10 دقیقه اول Gears of War برای PC (گیم پلی)

rezaigi2004

کاربر سایت
بلاخره پس از حرف و حدیث های فراوان در مورد انتشار این بازی برای PC هم اکنون 10 دقیقه از گیم پلی بازی منتشر شده که میتونید ببینید و با X360 مقایسه کنید!

نمایش

131518.jpg

آخرین ویرایش:
این Fake بیده ! توی ویدیو بعضی جاها میتونین دکمه های A , X رو ببینین ! از اون بدتر اینکه اولش مینویسه از Gamevideos.com هست ولی اصلآ همچین تریلری اونجا وجود نداره !
-----------------------------------------------
ولی الآن دیدم توی N4G نوشته که فیلم اول توی GameVideos.com بوده و سریعآ ورداشتنش !! یعنی احتمال داره درست باشه ! :confused:

آخرین ویرایش:
اقا يه سوال مهم ؟!
به نظرتون اين تريلر مربوط به gears of war2 نيست ؟!
اگه دقت كنيد اون دموي اول كه در نسخه xbox360 نيست و اينكه اصلا خود بازي و گيم پليش يعني ان مكانها و محيط در نسخه ي xbox360 نيست . مگه ميتونه اين همه نسخه 2 پلتفرم تفاوت داشته باشه ؟
در يه صحنه داره با اون غول كه ما فقط در xbox360 ميديمش جنگ ميكنه . فكر كنم داره بوي gears of war 2 مياد .
نظرتون چيه ؟

اين صحنه :
ignoreme_gowpc.jpg

اگه بخواد تریلر GOW2 به این راحتیا منتشر بشه که خیلی خوبه! :) اونم توی یه سایتی که هرچی دم دستش اومد میزاره...
اگه قرار باشه خبری از قسمت دوم بشه حتما و حتما در خود کنفرانس مایکروسافت (2 روز دیگه) نمایش داده میشه نه الان.

توی GOW1 هم که اصلا همچین صحنه هایی نداشتیم مخصوصا همینی که عکسشو گذاشتی!!
نمیدونم چه خبره...خودم هنوز ویدیو رو ندیدم و مطمعنم اگه ببینم، مطمعن میشم که Fake ه...

تو اين تريلر كه رضا گذاشتي ابهاماتي هست .
اصلا اين تريلر مربوط به gears of war نيست يعني نسحه اول چون خيلي فرق ميكنه !

رضا بگرد ببين از epic اين تريلر تائيد گرفته . چون من كه نديدم خود epic گفته باشه .
من تا حالا هر بازي پورت شده به پلتفرم ديگه را ديدم اصلا فرق نداره و اگه هم باشه خيلي كم يا مثلا مراحل بيشتر يا مثلا گرافيك بازي زيادتر ميشه .

اين تريلر زمين اسمان با gears of war كنسول xbox360 فرق ميكنه .

آخرین ویرایش:
محيطش كاملا فرق ميكنه . البته تو چندتا از صحنه ها كه نشون ميده مربوط به شبكه هست و مولتي بازي ولي بقيه مربوط سينگل بازي كه شحصيت بازي با اون غول بزرگ داره جنگ ميكنه !
اصلا كلا روند بازي با محيطش متفاوت با نسخه ي xbox360 هست و اين منو به شك ميندازه.
اخه اين همه هم تفاوت ؟!

بهتره ميگفتن gears of war 2 براي pc !

من كه تا حالا نديدم از طرف خود epic اين تريلز تائيد بشه و فقط تو سايتها همينطوري پخش شده .

مثلا به همون تريلري كه عكسش را رضا جان گذاشته دقت كن اون صحنه اصلا تو نسخه xbox360 نيست . ديگه از اين واضحتر ميشه ؟

آخرین ویرایش:
Confirmed: Gears of War heading to PC

A video prematurely displayed by GameVideos reveals that Gears of War is definitely heading to the PC. They quickly pulled the video but many downloaded it and have simply uploaded it to the likes of Youtube and other video services. The video shows some visual improvements, additional content, as well as achievements which implies the game is to take advantage of the Games for Windows Live service.

بالاخره kotaku.com هم پورت شدن این بازی بزرگ رو برای PC تایید کرد و اعلام کرد:

Gears of War For PC To Be Announced At E3

آخرین ویرایش:
چندي قبل از يكي از درايورهاي زود آيند forceware در نسخه بتا محصولات گرافيكي nvidiaتو بخش Program Settings بازيها ،gears of war رويت شده بود!
البته اين نسخه forceware از سايت guru3d گرفته شده بود و خوب اون موقع احتمال دستكاري درايور رو ميدادن اما ظاهرا اينطور نبوده و حقيقت داشته...
با توجه به انعطاف پذيري فوقالعاده موتور پايه UE3 در اين بازي احتمالا بايد منتظر يه عنوان directx10 پر هياهو برا pc باشيم
بايد ديد كدوم يك از nvidia,amd در رقابت ساپورت،همكاري و البته صرف هزينه بيشتر با epic براي پشتيباني هر چه بهتر سخت افزار گرافيكي dx10شون موفق ترن؟
رقابتي كه بد جوري بين اين دو و محصولاتشون بالا گرفته
اينجا نمونه هايي از نمايش عملكردي اين رقابته:
Real World DirectX 10 Performance: It Ain't Pretty

چندي قبل از يكي از درايورهاي زود آيند forceware در نسخه بتا محصولات گرافيكي nvidiaتو بخش Program Settings بازيها ،gears of war رويت شده بود!
البته اين نسخه forceware از سايت guru3d گرفته شده بود و خوب اون موقع احتمال دستكاري درايور رو ميدادن اما ظاهرا اينطور نبوده و حقيقت داشته...
با توجه به انعطاف پذيري فوقالعاده موتور پايه UE3 در اين بازي احتمالا بايد منتظر يه عنوان directx10 پر هياهو برا pc باشيم
بايد ديد كدوم يك از nvidia,amd در رقابت ساپورت،همكاري و البته صرف هزينه بيشتر با epic براي پشتيباني هر چه بهتر سخت افزار گرافيكي dx10شون موفق ترن؟
رقابتي كه بد جوري بين اين دو و محصولاتشون بالا گرفته
اينجا نمونه هايي از نمايش عملكردي اين رقابته:
Real World DirectX 10 Performance: It Ain't Pretty

شک نکن که nvidia همایتش میکنه!!!!!!!!!!

مطمعن باش آخر نمایش یا اولش لوگوی nvidia رو میبینیم.

پس چرا من هيچي توي بزرگترين سايت ها از اومدن اين بازي روي كامپيوتر نمي بينم:confused:
تازه اگرم بياد only on vista هستش كه براي اجراش بايد بگن از فضا برامون سيستم بيارن halo 2 كه اصلا هيچي نداشت 1 گيگ رم با يه 7600gt مي خواست واي به حال اين يكي

من بازم ميگم تا زماني كه خود epıc اين تريلر را تائيد نكنه من باورم نميشه كه براي pc هست . اين تريلر خيلي شك برنگيز هست خيلي فرق ميكنه با اصل قضيه .
تا حالا كه سايتهايي مثل GS يا IGN كه نديدم .
اگه قرار باشه كه GEARS OF WAR روي pc اين همه با نسخه xbox360 فرق داشته باشه مطمئن باشيد كه داره بوي gears of war 2 براي xbox360 مياد .

از نظر كيفيت گرافيك هم كه فرقي نميبينم و خداكنه مثل lost planet براي pc گند نزنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or