10 کاراکتر بدشانس بازیهای ترسناک

Kavigne

کاربر سایت
درود ... بازیهای ترسناک همواره دارای سختیها و دشواریهایی برای کارکتر نقش اصلی بازی که شما کنترل آن را عهره دارید خواهد داشت اما به نظر شما چه کسی وضعیت وخیم تری دارد ؟! مرگهای زیاد و پشت سرهم ، زخم ، گذشته تاریک ، شیاطینی که تصورشان نیز چندش آور و سخت است ، قطع عضو های بدن و غیره از عواملیست که در لیست ما تاثیر گذار خواهند بود ... :

===========================================================

Daniel for Amnesia : The Dark Descent .10

1631468-daniel.jpg

===

Aya Brea for Parasite Eve.9

Aya-Brea-300x168.jpg

===

The Boy From LIMBO for LIMBO.8

limbo-boy-stuff.jpg

===

Fuminori Sakisaka for Saya No Uta.7

Fuminori_Sakisaka_Saya_no_Uta_.jpg

===

Leon S.Kennedy for Resident Evil.6

Leon_Kennedy.jpg

===

Isaac Clarke for Dead Space.5

Dead_Space_2_Gameplay_Trailer_25154.jpg

===

Miki Hinasaki for Fatal Frame.4

fatal-frame-1-screenshot-doll-room-miku-ps2-xbox.jpg

===

Jennifer Simpson for Clock Tower.3

500full.jpg

===

Sakuri Kunikai for Demonophobia.2

DemonophobiaGuess.png

===

Heather Mason for Silent Hill.1

Heather-mason-silent-hill.jpg

=============================

آخرین ویرایش:
ممنون لیست خوبی بود.ولی فکر کنم بدشانس ترین Isaac Clarke بود.شما تصور کنین تو یه سفینه ی تاریک باشین بعد یه Necromorph از دیوار بزنه بیرون! :dبا اون قیافه ی کذایی و قد 2.5 متری!

ليست بسيار خوبي بود.
مخصوصا شماره ي نهمش Aya Brea for Parasite Eve .
فكرشو بكنين كلي با اين موجودات مبارزه كنين و ته و توي قضيه رو بيرون بكشين بعد يهو بفهمين كه همه ي اين موجودات از ميتوكندري بدن خود شما به وجود اومدن!!!!:-/
حالاجداي از مشكلات خانوادگي:d و شخصي و فراموشي و ....

اون دختره توي Hunting Ground واقعا جاش خاليه !!!
اون بيچاره از همه بدشانس تر بود كه !!!
آخ اینو خوب اومدی! واقعا جاش تو لیست خالیه!
ما که گیمر بودیم زهره ترک میشدیم از ترس چه برسه به اون طلفکی!:d
البته Leon S.Kennedy و Dr. Isaac Clarke واقعا به جا انتخاب شدن چون واقعا بدبخت بودن!
Leon S.Kennedy بدبخت که از زمین و آسمون واسش زامبی میبارید!:d:p
Dr. Isaac Clarke هم که کلا یکجا گیر اوفتاده بود ، هم هیچ راه در رویی هم نداشت!:d

به نظر من بدترین دکتر آیزاک بود . من یه لحظه هم نمیتونم خودمو جاش تصور کنم ! اون نکرومورف ها رو ببینم گلاب بروتون بالا میارم از فرط چندش :دی ! چه برسه بخوام از خوذم دفاع کنم :|:دی
یا اون دستگاهی که چشم آیزاک رو (تو شماره دوم) به فنا میداد ... چیزی برای گفتن باقی نمیذاره :دی شیرمردی بود در نوع خودش . خدا نگهش داره برای فضای مرده 3 :دی

به نظر من كه از همه بدبخت تر ايزاك بود.فكرش رو بكن توي خلا با يك سري شغال بي سر و پا روبه رو بشي:-s:dتازه باز بقيه شخصيتها يك لباس راحتي تنشون بود ولي ايزاك بدبخت بايد يك مشت اهن پاره بپوشه:|:d
البته به نظرم جاي هنري توي sh4 بدجوري خاليه.شما فكرش رو بكن توي يك اتاق داغون زنداني باشي.يه همسايه هم اون كنار داشته باشي ولي صداتو نميشنوه!از اين فجيع تر ميخواي؟؟!!

Residentevil6؟؟؟؟

واقعا نفهمیدی ؟
بابا نامبر six
ربطی به رزیدنت 6 نداره داداش 6 مین کارکتر بد شانس
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
واقعا سایلنت 3 عالی بود و جای شخصیتش خیلی توی بازیها خالیه
2422028727_b16926d97c.jpg

Heather Mason for Silent Hill

آخرین ویرایش:
من دلم برا پسره تو Limbo میسوزه :(.
هر قسمت از بازیو که میخواستی رد کنی ده بیست بار یا از وسط نصف میشدی یا چه چیزی می خورد تو سرت پخش زمین میشدی :d.

به نظر من هم آیزیک بد شانس تر بوده.. .
ببین کارش به کجا رسیده بود که هیولاهای مهدکودکی(بچه فسقلی ها رو میگم) از سرو کولش بالا میرفتن:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or