10 دقیقه اول Gears of War برای PC (گیم پلی)

rezaigi2004

کاربر سایت
بلاخره پس از حرف و حدیث های فراوان در مورد انتشار این بازی برای PC هم اکنون 10 دقیقه از گیم پلی بازی منتشر شده که میتونید ببینید و با X360 مقایسه کنید!

نمایش

131518.jpg

آخرین ویرایش:
منظورم اين نيست كه براي pc نمياد بالاخره اين تريلر يه چيزهايي را روشن ميكنه يه چيزهايي در كاره .
فقط ميگم اين همه تفاوت چرا ؟

شاید یه تریلر ساختنی بوده از engine بازی مخصوص نسخه PC ...
احتمالا هدفش تبلیغات بوده اون تریلر.چون واسه نسخه 360 هم قبل از اومدنش یه همچین تریلر هایی زیاد وجود داشت که اصلا وقتی خود بازی منتشر شد با هم همخونی نداشتن.
مثلا تریلر Mad World رو ببینید که پارسال منتشر شد و بیشتر جنبه تبلیغاتی داشت ولی از خود انجین بازی، Real Time بود.

اگه gears of war 2 در كار باشه . اون يارو كه با غول بزرگ ميجنگه بيشتر به شك ميندازه چون اگه gears of war2 عرضه بشه ما شاهد جنگ با يكي از غولها خواهيم بود در gears of war ما فقط از دست اون غول فرار كرديم .
من فكر نكنم مايكرو دلش به خاطر بازي باز هاي pc بيشتر از بازي باز هاي xbox360 بسوزه و جنگ با اون غولها را بزاره تا pc بازها بيشتر حال كنند . اگه اينطور باشه كه من خودم يكي پدر مايكروسافت را در ميارم (البته سازنده epic ) ولي ناشر و حقوق بيشتر مال مايكرو .
حالا به غير از اون غوله محيط بازي بسيار فرق داره و خيلي جذابتر و جنگ ها بسيار هيجان انگيزتر است منكه كفم بريد .

حالا شما ببنيد اگه در e3 2007 امسال خبر نسخه ي 2 نيومد ! حتي اگه اين تريلر مربوط به pc باشه .

فعلا این رو داشته باشید تا بعد(ربطی به تاپیک نداره):
اجرای gears of war روی Nintendo Wii
http://www.youtube.com/watch?v=9emXlP5Ee6o&NR=1

بله! بالاخره خبری که 3 ماه پیش گذاشته بودم مثل اینکه داره به واقعیت تبدیل میشه!
البته مورد تمسخر بسیاری قرار گرفت;)

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=173907&highlight=Gears#post173907

تجربه گرافیک بازی در حد Gears of War برای کنسول WII

پس از خرید لیسانس استفاده از Unreal 3 Engine برای کمپانی Sega انتظار میرود بازی هایی که برای کنسول wii این کمپانی برای آمریکای شمالی منتشر خواهد کرد گرافیکی در حد Gears of War خواهد داشت.این مطالب از یکی از فروم های Wii UK کپی و پخش شده است.
البته سخت افزار wii فکر نمیکنم جواب گو باشه ولی قدرت عالی موتور Unreal 3 Engine فکر کنم با تکنیک های گرافیکی بتونه این کار رو محقق کنه...

من فكر نكنم مايكرو دلش به خاطر بازي باز هاي pc بيشتر از بازي باز هاي xbox360 بسوزه و جنگ با اون غولها را بزاره تا pc بازها بيشتر حال كنند .
اتفاقا این چیزا روی pc اصلا عجیب نیست و کاملا جوابش واضحه چون بازی ای که روی 360 این همه فروش رفته و اکثرا بازی کردن باید یه چیز جدید و جالب داشته باشه تا طرفداران رو مجددا وادار کنه که برن نسخه PC رو هم بخرن. حالا اونا دیگه فکر کسایی که چشم ندارن بازی رو روی چیز دیگه ببینن نمی کنن!

فعلا این رو داشته باشید تا بعد(ربطی به تاپیک نداره):
اجرای gears of war روی Nintendo Wii
http://www.youtube.com/watch?v=9emXlP5Ee6o&NR=1
بله! بالاخره خبری که 3 ماه پیش گذاشته بودم مثل اینکه داره به واقعیت تبدیل میشه!
البته مورد تمسخر بسیاری قرار گرفت;)

http://www.bazicenter.com/forums/sho...ars#post173907

تجربه گرافیک بازی در حد Gears of War برای کنسول WII
انقدر ساده نباشین ! حداقل ویدیو رو نگاه کنین کامل ! توی Wii دکمه های Y , X , A با همون رنگهای X360 وجود داره ؟! فعلآ Wii بازی ای در حد Halo 2 هم نداشته ( از نظر گرافیک ) بعد شما میخواین به خودتون بقبولونین که بازی در حد GOW داره ! هنوز کسی کاملآ نمیدونه که Wii در حد XBOX 1 قدرت داره یا نه بعد میخواین بهترین بازی نسل جدید از نظر گرافیک توی این کنسول اجرا بشه ؟!

