاشونم وقت خیلی زیادی داشتم و فوق العاده و معرکه میدونمشون ! ولی بازم میگم موفقیتی که اسکایریم تو سال 2011 کسب کرد به مراتب بهتر بود
مشکل بیشتر افراد اینطوری راجع اسکایریم نظر میدن و اسکایریم رو بازی بزرگی نمیبینن اینکه یا کلا بازیش نکردن یا تا لول ۱۵ حداکثر رفتن ( که بازم یعنی بازی نکردند :دی ) !! اگه بشینی ۱۰۰ یا ۲۰۰ ساعت اسکایریم بازی کنی تازه میفهمی چه شاهکار تکرار نشدنی ایه !
البته هر کدوم این ۳ بازی بعنوان بهترین بازی نسل انتخواب شن منو خوشحال میکنن ولی بازم میگم اسکایریم حق بیشتری داره

آخرین ویرایش:
این نظر شخصی شماست و هیچ ربطی هم نداره ! اینم بیشتر شبیه یه توهم! بازی هم کردم .

شما فک کن من توهم زدم! :) ملت گیمر چی؟ همه دنیا توهم زدن؟ :|
اکثریت (توی کل دنیا) Skyrim رو بهتر میدونن!

ایشالله که Mario Galaxy 1 & 2 توی تاپ 10 باشن :biggrin1: (به احتمال زیاد هم هستن :x)

Top 10 چیه! باید اول یا دوم بشه وگرنه لیست به درد عمه فرانکی میخوره :|

اتفاقا iGN همیشه ارادت خاصی نسبت به اسکایریم داشته :دی تو عکس پست اول هم دواکین اون جلو داره میدرخشه :)
-----

برادر من نظر بقیه برای بنده مهمه ولی نظر کسی که متعصب نظر میده نهـ !! خود بنده هم tLoU جوییدم :دی هم GTA V رو گاز زدم :دی رو هر دوتاشونم وقت خیلی زیادی داشتم و فوق العاده و معرکه میدونمشون ! ولی بازم میگم موفقیتی که اسکایریم تو سال 2011 کسب کرد به مراتب بهتر بود
مشکل بیشتر افراد اینطوری راجع اسکایریم نظر میدن و اسکایریم رو بازی بزرگی نمیبینن اینکه یا کلا بازیش نکردن یا تا لول ۱۵ حداکثر رفتن ( که بازم یعنی بازی نکردند :دی ) !! اگه بشینی ۱۰۰ یا ۲۰۰ ساعت اسکایریم بازی کنی تازه میفهمی چه شاهکار تکرار نشدنی ایه !
البته هر کدوم این ۳ بازی بعنوان بهترین بازی نسل انتخواب شن منو خوشحال میکنن ولی بازم میگم اسکایریم حق بیشتری داره

Skyrim از همه لحاظ عالی بود ولی "بهترین" نبودش، بدون شک جزو 10 تای اول هست (با اینکه من باور دارم حق Oblivion که جزو 10 تای اول باشه) ولی اگر نخستین بازی باشه! یعنی بازی برتر نسل باید نویسنده های IGN رو تک تک دار زد.....(این رو به عنوان یکی از طرفداران قدیمی سری ES میگم)

خداییش من همیشه تو انتخاب Top 10 و رتبه‌بندیشون موندم، اینا چطوری Top 100 میدن بیرون؟! :دی
دقیقا :d
با این که خودم همشه عاشق رتبه بندی بازی ها بودم و همیشه هم دوست دارم این کار رو انجام بدم ولی هیچ وقت هیچ لیستی که دادم اون چیزی نبوده که می خواستم! انتخاب برترین بازی ها به ترتیب همیشه سختترین کار ممکن بوده و الان هم بلد نیستم انتخاب کنم ( به جز شماره ی اول!)

- - -ویرایش - - -

اسکایریم بدون شک بهترین بازی نسل بوده
توهم هم اینه که GTA رو از Elder Scroll بهتر بدونیم
این فقط و فقط نظر شخصی شما هست و محترم ولی اسکایریم فقط می تونه جزو ۱۰ بازی برتر نسل باشه ولی بهترین نه!

-----

من چی میگم ؟ دارم میگم این نظر شخصی شماست دیگه :)) بعد میاین به عنوان فکت ول میکنین وسط تاپیک.
شما هم متعصب نظر می دی !

- - -ویرایش - - -

شما فک کن من توهم زدم! :) ملت گیمر چی؟ همه دنیا توهم زدن؟ :|

Top 10 چیه! باید اول یا دوم بشه وگرنه لیست به درد عمه فرانکی میخوره :|
اکثریت دنیای گیم شما و رفیقاتی ؟ یا طرفداران skyrim ؟ :))
آره اون 33 میلیون نفری هم که GTA خریدن توهم زدن :))

^^
آخرش جایزه یا فروش؟
اگه جایزه که:
Skyrim>GTA V
اگه فروش که بازی ها ترتیبشون اینجوری میشه:
بقیه بازی ها<GTA V>COD
و یعنی COD از TLOU و Portal 2 و Half Life 2 و UC 2 و GOW 3 و AC 2 و Super Mario Galaxy و LBP 1-2 و ... بازی بهتریه.
کدومشون؟

بیشتر توضیح بده . کل دنیا یعنی چی دقیقا ؟؟؟

منتقدا ؟؟

اگر منتقدا . با منبع و مدرک توضیح بده . اگر طرفداران گیم بازم بیشتر توضیح بده .

