10 شرکت نوآور برتر در صنعت بازی به انتخاب Fast Company

A.R.A.$.H

کاربر سایت
TelltaleGamesLOGO.jpg

مجله Fast Company که به خاطر انتخاب های با دقت و منتقدانه مشهور است به تازگی در جدیدترین شماره خود لیست 10 شرکت برتر بازی ساز در بخش نوآوری را لیست کرده است که بعضا غافلگیر کننده هستند. فاکتورهای مختلفی در این انتخاب ها نظیر ارائه یک رسانه جدید، ساخت بازی نوآورانه و توسعه با دید مالی در نظر گرفته شده. در این لیست ده تایی، Telltale Games به عنوان برترین شرکت در زمینه ساخت بازی های نوآرانه انتخاب شده است که پس از آن دیگر شرکت های ریز و درشت مختلف مانند سونی و Capybara Games حضور دارند. در توضیحات آمده است:
بازی سازان بسیاری سالیان سال را برای ساخت یک بازی چند بخشی تقلا کرده اند با این حال Telltale طلسم را در سال 2012 با ارائه Walking Dead شکست که بر اساس کامیک های مشهوری با همین نام نوشته است. حال Telltale تولیدات خود را با فصل دوم Walking Dead و از طرفی هم بازی The Wolf Among Us به پیش می برد که بر اساس کامیک معروف آقای Bill Willingham در دست ساخت است.
لیست کامل برترین ها:
1- Telltale Games
2- Sony
3- Plain Vanilla Games
4- Gungho Online Entertainment
5- Supercell
6- Capybara Games
7- King
8- Tencent
9- Failbetter Games
10- Bluepoint Games
دو بازی ذکر شده تنها ساخته های Telltale نیستند و در آینده Tales from borderlands و Game of Thrones نیز عرضه خواهد شد. نظر شما درباره بازی های این شرکت چیست؟
Dualshockers

خوب الان این وسط بحث نو آوری بود

حالا زیاد من از نو آوری سر درنمیارم فردین جان ولی فکر کنم TTG یه خدمت بزرگ به سبک P&C کرده که هیچکس نکرده. این سبک یه سبک کاملا Niche بوده که یه عده معدود دنبالش میرفتن. به جرات میتونم بگم که سبک در حال افولی هم بوده هر سال تعداد عناوین برگش کمتر شده. WD کاری کرد که اولا این جور بازیا برن تو دید عموم و همه بازی کنن نه فقط یه عده خاص و Nerd. و همینظور اینکه با موفقیتشون شاهد Clone هایی بودیم و خواهیم بود. نمیدونم واقعا اینطور بشه یا نه ولی امیدوارم TTG بتوونه ناجی این سبک باشه

در ضمن بوسه بردستان دیوید کیج از اوجب واجباته:دی

حالا زیاد من از نو آوری سر درنمیارم فردین جان ولی فکر کنم TTG یه خدمت بزرگ به سبک P&C کرده که هیچکس نکرده. این سبک یه سبک کاملا Niche بوده که یه عده معدود دنبالش میرفتن. به جرات میتونم بگم که سبک در حال افولی هم بوده هر سال تعداد عناوین برگش کمتر شده. WD کاری کرد که اولا این جور بازیا برن تو دید عموم و همه بازی کنن نه فقط یه عده خاص و Nerd. و همینظور اینکه با موفقیتشون شاهد Clone هایی بودیم و خواهیم بود. نمیدونم واقعا اینطور بشه یا نه ولی امیدوارم TTG بتوونه ناجی این سبک باشه

در ضمن بوسه بردستان دیوید کیج از اوجب واجباته:دی
درسته. من منکرش نیستم که این سبک رو دوباره داره جون میده اما چیز نو آورانه ای نداشته و حتی منم به جرئت میتونم بگم تو سبک اشاره و کلیک عناوین بسیار بهتری (از نظر گیم پلی و معما و ... ) از ساخته های TTG داشتیم.

درسته. من منکرش نیستم که این سبک رو دوباره داره جون میده اما چیز نو آورانه ای نداشته و حتی منم به جرئت میتونم بگم تو سبک اشاره و کلیک عناوین بسیار بهتری (از نظر گیم پلی و معما و ... ) از ساخته های TTG داشتیم.

نميدونم ميشه اسمش رو نوآوري گذاشت يا پسرفت( البته خود پسرفت هم يه نوع نوآوريه) اين TTG كلا پازل رو از گيم پلي حذف كرده. يادمه بعضي از بازياي P&C قديما فوق العاده پازلاي مشكلي داشتن كه شايد تا روزها بايد روش تمركز و فكر ميشد ولي توبازياي TTG خبري از اين مسئله نيست و بازي كه شروع بشه خودشم تموم ميشه. اما از اونور خيلي ويژگي هاي جالب هم داره. كلا راستيتش يه خورده با طبقه بندي اين بازي ها تو دسته ي P&C مشكل دارم. بيشتر فكر كنم بايد تو دسته ي شنمو و بازياي ديويد كيج بهشون نگاه كرد تا اون P&C هاي سنتي PC.

فردین این TWD رو درست میگی یک اشاره و کلیک مثل بقیه عناوین سبک خودش حتی گیم پلی اون هم بارها مورد انتقاد قرار گرفت (به خاطر نداشتن معما و ...) . منتهی این رو خیلی خوب اومده:
بازی سازان بسیاری سالیان سال را برای ساخت یک بازی
چند بخشی
تقلا کرده اند با این حال Telltale طلسم را در سال 2012 با ارائه Walking Dead شکست
چند بخشی یا همون اپیزودیک بودنش خیلی خوب و عالی کار شده بود :d روایت داستانی هم عالی و به شدت تاثیر گذار بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or