10 قهرمان برتر 2009 از نگاه GameInformer

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
بسی درود !!

Game Informer در اخرین شماره ی خود 10 قهرمان برتر سال 2009 را معرفی کرده است .

لیست بر اساس حروف الفبا میباشد ، پس ، پس از دیدن عشق خود در ردیف اخر به مثابه نهنگ ها دست به خود کشی دسته جمعی نزنید :biggrin1:

• Batman - Batman : Arkham Asylum
  • Lord Bowser - Mario & Luigi : Bowser's Inside Story
  • Cole McGrath - inFamous
  • Detective Isaac Washington - House Of Dead : OverKill
  • Eddie Riggs - Brutal Legend
  • Elena Fisher - Uncharted 2 : Among Thieves
  • Ezio Auditore - Assassin's Creed II
  • Jack Cayman - MadWorld
  • Nathan Drake - Uncharted 2 : Among Thieves
  • Sunflower - Plants Vs Zombies

موفق باشید .

دیدم لیست خوبی هستش اما نمیخواستم پست بدم فقط از جمله شما که خندم گرفت گفتم بگم خیلی باحال گفتی کلی خندیدم الان دمت گرم شادمون کردی خدا شادت کنه :laughing:

Elena هم شد بهترین قهرمان زن :d عجب بازیی هست U2 که شخصیت فرعیشم جزو 10 قهرمان برتر می باشد :d
Sunflower - Plants Vs Zombies
نیما دلت میاد؟این اگجر نباشه که تو این بازی متلاشی میشی :d قهرمانه دیگه :d

ویرایش:
اگر نمیگفتی براساس حروف الفبا نیست خودمون رو که نمی کشتیم! میرفتیم اونب که لیست رو داده به آتش میکشیدیم :d

آخرین ویرایش:
نیما دلت میاد؟این اگر نباشه که تو این بازی متلاشی میشی :d قهرمانه دیگه :d
نه ، منظورم SunFlower نبود ! منظور کرکتر هایی مثل ادی ریگز یا نیتن دریک یا ازیو اگر اول نیستن به خاطر ترتیب الفبایی لیست هست . پس خودتون رو نکُشین که چرا فلانی اول نیست :d

Sunflower - Plants Vs Zombies

:(( آخی، اشکم درومد، چقدر احساسی بودنه که این گیاه ناز رو انتخواب کردنه :(((اشک شوقه) البته من همه گیاهای نازشو دوست دارم چون همشون بامزه و احساسین :(( اما تیراژ پایانی رو که Sunflower میخونه اینقدر باحاله که هر وقت میرم کمی PvsZ بازی کنم بعدش یه بار هم اینو گوش میدم، دیگه نمیتونم جلوی خودمو بگیرم:((:((:((:((:((:((:((

به به 2 تا از Charecter ها از بازی فوق العاده زيبا و شاهکار Naughty Dog انتخاب شدن
ديگه با اين يکی ليست افتخارات Uncharted 2 تکميل شد !

ولی نمیدونم چرا من با کلویی بیشتر حال کردم(حال حلال منظورمه:biggrin1:)
وای که این آفتابگردون هم منو کشته:biggrin1:البته اون گلابیه خیلی باحال تر بود.قیافش مثل مامان مهتاب تو دلنوازانه:laughing:

پس Alex Mercer كو؟؟؟اون كه سوپر اَبر قهرمانه
nco5dg.gif

به نظرم خیلی شخصیت های داغونی رو انتخاب کردن ! :sick: بعدش هم 10 تا کمه باید 20 تا انتخاب میکردن ... حالا دیگه به هر حال !:biggrin1:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or