10 هنر پيشه مناسب برای نقش kratos

كدام گزينه را مناسب تر ميدانيد؟

• گزينه 1

رای‌ها: 0 0.0%
  • گزينه 2

• گزينه 3

• گزينه 4

رای‌ها: 2 50.0%
  • گزينه 5

• گزينه 6

• گزينه 7

• گزينه 8

• گزينه 9

• فيلم نسازن سنگين ترن

رای‌ها: 2 50.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    4

SaDrA-HhH

Loyal Member
بعد پايان يافتن داستان اين سری و چون خبر هايی از ساخت فيلم ان به گوش ميرسد سايت videogamer 10 هنر پيشه ايی که ميتوانند در نقش کريتوس بازی کنند را گلچين کرده است که گاهی مزه پرانی های بی مزه ايی هم کرده امّا به اطلاع ميرسونيم :دی

1- bruce willis
kratosbruce.jpg

هيچ کس به اندازه او لياقت يدک کشيدن نام سلطان اکشن را ندارد و از آنجا که او جان سخت است و از همه مهم تر کچل برای روح اسپارتا بسيار مناسب است.

2-cartman
kratoscartman2.jpg

شوخيه جدی نگيريد! :دی

3-chuck norris
kratoschuck.jpg

بله کراته کار معروف که به خشن ترين مرد فيلم ها هم معروف هست يکی ديگر از افراد مناسب برای اين نقش است!البته قبلش بايد يکم پر رو بشه و موهاشو بتراشه :دی

4-Dominic purcell
kratosdom.jpg

از نظر من بهترين انتخاب حالت چشم ها بينی و دهان همه چی او را بهترين انتخاب ميکند.

5-kane
kratoskane.jpg

کشتی کج کار خشن و ترسناک هم بسيار مناسب به نظر ميرسد.هيکل قوی و قيافه انتقامجو يکی از گزينه های خوب است.

6-Ross kemp
kratoskemp.jpg

اگر بخوان فيلمو کمدی کنن گزينه خوبيه!

7-gerard butler
kratosleonidis.jpg

شايد به خاطر بازی در فيلم 300 در ايران و بين ايرانيان و همه دوست داران تاريخ باستان منفور باشد ولی استيل و حالت چهره برای بازی در نقس کريتوس در صورت کچل شدن بسيار مناسب است!

8-Linda henry
kratoslinda.jpg

اگه خيلی فروش فيلم در ايران براشون مهمه انتخاب خوبيه!

9-jason statham
kratosstatham.jpg

مرد همه فن حريف فيلم های اکشن تماشاگر پسند که يکم زيادی برای کريتوس خوش تيپ به نظر ميرسه!

10-vin diesel
kratosvin.jpg

هنر پيشه محبوب و فولادی فيلم های اکشن که اين روز ها زياد تو صحنه نيست و اين نقش ميتونه دوباره باعث بازگشتش بشه ولی دماغ کوفته اييش برای کريتوس جالب نيست!

وقتی Dominic purcell دیدم با خودم فکر کردم وین دیزل که بهتره پایین تر دیدم که خودشون تشریف آوردن :دی به نظر منم همون وین دیزل عالیه! پ.ن : پس باتیستا کو :دی

اصلا انتخاب های جالبی نبود. . .:sick:
امیدوارم هیچ وقت فیلم خدای بازیهارو (God of War) نسازن چون در تا حالا هر فیلمی که بر اساس بازی ها ساخته میشه گند میزنه. . .نمونه اش Hitman و Max Payne . . . . .

هرکسی میخواد بذار بشه ولی کشتی کج کار جماعت رو نیارن تو فیلم که گند زده میشه به قیلم.از اونجایی هم که ارادت خاصی به ون دیزل دارم خوب میشه اگر این شخص بشه:biggrin1:

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or