10 عنوان بازی ps3بسیار تمیز+1عدد کنترل

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

mahyar_753951

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام دوستان من 10تا بازی ps3دارم با یک عدد کنترلشو میخوام بفروشم همرو یجا کسیم تک خواست بگه قیمت دقیق ندارم بالاترین پیشنهاد بازی ها هم همه تمیز تمیزه دفترچه ها بدون تا خوردگی و جلد و قابش بدون کوچک ترین شکستگیو بارگی پلاستیک دیسک ها همه تمیز کنترل هم خریدم انداختم یه کنار اصلا استفاده نکردم.دلیل فروشمم بعد اینکه کنسولامو دزدیدن:( ایکس باکسو خریدم ps3 بیخیال شدم الان میخوام بازیاشو آب کنم:|کلا با فروششون ضرر میکنم ولی مجبورم چون همرو همون روز اول خریدم بجز آنچارتد که پلاتینوم هست که هرکودومو 90 تومن پولشونو دادم هرکی قیمته بهتری بده مال اونه .هرکیم همرو باهم بخواد کنترلو مجانی میدم بهش.هزینه پست به پای خریداره بسته به نوع پستی که بخواد
ریجن بازی ها
UNCHARTED 1 PLATINUM-region 2
UNCHARTED 2-region 2
METALGEARSOLID 4 GUNS OF THE PATRIOTS-region 1
RESISTANCE FALL OF MAN-region 2
RESISTANCE 2-region 2
GOD OF WAR 3-region 2
HEAVY RAIN-region 3
KILLZONE 2-region 2
KILLZONE 3-region 2
CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2-region 2
اینم عکساش
k0hzkybj6c1jmi7e3v.jpg
dqk52o13j1igmffyjkz0.jpg
b3xhh9vkf9sgt5623zqt.jpg

آخرین ویرایش:
من uncharted 1 va 2 رو باهم 45 میخرم خواستی pm بده در ضمن خریدار واقعیم الکی چیزی نپروندم

دوست عزیز خودت یه قیمت پایه بزار.
من باهات روراستم. نه میخوام خودم ضرر کنم و نه شما، البته دومیش بیشتر تعارفه.
من GOW 3 رو میخوام. خوشحال میشم قیمت پیشنهادیت رو بدونم.
ممنون

من این دوتا رو می خوام اگه خواستی قیمت بده توافق کنیم بفرست برام
KILLZONE 3-region 2
CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2-region 2

ممنون از دوستان ببخشید دیر شد من ای دی اس الم قطع بود خیر بنده شهرستان رشت هستم براتون پست میکنم .برخی دوستان چون من تازه کارمو تو فروم شروع کردم بهم اعتماد ندارن منم حق میدم کسی نمیشناسه ولی اگه دوستان میخوان خیالشون راحت شه من فتوکپی شناسنامه و کارت ملیمو میزارم.نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی من 1 قران حروم از گلوم پایین نمیره حتی اگه حلاله باعث ضررم شه سمت حروم نمیرم.ممنون از دوستان

---------- نوشته در 12:49 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:23 AM ارسال شده بود ----------

یکی از دوستان پیشنهاد کرده کله وسایل باهم 220 هزارتومن فعلا به حالت معلق تا زمانی که جوابی از طرف ایشون
دوست عزیزb3da تا فردا ساعت 6 محلت دارند پاسخ بدن به دلیل درخواست بالایه دوستان اگر بیشتر شه و تا این ساعت پاسخ ندن رد میشه.دوستان دقت کنن لطفا پیغام میدین موضوع رو لطفا اسمه بازی بزنین به زبان لاتین و فقط قیمت و پیشنهادتون به همراه اسم بازی بزنین از دوستانیم که همدردی کردن صمیمانه متشکرم خدا دزد رو به خوننه هیچکی راه نده

آخرین ویرایش:
فعلا یکی از دوستان همشو خواسته فعلا تا فردا که معامله نشده چیزی نمیتونم بگم .ممنون از همه عزیزان

سلام داداش من پ.خ هم فرستادم.
K3 رو 35 میخوام اگه قصد فروش داشتی شماره حساب بده

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or