amin200200
کاربر سایت
دقیقا و شدیدا هم عقیده ام و همین نظر رو دارمهیچ کس به اندازه آرتور مورگان غم انگیز نیست.
یک لول از هر کسی که فکرش را بکنید بالاتره.
بهترین شخصیت هنر هشتم(در کنار آلبرت وسکر کبیر)
دقیقا و شدیدا هم عقیده ام و همین نظر رو دارمهیچ کس به اندازه آرتور مورگان غم انگیز نیست.
اندر احوال رددها اینکه هردو جز بهترین بازی های تاریخ هستن ولی اصلا ارزش تکرار ندارن برام چون تو تک تک لحظه های بازی آدم رنج می کشههیچ کس به اندازه آرتور مورگان غم انگیز نیست.
یعنی شما که فن جان هستی آرتور برات غم انگیزتره؟دقیقا و شدیدا هم عقیده ام و همین نظر رو دارم
داداش این عکس آواتار رو از زمان قبل از RDR 2 گذاشتم ولی مرگ جان مارسون هم به شدت من و تحت تاثیر قرار داد ( قبلا هم گفتم که این دو شخصیت هم جان و هم آرتور هر دو رو راکستار ساخته و پرداخته اونم به بهترین شکل ممکن ) وای که اگر RDR 3 بیاد چی میشه .یعنی شما که فن جان هستی آرتور برات غم انگیزتره؟
ایشالاداداش این عکس آواتار رو از زمان قبل از RDR 2 گذاشتم ولی مرگ جان مارسون هم به شدت من و تحت تاثیر قرار داد ( قبلا هم گفتم که این دو شخصیت هم جان و هم آرتور هر دو رو راکستار ساخته و پرداخته اونم به بهترین شکل ممکن ) وای که اگر RDR 3 بیاد چی میشه .
View attachment VID_20230410_104255_336.mp4مرگ جان مارستون و آرتور با هر دوتاش گریه کردم خصوصا جان که هر سه باری که بازی رو تموم کردم قشنگ نشستم زار زدم