10 شخصیت محبوب "بازی ساز" از نگاه سازندگان بازی .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
peter_molyneux_qjpreviewth_small--article_image.jpg
miyamoto_02.jpg

درود .

ما گیمرها همیشه برای خود یک سازنده بازی محبوب داریم و چه بسا این سازنده در نزد ما یک قهرمان جلوه میکند ، حال چه این سازنده بازی خوب بسازد یا بد ما وی دوست داریم . حال ایا سازندگان بازیها هم شخصیت محبوب و قهرمانی را در صنف کاری خود دارند؟ . این جوابیست که سایت Usa Today با پرسیدن از 9000 سازنده بازی که از انان خواسته شده بود امتیازاتی از 1 تا 10 را بدهند به ان پاسخ داده است .

لیست نفرات و امتیازات این سازندگان محبوب به شرح زیر است :

• 1) اقای "Peter Molyneux" ( امتیاز 8 ) سازنده سری افسانه ای بازی Fable و یکی از پرفروشترین بازیها در سبک RPG و خالق بازیهایی زیبایی چون Black & White, Populous و Dungeon Keeper.

• 2) اقای"Shigeru Miyamoto" (امتیاز 7 ) بی شک مرد شماره یک شرکت نینتندو کسی که خالق شاهکار بازی (Mario) و همچنین The Legend of Zelda و عناوین زیبایی چون Donkey Kong و Pikmin بوده است .

• 3) اقای " Jonathan Blow " ( امتیاز 7) وی خال ق بازی Witness در اوایل سال 2011 بود .

• 4) اقای Will Wright ( امتیاز 7) مرد افسانه ای در صنعت بازی که نام وی با شاهکارهای سری "Sim" و همچنین SimCity و The Sims و ساخت بازی زیبای Spore شناخته میشود .

• 5) اقای John Carmack ( امتیاز 6 ) مغزی متفکر در برنامه نویسی در شرکت id Software که از کارهای وی میتوان به بازیهای به یاد ماندنی Wolfenstein, Doom و Quake اشاره کرد .

• 6) اقای Mike Morhaime ( امتیاز 6 ) رئیس بخش سرگرمیهای شرکت افسانه ای بلیزارد . مردی که مسئولیت ساخت شاهکارهایی چون World of Warcraft, StarCraft و Diablo را در این شرکت بر عهده دارد .

• 7) اقای David Braben ( امتیاز 6 ) یکی از شناخته شده ترین افراد در امر نویسندگی ، شاهکارهای وی ، از قبیل سری Elite که اولین سری این بازی در سال 1984 انتشار یافت که سبک بازی Space trading و combat simulator بود .

• 8) اقای Sid Meier ( امتیاز 6 ) یکی از سازندگان معروف در صنعت بازی که نامش با این عناوین اشناست ، Sid Meier's Civilization و Sid Meier's Pirates

• 9) اقای Masaya Matsuura (امتیاز 5) موسیقی دان و بازی ساز از کارهای وی میتوان
    به بازی PaRappa the Rapper که در سال 96 برای psx امد اشاره کرد. وی همچنین بنیان گذار گروه Psy-S در ژاپن میباشد که سبکی j-pop ( پاپ ژاپنی ) را دارند .

• 10) Dave Jones (امتیاز 5) مردی که خالق یکی از معروفترین و محبوترین بازی شد ، Grand Theft Auto از دیگر کارهای وی میتوان به Crackdown اشاره کرد .

درسته من خودم از کوجیما خوشم نمیاد اما ایشون کوشن تو لیست؟!
چون كوجيما بازي بزن برو جلويي نميسازه، براي همين هم بزن برو جلو ها زياد با بازي هاش حال نميكنن.ضمن اين كه چون فوق العاده محبوبه كمي هم حسودي در تعداد اندك محالفانش تاثير داره.

به نظر من هم خيلي خنده داره كه كوجيما توي ده نفر نيست چون جاش مكان اوله، اين نشون ميده اين ليست معتبر نيست.

اتفاقا اگر ایرانی بود نفر اول تا پنجم Kojima انتخاب می شد از پنجم به بعد Yamauchi
اگه این اتفاق می افتاد که باعث افتخار ایران و جامعه گیمش می شد !! مسلما عکس این قضیه اتفاق می افتاد و اقای کلیفی انتخاب می شد :)

p.s : جای شینجی میکامی هم خالیه .

ممنون از خبر

به نظر من جای اینا خالیه:
kojima
گرگ زسچاک و ری موزیکا ( با هم )
شینجی میکامی
جیسون وست
تیم شفر
ران گیلبرت

چون كوجيما بازي بزن برو جلويي نميسازه، براي همين هم بزن برو جلو ها زياد با بازي هاش حال نميكنن.ضمن اين كه چون فوق العاده محبوبه كمي هم حسودي در تعداد اندك محالفانش تاثير داره.
واقعا استدلال جالبی داشتید. :)) بهتره منو بشناسید بعد در مورد من اظهار نظر بفرمایید.
بهتره پست من رو هم بهتر بخونید. یا اگر خواستید توضیح جامع بدم در موردش براتون.

آخرین ویرایش:
واقعا استدلال جالبی داشتید. :)) بهتره منو بشناسید بعد در مورد من اظهار نظر بفرمایید.
بهتره پست من رو هم بهتر بخونید. یا اگر خواستید توضیح جامع بدم در موردش براتون.
من در مورد شما نگفتم.كلا در مورد مخالفان كوجيما و طرفداران بزن برو جلويي گفتم.به هر حال موضوع تاپيك چيز ديگه اي هست پس بهتره به جاده خاكي نزنيم...
به هر حال كساني كه به انگليسي كمي آشنايي دارن و به غير از بازي كردن، كمي هم به داستان سازي و كارگرداني علاقه دارند،ميدونن كه جاي كوجيما در اين ليست خاليه

بابا گفته محبوب ترین ها ! :دی نگفته بهترین ها ! مثلآ علی دایی یه زمانی بهترین گلزن ایران بود ولی محبوب ترین هم بود ؟! یا ماریو محبوب ترین کاراکتر توی بازیهای کامپیوتری هست در حالی که کلهم یدونه سیبیل هست و یه کلاه و از نظر شخصیت پردازی زیر خط فقره ! :دی
کلآ همون گزینه سوم کافیه تا جو و حال و هوای نظرسنجی رو بفهمین ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or