100 بازی برتر نسل گذشته به انتخاب IGN

بهترین بازی نسل قبل از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    305

Dinosaur

Loyal Member
سلام!

67802374200407570554.jpg

سایت IGN لیستی از 100 بازی برتر نسل قبل رو آماده کرده که تا الآن 40 بازی مشخص شده و بازی های بعدی هم به زودی معرفی میشن.
خود من که مشکلات زیادی با این 40 تا بازی آخر دارم، ولی به هر حال دیدن همچین لیست هایی جالب هست و تنوع خوبیه! :دی

100. Skate 2
99. Viva Pinata: Trouble in Paradise
98. Mario Kart Wii
97. Condemned: Criminal Origins
96. Assassin's Creed IV: Black Flag
95. Vanquish
94. DJ Hero
93. Dance Central
92. State of Decay
91. Super Smash Bros Brawl
90. Unfinished Swan
89. Splinter Cell: Blacklist
88. Need for Speed: Hot Pursuit
87. Sleeping Dogs
86. The Legend of Zelda: Skyward Sword
85. Skylanders
84. Crackdown
83. Lego Marvel
82. Halo 3
81. Spec Ops: The Lines

80. Xenoblade Chronicles
79. Call of Duty: Black Ops
78. Guitar Hero III: Legends of Rock
77. Ni No Kuni: Wrath of the White Witch
76. Saints Row: The Third
75. Heavy Rain
74. Metroid Prime 3: Corruption
73. Brothers: A Tale of Two Sons
72. New Super Mario Bros Wii
71. Gran Turismo 6
70. XCOM: Enemy Within
69. Battlefield: Bad Company 2
68. Demon's Souls
67. Dishonored
66. God of War III
65. Catherine
64. Flower
63. Rainbow Six Vegas
62. Shadow Complex
61. Rayman Legends

60. Uncharted 3
59. Metal Gear Solid 4
58. inFamous 2
57. LittleBigPlanet
56. Fez
55. Bayonetta
54. FIFA 12
53. The Legend of Zelda: Twilight Princess
52. Far Cry 3
51. The Witcher 2
50. South Park: The Stick of Truth
49. Forza 4
48. Fable II
47. Dragon Age: Origins
46. Dark Souls II
45. Super Meat Boy
44. Gears of War 3
43. Trials Evolution
42. Mirror's Edge
41. Spelunky

40. The Elder Scrolls IV: Oblivion
39. Deus Ex: Human Revolution
38. Limbo
37. Burnout Paradise
36. Pac-Man Championship Edition
35. Tomb Raider
34. BioShock Infinite
33. Geometry Wars: Retro Evolved
32. The Walking Dead
31. Portal
30. Braid
29. Grand Theft Auto IV
28. Halo 4
27. Borderlands 2
26. Fallout: New Vegas
25. Dead Space
24. Left 4 Dead 2
23. Dark Souls
22. Batman: Arkham Asylum
21. Street Fighter IV

20. Super Mario Galaxy 2
19. Wii Sports
18. Mass Effect
17. BioShock
16. Batman: Arkham City
15. Half-Life 2: Episode 2
14. Assassin's Creed 2
13. Rock Band
12. Mass Effect 2
11. Uncharted 2: Among Thieves
10. Call of Duty 4: Modern Warfare
9. Journey
8. Grand Theft Auto V
7. Red Dead Redemption
6. Minecraft
5. Fallout 3
4. The Elder Scrolls V: Skyrim
3. The Last of Us
2. Portal 2
1. Super Mario Galaxy

آخرین ویرایش:
توی سبک HnS و فایتینگ گیم پلی مهمترین بخش یک بازی حساب میشه. آریا گفت تافته جدا بافته نیستن و گیم پلی مهمترین نیست منم پرسیدم اگه اینطوریه و مهمترین بخش این سبک ها گیم پلیشون نیست پس چرا چیزی به اسم True Style Tournament وجود داره؟! چرا برای سبک Fighting مسابقات Evo برگزار میشه؟! چرا اصلا چیزی به اسم Bloody Palace توی سری DMC یا بخش Arcade توی بازی های فایتینگ محبوبند؟! خب این نشون دهنده اهمیت بسیار بالای گیم پلی توی این سبک هاست دیگه :دی

پ.ن: در ضمن True Style Tournament چه ربطی داره به ارزش تکرار؟! :-/
به همون دلیلی که این همه هم مسابقات سر بازی های FPS و فلان برگذار میشه! یا GT5 هم که خودت میدونی چیا داره( GT Academy :-" )
ولی خوب، باز هم جواب آریا داده نشد! :d
---
امیر متوجه ای که True Style یه تورنمنت که هوادارای سبک برای عناوین حرفه ای سبک HnS درست کردن درسته؟!
yahoo_7.gif
فقط هم مختص DMC نیست و Bayo و MGRR هم توی اون حضور دارن. (NG رو مطمئن نیستم ولی فکر کنم اونم بود)
بلی! :d
ولی خوب...که چی؟ :d
باز میرسیم به این بحث که همه چیز سیستم مبارزاته؟
سیستم مبارزات GOW به نوبه ی خود مشکل داره؟ لذت بخش نیست؟
اگر لذت بخشه، چرا باید بیاد کلهم اجمعین،سیستم مبارزاتش رو کنفیکون کنه؟ اصلا اگر اونقدر عوض کنه،دیگه میشه بهش گفت GOW با مشخصه های خودش؟ :|