تا جایی که من یادمه tlou تنها گیمی بود که بیشترین تقدیر منتقدا مبنی بر game of the generaton رو دریافت نمود . (مدارک هم موجوده )

و به لحاظ گیمرها هم تو سالی از اکثر سایت ها جایزه game of the year مردمی رو گرفت که مجبوبترین فرانچایز تاریخ توش شرکت داشت

سایت های پر بازدیدی مثل ign ,gamespot , gametrailers , game informer , ,و ... و حتی توی گف

جا داره یادی بکنیم از انتخواب بهترین بازی نسل از نگاه Amazon که اسکایریم بعنوان بهترین بازی انتخواب شد :دی
( البته این انتخواب قبل از عرضه ی GTA V بوده )
4aqy4yhy.jpg

جا داره یادی بکنیم از انتخواب بهترین بازی نسل از نگاه Amazon که اسکایریم بعنوان بهترین بازی انتخواب شد :دی
4aqy4yhy.jpg
انتخاب هیچ سایتی به تنهایی مبنای بهترین بازی نسل بودن نیست!
خب اگه اینطوری باشه که the last of us هم از دید هاردکورگیم مگزین بهترین بازی نسل شد!

4aqy4yhy.jpg
amazon uk ;) در اون زمان tlou تازه عرضه شده بود . هنوز دست خیلی ها بهش نرسیده بود ;)

و همچنان اسکایریم 2 سال بود از عرضش گذشته و هر کی که دلش خواسته بود بازی رو تجربه کرده بود :d

از این انتخاب های مردمی به فراوان یافت میشود که در اون tlou بر اسکایریم غلبه کرده بود

بیشتر توضیح بده . کل دنیا یعنی چی دقیقا ؟؟؟

منتقدا ؟؟

اگر منتقدا . با منبع و مدرک توضیح بده . اگر طرفداران گیم بازم بیشتر توضیح بده .

تا جایی که من یادمه tlou تنها گیمی بود که بیشترین تقدیر منتقدا مبنی بر game of the generaton رو دریافت نمود . (مدارک هم موجوده )

و به لحاظ گیمرها هم تو سالی از اکثر سایت ها جایزه game of the year مردمی رو گرفت که مجبوبترین فرانچایز تاریخ توش شرکت داشت

سایت های پر بازدیدی مثل ign ,gamespot , gametrailers , game informer , ,و ... و حتی توی گف

فراموش نکردید که رتبه‌ی اول بیشترین تعداد GOTY از سال 2011 همین Skyrim بود تا TloU تونست کنارش بزنه؟
اونهم سالی که رقیب‌های بزرگی مثل Batman: Arkham City و Portal 2 وجود داشته

بعلاوه Skyrim تابحال در نظرسنجی‌های GameSpot و Amazon UK برنده‌ی عنوان بهترین بازی نسل شده، در حالیکه tLoU هم جزو کاندیدها بوده

دوستان طوری از Skyrim صحبت می‌کنند که انگار بازی ضعیفی بوده :|

=====

این لیست رو بدون ترتیب نگاه کنید و لذت ببرید :bighug:

فراموش نکردید که رتبه‌ی اول بیشترین تعداد GOTY از سال 2011 همین Skyrim بود تا TloU تونست کنارش بزنه؟
اونهم سالی که رقیب‌های بزرگی مثل Batman: Arkham City و Portal 2 وجود داشته

بعلاوه Skyrim تابحال در نظرسنجی‌های GameSpot و Amazon برنده‌ی عنوان بهترین بازی نسل شده، در حالیکه tLoU هم جزو کاندیدها بوده

دوستان طوری از Skyrim صحبت می‌کنند که انگار بازی ضعیفی بوده :|

=====

این لیست رو بدون ترتیب نگاه کنید و لذت ببرید

در اینکه اسکایریم بازی فوق العاده بزرگی هستش هیچ شکی نیست . اتفاقا بعضی دوستان میان طوری نظر میدن که انگار tlou پشمه و ما در جواب اونها اینگونه گفتیم

در ثانی به نظرت رقابت کردن با gta v و bioshock راحتر از portal و batman هستش .

طبیعتا رقابت کردن با gta به لحاظ محبوبیت کار هر گیمی نیست .

راجب amazon هم بالا توضیح دادم

منم اصلا قصد ندارم اینجا بگم tlou بهترین گیم نسل هستش . بلکه در جواب دوستان که با فکت کامل میگن skyrim بهترین بازی نسله و tlou نادیده گرفته میشه جواب میدم .

همونقدری که skyrim لیاقت بهترین بازی نسل رو داره به همون اندازه هم tlou این لیاقت رو داره ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or