حاجی شرمنده من با نسخه ی Reloaded اشتباه گرفتمهمینجور محض اطلاعت میگم متای اون بازی 96ه :d
اوایل لیست خوبه ولی re4 از خود re2و3بهتر بود.؟؟؟
عجیب که ff-12 هست ولی ff-7-dosوff-7-ccنیست.
=================================
جایگاه خنده دار این 3 بازی رو نگاه کنید...اون کسی که لیست نوشته اصلا بازی می کنه...86. Heavy Rain,89. Max Payne,64. Silent Hill 2.
یارو فکر کنم تو کل عمرش legend of zealda پلی می داده آخه برادر من کو God of war ?
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
قبلا بحث روی بهترین بازی نسل هفتم بود.حالا دیگه روی بهترین بازی تاریخه.نبود GOD OF WAR و shadow of colossus هم جای تعجب بسیار داره
هر 4تا متال گیر توی لیستنb-)
یارو زلدا باز قهاری بوده.6تا Zelda
واقعا این The Last of Us چی داشت که همه مجذوبش شدند!!!Half-Life 2 که اونقدر هنریه تو لیست پانزدهمه!?Where is F.E.A.R
البته نظرات متفاوته"مثلا نبوداونیموشا 4 یا حداقل یه عنوان از سری GOW " نبود عناوین دیوید کیج و یا رتبه RE4 برام تعجب برانگیز بود.ولی چون نظر کاربرهاست قابل توجیه این لیست.در مورد متا هم که اینقدر اصرار داری " من بازیها رو با متا متر نمیکنم.
خوب شاید من زیاده روی کردم ؟ ببخشیداون پست مربوط به قبل از متوجه شدنم در مورد انتخابها از سوی کاربرا بوده.چون توی خود سایت چیزی ننوشته بود و این قضیه رو از توی گف فهمیدم.دقت کنی گفتم یارو زلدا باز قهاری بوده.هر چند امیدوارم یه روزی بتونم انحصاریهای نینتندو رو بازی کنم.حالا یا بواسطه بیرون رفتنش از رقابت کنسولهای خانگی یا عوامل دیگه.لیستهایی که توسط نویسنده های خود سایتها معرفی شده گمون نکنم اینقدر زلدا توش بوده بخاطر همین برام تعجب آور بود.البته نظرات متفاوته"مثلا نبود اونیموشا 4 یا حداقل یه عنوان از سری GOW " نبود عناوین دیوید کیج و یا رتبه RE4 برام تعجب برانگیز بود.ولی چون نظر کاربرهاست قابل توجیه این لیست.در مورد متا هم که اینقدر اصرار داری " من بازیها رو با متا متر نمیکنم.
من لیستی رو توی یکی از سایتها دیدم که TLOU حتی بعنوان کاندید بهترین بازی سال PS3 هم معرفی نشده.پس متر خاصی وجود نداره و اگه اینجا صحبتی میشه برای اینه که تبادل نظر صورت بگیره و بتونیم از داشته های همدیگه استفاده کنیم.فلسفه وجودی فروم هم همینه