بهتره بحث تموم بشه ! چون تاپیک در مورد GOW روی PC هست و حرف زدن در مورد GOW روی Wii اونم به این صورت ( طرف DVD رو بزاره تو و توی یک صدم ثانیه بازی بیاد بالا و ... و خیلی راحت بشینه با گرافیک X360 بازی کنه و ککشم نگزه ! ) کار بیهوده ای هست.

اتفاقا این چیزا روی pc اصلا عجیب نیست و کاملا جوابش واضحه چون بازی ای که روی 360 این همه فروش رفته و اکثرا بازی کردن باید یه چیز جدید و جالب داشته باشه تا طرفداران رو مجددا وادار کنه که برن نسخه PC رو هم بخرن. حالا اونا دیگه فکر کسایی که چشم ندارن بازی رو روی چیز دیگه ببینن نمی کنن!

مگه lost planet روي pc چقدر متفاوت بود ؟

من ميگم چرا هنوز خود epic تائيد نكرده اگه كرده ه ما را هم بي خبر نزاريد .

چون واقعا براي من خيلي مسخره است كه بازي اي كه در اصل مال كنسول xbox360 هست اونوقت كسي نتونه با اون غولها بجنگه !
به نظرتون به اين نزديكي ها خبر gears of war 2 ( جدا از اين تريلر ) در راه نيست ؟

حالا آريا جان نميدونم تو پست اول گفته كه من دكمه هاي x و y ديدم !

حالا آريا جان نميدونم تو پست اول گفته كه من دكمه هاي x و y ديدم !
دکمه های X , A ! توی یه تیکه هایی از گیم پلی یه لحظه این دکمه ها رو نشون میده که خیلی تاره و نمیشه دید ولی دقیقآ به همون حالت X360 که مثلآ A پایینه و X سمت چپه و با همون رنگهای سبز و آبی هم نشون میده. توی Keyboard و Mouse که همچین دکمه هایی وجود نداره و اگه هم منظورش A , X کیبورد باشه نباید دقیقآ رنگ دکمه های کنترلر X360 باشه ! { ثانیه های 35 و 47 رو نگاه کنین }
البته هیچ کدوم از اینا دلیل نمیشه که نسخه PC این بازی نیاد و احتمال داره همین گیم پلی هم برای PC باشه که هنوز کاملش نکردن.

مگه lost planet روي pc چقدر متفاوت بود ؟

به همین دلیل موفق نبود !
همون بازی کپی شده بود روی PC ( با یک port خیلی مزخرف ).
تا این حد که در کل tutorial بازی بجای کلیدهای کیبورد حرف از کلیدهای کنترلر 360 زده شده.
تنها تفاوتش استفاده از DX10 بود که فقط Eye Candy !

دقیقا .. کسی که خوشش اومده .. رفته 360 خریده و بازیش رو هم کرده. طرف پول اضافی نداره که بیاد همون بازی رو دوباره برای PC بخره. و همچنین difficulty بازی به دلیل اینکه از keyboard/mouse استفاده میشه باید بره بالا. مثل همون کاری که در Bioshock داره اتفاق میفته (البته خودشون گفتند حالا راست و دروغش پای خودشون)

دکمه های X , A ! توی یه تیکه هایی از گیم پلی یه لحظه این دکمه ها رو نشون میده که خیلی تاره و نمیشه دید ولی دقیقآ به همون حالت X360 که مثلآ A پایینه و X سمت چپه و با همون رنگهای سبز و آبی هم نشون میده. توی Keyboard و Mouse که همچین دکمه هایی وجود نداره و اگه هم منظورش A , X کیبورد باشه نباید دقیقآ رنگ دکمه های کنترلر X360 باشه ! { ثانیه های 35 و 47 رو نگاه کنین }
البته هیچ کدوم از اینا دلیل نمیشه که نسخه PC این بازی نیاد و احتمال داره همین گیم پلی هم برای PC باشه که هنوز کاملش نکردن.

پس اينطوري كه تو ميگي بايد اين تريلر مربوط به xbox360 باشه كه اين نشون ميده يه چيزهايي در جريان هست و نميتونه مربوط به PC باشه ولي من نميدونم چرا گفتننسخه pc در حالي كه epic اصلا هيچ تائيدي در مورد اين تريلر نكرده و فقط فقط همينطوري شايعه شده .

چرا سايتها به عقلشون نرسيده كه شايد نسخه كنسولي در راه هست ؟
شايد به دليل اينكه چند روز پيش epic نسخه دوم براي e3 رد كرده ولي اين دليل نميشه چرا كه خبرهاي بزرگ هميشه تا اخرين لحظه مخفي هستند .

بلاخره تا e3 2007 ;)

اخه مسئله اينه كه تبليغات مايكرو خريد xbox360 به خاطر بازي هايي چون gears of war .
ولي لذت بردن بيشتر و مراحل جذابتر در نسخه pc ! به نظرت اين مسخره نيست بازي اي كه در انحصار xbox360 هست .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or