آخرین ویرایش:
به همون دلیلی که این همه هم مسابقات سر بازی های FPS و فلان برگذار میشه! یا GT5 هم که خودت میدونی چیا داره( GT Academy :-" )
ولی خوب، باز هم جواب آریا داده نشد! :d

امیر متوجه ای که True Style یه تورنمنت که هوادارای سبک برای عناوین حرفه ای سبک HnS درست کردن درسته؟! :-/ فقط هم مختص DMC نیست و Bayo و MGRR هم توی اون حضور دارن. (NG رو مطمئن نیستم ولی فکر کنم اونم بود)

میشه نکته مثبت موجود در این بازی رو بگید از لحاظ اخلاقی ؟

انتقام ؟ کشت و کشتار حتی افرادی که دشمن کریتوش نیستند ؟ و مسائل غیر اخلاقی ؟ هدف اخلاقی بازی چی هست واقعا ؟

همونطور که گفتم برای من در درجه اول گیم پلی و محتوی بازی مهم هست و بعدش موسیقی و داستان و گرافیک

ممنون

اخلاق؟ نکته اخلاقی؟ آموزش اخلاقیات؟ درس اخلاق؟ کلاس اخلاق؟ هدف اخلاقی؟
:-&:-&:-&

یعنی شما واقعا دنبال اینجور مضخرفات توی بازی ها هستی؟

فکر نکنم 90% بازیهای موجود در جهان نکته اخلاقی داشته باشند و 10% بقیه هم اگر صحنه های خلاف اخلاقیات مورد نظر شما رو نداشته باشن دیگه درس اخلاق نمی خوان به کسی بدن.

از همه لیست گذر کردم تا اینجا حتی اگه TLOU و U2 هم رتبه ۹۹ و ۱۰۰ بودن بازم گذر میکردم ولی این دیگه فاتحه لیست رو خوند عملا :

57.Little Big Planet

واقعا ذین رتبه حرفی برای گفتن نمیزاره !!

اخلاق؟ نکته اخلاقی؟ آموزش اخلاقیات؟ درس اخلاق؟ کلاس اخلاق؟ هدف اخلاقی؟
:-&:-&:-&

یعنی شما واقعا دنبال اینجور مضخرفات توی بازی ها هستی؟

فکر نکنم 90% بازیهای موجود در جهان نکته اخلاقی داشته باشند و 10% بقیه هم اگر صحنه های خلاف اخلاقیات مورد نظر شما رو نداشته باشن دیگه درس اخلاق نمی خوان به کسی بدن.

داداش بعضی ها 99% محتوای زیبای درون بازی رو نمی بینن فقط چشمشون به اون موارد se*ual اش میوفته...چند وقت پیش تو یکی از تاپیک های خبری در مورد وجود محتوای ج.ن.س.ی در بازی Watch Dogs به یک باره می شد دید که بعضی ها گوشاشون تیز و چشمانشون گرد شد...

دوستی که از محتوای اخلاقی و از این حرفهای تکراری در بازی GOW می گی،این رو بدون که سازنده به خاطر وجود افکار مخرب این سکانسها رو خلق نمی کنه،این محتوای خلاف و اخلاقی که شما می گی تنها در کشورهای جهان سوم بیشتر بهش اهمیت داده می شه...آدم چی بگه واقعن؟؟دوست ندارم به خاطر بعضی ها بن بشم وگرنه شروع می کردم به نوشتن

اما یه توصیعه بهت می کنم اونم اینکه اگر جنبش رو نداری از رفتن به سمت بازی های مخرب با محتوای غیر اخلاقی اونها جدن خودداری کن...

نمی دونم میدونید یا نه ولی با مراجعه به لینک زیر می تونید بدون ثبت نام با 10 انتخاب برترتون به بازیهایی که دوست دارید رای بدین:

Game of a Generation

چیلتره که !

دلیلش اینه که مقصد مربوط به خود IGN هست که خب می تونید با چیز شکن برید و رای بدین

آخرین ویرایش:
81. Spec Ops: The Line واقعا بازی مظلومب بود
از طرف اکثر منتقد ها تحویلش نگرفتن اما به نظر من داستان و بعد اون گیم پلی بازی و جوی که داشت واقعا عالیبود
درجه سختی Hard هم اجداد آدمو جلو چشمش میاورد .!

- - -ویرایش - - -

نمی دونم میدونید یا نه ولی با مراجعه به لینک زیر می تونید بدون ثبت نام با 10 انتخاب برترتون به بازیهایی که دوست دارید رای بدین:

Game of a Generation

چیلتره که !

60. Uncharted 3
59. Metal Gear Solid 4
58. inFamous 2
57. LittleBigPlanet
Uncharted 3 تا 2012 بهترین بازی PS3 بود بعد تو خود بازی های PS3 حالا رفته اون آخر صف !؟ :-/ پارسال هم فکر کنم سوم بود :-? از شماره دوش هم بالاتر بود قدیما :-"
MGS 4 تو لیست هست #:-s از اونجایی که تو لیست 25 بازی برتر PS3 که پارسال دادن MGS 4 کل و یوم نبود :)) وقتی 60-100 رو دیدم ، MGS 4 هم جزشون نبود فکر کردم کلاً تو لیست نیستش :دی
این :love: هم که مسلمه باید تو 20 تای نهایی باشه 8-|

پیش بینی : Portal 2 , Fallout 3 , Uncharted 2 , TLoU , ME2 باید 5 تای اول لیستشون باشن :-? :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or